Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiniłini

co dalej??

Polecane posty

Gość tiniłini

hej! pisze bo juz nie ogarniam tego wszystkiego a wlasciwie niczego:/. skonczylam studia i nie wiem co robic tzn jak ukladac sobie zycie. mam 25 lat jestem sama nie stac mnie ani na kupno mieszkania ani na samodzielne wynajecie bo nie znalazlam jeszcze pracy. nie wiem gdzie "osiąść" czy w miescie gdzie studiowalam czy w wrocic na stale do domu rodzinnego na wies, choc zawsze powatarzalam ze nie wroce ale jak nie mam pracy to jak sie tam utrzymac:/ bez sens - nie spodziewalam sie ze tak zycie nie bedzie mi sie ukladac juz nie potrafie myslec pozytywnie :/

Gość szukam porady
Spokojnie! Grunt to spokój! Rozumiem, że pracy szukasz-wiec w koncu znajdziesz:) Nie wiem, moze na pewien czas wroc na wies, nie bedziesz sie martwic o pieniadze, a w tym czasie szukaj intesywnie pracy. Jak znajdziesz to cos wynajmiesz i kolko bedzie sie krecic.

Gość tiniłini
dzieki za slowa otuchy:) ale kurde to trudne. pracy szukam ale ostatnio mniej intensywnie bo sama nie wiem jak to zrobic czy szukac tam czy tu!!tam gdzie studiowalam bylam na kilku rozmowach ale nie udalo sie , z wielu wyslanych cv nawet sie nie odezwali wiem ze to norma:/ ehh tylko jak zostane na wsi i znajde jakas prace w okolicy to boje sie ze juz tak zostane, sama przy mamusi na wsi.