Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowany.

Czy mozna miec wszystko czego sie chce???

Polecane posty

Gość Zainteresowany.

Witam mam 22 lata mam wiele pieniadze auto mam na mysli budowe domu to wszystko oiagnalem sam i zagubilem sie w tym wszystki teraz dreczy mnie samotnosc dlaczego tak jest???

Gość lubie takie osoby
bo jesteś młody i jeszcze życiowo głupi ;)

Gość Zainteresowany.
Ciekawi mne dlaczego tak jest. Ja nie nalerze do brzydali wrecz odwrotnie tylko jestem strasznie ulozony i wazliwy moze to odpycha kobiety przyjaciol?? Sory za ortografie i znaki ale nie dane mi bylo sie nauczyc poprawnej pisowni

Wiesz tak to jest ze wrazliwe osoby maja prze....ne w zyciu... wiem cos o tym, ale wrazliwosci sie nie wyzbede, nie umiem

Gość Zainteresowany.
"lubie takie osoby" co masz na mysli? Hmy no wlasnie niestety ja tez nie potrafie sie tego oduczyc bo jest to we mnie i nic na to nie poradze nie jestem tez dupa nie facetem bo z faceta mam wiele ale nie potrafie miec kogos bliskiego

Gość lubie takie osoby
może źle cię oceniłam? przepraszam:) na pocieszenie dodam, że na pewno kogoś poznasz a skoro jesteś jeszcze bardzo młody, to masz sporo czasu na poszukanie właściwej dziewczyny.

moze tu nie chodzi o Twoja wrazliwosc, ale ogolnie o osobowosc, o to w jakie masz podejscie do kobiet, jak traktujesz nowo poznana kobiete, nie wiem, trodno mi cos powiedziec bo Cie nie znam :D

Gość Oleek ....
Bzdury ... wrazliwosc to poprostu pozne dojrzewanie, czy cos jak opoznienie w rozwoju .... Majac 80 lat napewno nie bedziesz osoba wrazliwa jak teraz ....

Gość asian.99
kurde, ja też jestem wrażliwa. też jestem samotna, choć mam faceta od kilku lat. ale właśnie w tej chwili poczułam, że jestem sama. jego nie ma przy mnie. spełnia swoje pasje i za bardzo się mną nie interesuje. nie potrafie zerwać, bo mimo wszystko kocham go i nie potrafię być stanowcza w tym co robię. zazdroszczę ci, bo jesteś chociaż bogaty, a ja nie dość ze samotna, to jeszcze z biednej rodziny i trzeba tez się amrtwić kaśa. wiek mamy ten sam.

Gość Zainteresowany.
hmy podejscie do kobiet sam nie wiem jakie jest bo to zalezy od kobiety jka ona jest a co do opuznienia heheh ciekawa teoria nigdy sie z taka nie spotkalem ja nie zawsze taki bylem dopiero teraz gdy troszke starszy sie robiei coraz bardziej takijestem a nie na odwrot

Gość asian.99
a ja właśnie na odwrót. staram się teraz walczyc z moją wrażliwością, bo to jednak nie jest zbyt dobra cecha w dzisiejszych czasach.

Gość Zainteresowany.
ja nie jestem bogaty i nigdy nie bylem pochodze z biednej rodziny ojciec pije do dzis pil od zawsze ja poprostu uparcie daze do celu jaki sobie obiore zarabiam jako tako ale nie narzekam i te wszystkie pieniadze mi zosaja bo ja nie mam co z imi robic wyjdze gdzies t nie pije wiec dyskoteka to dla mnie strata maks 50zl z paliwem wiec dlatego mam pieniadze ale nie nalerze do bogatych ludzi

Ja tak samo, jak bylam jeszcze nastolatka mialam wszystko gdzies, dopiero z czasem ta wrazliwosc mi przyszla... i tak juz chyba zostanie :D a czasem chcialabym tak moc sie po prostu nie przejmowac i isc dalej...a nie umiem. Asian a Ty myslisz ze jak ktos jest bogaty to jest szczesliwszy ze swoja wrazliwoscia od tego kto jest biedny? oj watpie ze zawartosc portfela ma tu jakies znaczenie.

Gość Oleek ....
Ja bylem kiedys powiedzmy wrazliwy, zawsze pomocny, uczynny dla innych i zawsze schodzilem z drogi .... Jednak w pewnym momencie wszysto sie zmienilo, teraz patrze na swiat zimno i do wszystkiego mam dystans .... W obecnej chwili gdybys mi wszedl w droge napewno nie ustapilbym ....

Gość asian.99
heh mój też pije. może dlatego czujemy się tacy samotni? może to przez dzieciństwo.

Gość Zainteresowany.
Ja jeszcze jak bylem nastolatkiem to mialem tak samo nie ustapilem i mialem sprawe w sadzie jeszcze rosdzinnym za naruszenie nietykalnoci cielesnej bylo to w wieku 14 lat od tamtej pory zrozumialem ze nie mozna byc takim czlowiekiem jesyne na co nie jestem wrazliwy to pijani ludzie dla nich kompletnie nie mam serca ale toz powodyu ojca zapewne

Gość asian.99
wiem, że zawartość portfela nie ma znaczenia, ale na pewno odchodzi jeden z większych problemów, bo jak się nie ma za co wyżyć a do tego jest się jeszcze wrażliwym i nie docenianym, to się na prawdę idzie załamać. problemy finansowe wcale nie są taką błahą sprawą.

Gość do : Olka
Oleek - jesteś żałosny, nie masz pojęcia o wrażliwości. Niektórzy ludzie są wrażliwy na całe życie i nigdy tego nie zmienią. Wrażliwość to piękna cecha, ja ją podziwiam:) Lubię ludzi wrazliwych Zainteresowany = jak masz ochotę pogadać to napisz do mnie na e-maila : sucre69@interia.pl lub GG : 18643753 :) Też czuję się strasznie samotna, na dodatek nie mam nawet znajomych i przyjaciół i także nie jestem brzydka, można rzecz: wręcz przeciwnie. Widzę, że jesteśmy do siebie dość podobni

Gość Zainteresowany.
hmy no dziecinstwo zostawilo ryse napewno ale nie wiem czy to jest przyczyna. Napewno ma to zwiazek z moim podejsciem do pijanych ale zeby do samotnosci ne mam zielonego pojecia

Gość Oleek ....
A w czym przejawia sie ta wasza wrazlowosc ? Wiersze piszecie ? placzecie nad losem innych ?

Czasem to mam tego dosc bo jak widze jak niektorzy ludzie wykorzystuja moja wrazliwosc, ktora poniekad jest moja slaboscia, to mnie to denerwuje na maxa... chyba brakuje mi asertywnosci, jestem zbyt sklonna do poswiecen dla drugiej osoby. Nie wiem czy to dobrze czy to zle

Gość lol :D
Też jestem bogata, atrakcyjna i wrażliwa. DO tego samotna. Daj gg to popiszemy :D

Gość Zainteresowany.
hehehe dlaczego piszesz TEZ ja nie napisalem ze jestem

Gość lol :D
Też jestem bogata, atrakcyjna i wrażliwa. DO tego samotna. Daj gg to popiszemy :D

Bo one mysla ze jak masz auto i masz zamiar wybudowac dom to jestes bogaty :D patrz jakie masz branie heheh :D

Gość Oleek ....
Oj .... moim zdaniem dziewczyna, kobieta powinna byc osoba wrazliwa, ciepla .... Facet w relacjach m-k tez powinien wykazywac te cechy .... Ale facet w relacji m-m nie moze byc wrazliwy bo to wtedy nie facet ....

Gość do : Olka
jestem wrażliwa np na krzywdę innych ludzi. nie płacze nad ich losem, ale jest mi przykro z ich powodu i jak tylko mogę to jednak staram się ich pomóc. Nie potrafiłabym przejść obojętnie obok cierpjących.

Olek ale co to ma do rzeczy, uwazam ze kazdy wobec siebie powinien byc wrazliwy, niezaleznie od plci, tylko problem polega na tym, kiedy ta wrazliwosc zaczyna dokuczac, kiedy czujesz ze za bardzo sie wszystkim przejmujesz, kiedy bola Cie sprawy, ktorymi inni sobie nawet nie zawracaja glowy,ja tak mam :/