Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowany.

Czy mozna miec wszystko czego sie chce???

Polecane posty

Gość Oleek ....
Widzisz ja tez nie przechodze obok glodnego, cierpiacego obojetnie. Ale jesli spotykam na swojej drodze kogos rownego mi lub mocniejszego odemnie a on w jakis sposob stara mi sie zalesc za skore to bez mrugnienia okiem jestem w stanie go zniszczyc o ile mam taka mozliwosc lub mi sie chce.

Gość Oleek ....
Wiem o czym mowisz .... bo jak wczesniej pisalem tez taki bylem i zawsze ugodowy .... ale to juz przeszlosc ....

Gość Bylem tu
Wszystko sie zmienilo .... z czlowieka, ktory czul sie nieszczesliwy nagle poczulem ze jednak wlasciwie to jestem szczesliwy na swoj sposob. Musisz poprostu zmienic punkt widzenia .... tak naprawde w tym swiecie wszystko jest wzgledne ....

Gość Zainteresowany.
Olek j myslalem podobnie jak juz wspominalem ale teraz jak ktos tak jak piszesz mocniejszy chce mi zalesc za skore nie ma nic lepszego niz zignorowanie takiego czlowieka to chyba najbardziej boli takie osoby

Gość Oleek ....
Masz zupelnie racje, jak ktos cos zrobil i nie ma to wplywu na przyszlosc to tak .... ale jezeli ma jakis wplyw lub osoba ta dalej mi zagraza to nie uciekam a zalatwiam sprawe ....

Gość Zainteresowany.
Podnosze

Gość blondynka23
skad jestes?

Gość Zainteresowany.
A czy to az tak istotne? ja poproast chce pogadac