Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dederw

Mój przyrodni brat popełnił samobójstwo!!!!

Polecane posty

Gość dederw

Dwa tygodnie temu poznałam chłopaka. Przyszedł do nas, do naszej rodziny i oznajmił że mój tata jest także jego ojcem. Oczywiście mój ojciec wyprosił go z domu i kazał mu się więcej na oczy nie pokazywać. Jak się okazało trzy dni temu ten chłopiec popełnił samobójstwo(po tym jak mama tego chłopca umarła). I to wszystko co on mówił to była prawda, mój tata przed laty zdradzał moją mame, dzisiaj pojawł się dziadek tego chłopaka u nas w domu i rzucił się na mojego ojca z pięściami. Mój tata go wyrzucił, ale ten człowiek groził że nas zabija. Wyzywał mojego ojca od skurwysynów, śmieci i darł się na niego że nie daruje mu tego co zrobił.

Gość okeeeeeee
no i co teraz zrobisz ?

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
biedny chłopiec :( straszna tragedia a Twój ojciec to kawał gnoja

Gość trteykjeut
no.. to teraz wiesz z kim mieszkasz pod jednym dachem...

Gość dederw
Nie oceniajcie tak mojego ojca!!! to co już się stało to już się nieodstanie. Co ja mam zrobić, ja już swojemu tacie wybaczyłam. I tak nie byłoby miejsca w moim życiu dla brata którego dopiero co bym teraz poznało. Bardziej obawiam się tego co tamten psychol jest gotowy zrobić mojemu ojcu. Groził że go zabije.

Gość okeeeeeee
tylko sie zastanawiam skąd Twój przyrodny brat wiedział ze jest jego ojcem ?

Gość dederw
Mój ojciec dla mnie i mojego rodzeństwa zawsze był dobry, nie odsune się od niego tylko dlatego że popełnił błąd.

Gość okeeeeeee
dziadek opowiadał jemu czy co ?

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o to widac ze odziedziczyłas charakterek po tatusiu :o koszmar

Gość zycietohorror
No wiesz - módl sie za Twojego przyrodniego brata. Może Ci sie przyśni. Mam nadzieję, że masz wyrzuty sumienia, ze nie było dla niego miejsca w Twoim życiu. Za samobójcę trzeba się dużo modlić, a najlepiej dać raz na mszę i wtedy jeśli się uważa, że wszystko do kitu - na pewno będzie spokój i można się modlić z czystym sumieniem bo jeśli msza mu pomogła i ktoś się modli to powinien przyjść i sie przyśnić czy coś, a tak? To może nie być dla niego ratunku :(

Gość dederw
A skąd ja to moge wiedzieć, pewnie mu tamta rodzina powiedziała. Właściwie to mnie to nawet nie interesuje, obawiam się tylko tamtego człowieka. Przyszedł do nas i wyładowywał swoją agresje na moim ojcu , zastanawiam się czy ojciec nie powinien zawiadomić policji.

Gość zycietohorror
Moim zdaniem powinniście się wszyscy opamiętać - ktoś powinien dac na mszę za chłopaka - może dziadek - dalej zostaje modlić się - także o to by sie dowiedzieć czy ma jakieś szanse na to by się uratować od piekła. I tyle. No dziadka miał... ? :(

Gość dorotaaaaa
ale co nazywasz błędem? - to, że zdradził kiedyś, czy to, że wyprosił teraz z domu? pytam z ciekawości, nie chce nikogo tutaj na forum oceniać, ale z tego co piszesz wynika, że najważniejsze dla ciebie jest to w tym momencie, co dziadek tego chłopca mówił po jego śmierci. A sama śmierć i sytuacja przed nią schodzi na dalszy plan....

Gość ta.....tatus popelnil blad
a ten "blad" odebral sobie zycie ! I jak tatus sie czuje ? Usprawiedliwil sie za ten "blad",dal sobie rozgrzeszenie? Wierze,ze jednak go zezra wyrzuty sumienia.

Gość zycietohorror
Niniejszym ja się za niego modlę - Wieczny odpoczynej racz duszy tego chłopaka dać Panie, a światłość wiekuista niechaj mu świeci i niech odpoczywa w pokoju wiecznym. AMEN. (to nie jest możliwe, ale może przynajmniej czyściec mu zapewni lżejszy).

Gość sdagfsa
sorry ale kto w tej gistorii jest psychol???? mógłby ktoś wyjaśnić :D

Gość zycietohorror
Nalezy sie modlić za cała tę rodzinę by się opamiętali. Chłopak nie miał przychodzić do swojego ojca jeśli ten ma rodzinę. Co najwyżej dziadek mógł przyjść porozmawiać o pieniądzach i koniec. Po co mu ojciec był z inną rodziną? Może matką się kierował jakoś? Nie wiadomo. Dziadek widać krewki dosyć, dotrzeć nie umiał do wnuka... ?

Gość okeeeeeee
wiesz ja też kiedys miałem taką sytuacje jak Ty. Przychodził do mnie jakiś koleś nieznajomy i mówi do mnie wprost że jestem Twoim bratem a ja mówię " co Ty kurwa pierdolisz ?" Powiedziałem mamie zaraz wyzywała mojego ojca ze ją zradził ale ojciec tłumaczył że nigdy z nią nie romansował matke jego

Gość dederw
Ważne jest to co mówi w moim domu na mojego ojca jakiś psychol, nie wiecie nawet jaką ten człowiek miał agresje w sobie. Nie jestem wierząca by dawać na czyjąś msze. Z tego co wiem to mój przyrodni brat miał matke która dwa dni przed jego samobójstwem umarła i dziadków. Reszte nie wiem, nie pytałam ojca o niego.

Gość no przeciez nie tatus
on tylko popelnil BLAD

Gość zycietohorror
A co sie stało z matką tego chłopca oprócz tego , że umarła? Choroba czy samoójstwo. ?

Gość zycietohorror
Hmmm...szkoda bo to dosyć ważne. Właściwie to jedyna możliwość by sie odgrodzić od samobójcy na 100% inaczej na pewno zacznie opętywać rodzinę. Jak tego uniknąć? Nie mam pojęcia - moim zdaniem tylko msza i modlitwa za niego. Najwyżej strata za jedna msze i tyle :( A msza w intencji , żeby się odczepił i pomocy jeśli mu to coś da.

Gość zycietohorror
Hmmm...szkoda bo to dosyć ważne. Właściwie to jedyna możliwość by sie odgrodzić od samobójcy na 100% inaczej na pewno zacznie opętywać rodzinę. Jak tego uniknąć? Nie mam pojęcia - moim zdaniem tylko msza i modlitwa za niego. Najwyżej strata za jedna msze i tyle :( A msza w intencji , żeby się odczepił i pomocy jeśli mu to coś da.

Gość dederw
hahah nabrałam Was, założyłam to provo specjalnie, żebyście objechali podłą egoistkę i jej ojca, mi oczywiście też żal chłopaka, to ja nim jestem w tej historii ;(

Gość Psycholem nazywasz dziadka
tego nieszczesnego chlopca? Moze to byla dla niego najwazniejsza osoba na swiecie ,jego wnuk!

Gość a dziwisz się dziadkowi?
W ciągu kilku dni stracił córkę i wnuka.Kto tego nie przeżył niech nie ocenia i nie pisze durnych komentarzy.Inna sprawa to czy Twój ojciec wiedział o swoim synu.

Gość dederw
Jedyne co wiem to zmarła na raka, a ten chłopiec dwa tygodnie wcześniej był u nas twierdząc ze chce tylko poznać rodzine ale mój ojciec go wygonił z naszego domu. A dzisiaj przyszedł dziadek "mojego brata" rzucił się na ojca z pięściami, zwyzywał od najgorszych i groził mu że go zabije. Przyszedł tutaj i patrzył się z taką nienawiścią że naprawde byłam przerażona.

Gość ponoc glupcow nie sieja
...sami sie rodza!