Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dederw

Mój przyrodni brat popełnił samobójstwo!!!!

Polecane posty

Gość okeeeeeee
dobra już nie gadajmy już o tym bo autorka sie wystraszyła i uciekła chyba poszła zapytać ojca na ten temat prawdę

Gość na miejscu tego dziadka
zabiłbym twojego ukochanego tatusia.

Gość zycietohorror
No wiecie - jesli już zdradzał tę swoją żonę i miał dziecko ojciec autorki topiku , z którym nie chciał mieć nic wspólnego to miał po prostu się wynieść gdzieś, gdzie miałby od przeszłości spokój. Bo MOIM ZDANIEM to że kobieta na raka umarła - czyżby nie wiedział? Wątpię. Autorka topiku jest bardzo egoistycznie nastawiona do życia, grunt, że tatuś jest dobry dla niej - dziś. A jutro? a jej matka? Widać, że liczy sie tylko tatuś. Ciekawe czemu? A co z dziadkiem? Stracił wnuka. Ktoś się miał wynieść - dlaczego nie bogatsi? Nie mam pojęcia :(

Gość zycietohorror
Jak nie wiedział, że kobieta umiera to 1:0 dla niego, ale jak wiedział - na dwoje babka wróżyła. Tu na kafe też był taki jeden ostatnio - umierała muż ona i teściowa. Za rok powie, że nic nie wiedział. Nikt mu nie powiedział :(

Gość zycietohorror
:(

Gość na twoim miejscu poszłabym do
tego dziadka i prosiła go o wybaczenie:(

Gość żal mi tego chłopca
zrobiliście mu krzywde a teraz jego dziadek na stuwe się na was zemści za córke i wnuka:(

Gość to pewni prowokacja
:( 2/10

Gość QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
jeden wielki burdel

Gość życietohorror
Moim zdaniem jedyna rada czasem na COKOLWIEK to wyprowadzka. I ta kobieta z tym nieslubnym dzieckiem miała się wynieść po prostu z tej miejscowości i tyle. I wiecie - ja jestem z rodziny, że ja takie rzeczy rozumiem. Ale mam chorą na łeb matkę, jestem z chorej na łeb miejscowości i po rpsotu jestem tu zaszczuta, że w sumie wiszę na drzewie - jestem SAMOBÓJCZYNIĄ i tyle. Bo moi rodzice - matka - jest TAK GŁUPIA NA ŁEB. Nie ma nikogo, nikogo, ale jest najmądrzejsza na świecie - od tyłu chyba jak dla mnie. A moje mieszkanie? Co tu wszyscy sobie wnie wyobrażają? I wiecie - całe życie mi kurwa zniszczyła, calutkie, ale wszyscy na mnie. I teraz wiecie - mnie by sobie do dupy wsadziła, żebym jej nie wiem - w odbycie grzebała czy co? Nie mam pojęcia. dlaczego nie pomogła mi przy miesszakniu? Dlaczego kazała mi sie tyle uczyć? Dlaczego ciągle wmawiała mi winę? przecież do jasnej cholery ma TAKĄ WSPANIAŁĄ rodzinę. No to po co jej ja? Ale z drugiej strony - czemu ja sie mam wieszać, a nie taka głupia kurwa, która bo miała chałupę i robotę to se 2 dzieci zrobiła z ...BARANEM. Dosłownie. Z BARANEM. bo uważam, że mój ojciec to BARAN jest - ja jestem z BARANEM zrobiona i tyle jak dla mnie. i 10 lat chcę się wynieść, mieszkanie i nic. Za dupą drugą chałupę tu stawia dla kurwyu bezdzietnej z zakonnicą na dodatek w rodzinie. jak mam ograć tę zakonnicę? mam ją zabić? Jeden skurwiel już mnie zakonnikiem ograł. A to? jak ograć 2 bękarty i zakonnicę? jak ? I wariatkę bezdzietną nbieleczoną na łeb. Ja po prostu chcę się od tych moczymord wynieść. Jedynie moje pragrenieni, marzenie i cel w życiu. I więcej ich ryjów nie oglądać. I jedyny bład mój - że tu wróciłam. I tyle. Zwabiona przez matkę pajęczyce. Wiecie - naprawdę bym była dawno inna gdybym wiedziała jaką psycholowatą mam matkę i jak zmieni zdanie w roku 2007. I tyle. Naprawdę bym nie poszła do tego liceum. Wczoraj pól dnia ryczałam już z tego powodu - czemu ja nie widziałam w wieku lat 15 jakie z tej mojej matki jest parszywe dno. Nie wiem. Nie rozumiem tego. To moja klęska. W każdym razie za 4 lata już było po mnie. Czemu? chodze i myślę nad tym. Nie rozumiem tego. Może...za dużo biegałam w tej podstawówce? Za dużo wuefu - bo przecież ona zawsze była zerem. Nie miałam czasu się szmacie przyjrzeć z powodu ciągłego przemęczenia . tyle :( Przecież za 4 lata się nikt o 180 stopni nie zmienia, nie? Bład był mój tylko czemu. Wuef się skończył :( Jedyne rozsądne rozwiązanie :(

Gość życietohorror
Wiecie - gdyby ta matka tego samobójcy się tym dzieckiem przejęła to by sie wyniosła. Mogła kłamać, że męża nie ma bo sie rozwiodła - cokolwiek mogła powiedzieć. A tak? Ciągła depresja i taki koniec :( I wiecie - ja mojej matki nienawidzę i nawet na pogrzeb nie przyjadę jak umrze. Za krzywdę w życiu, sponiewieranie mnie koleżankami. Nienawidzę kurwy i koniec. Nieludzkiej. I całej rodziny też - za pocioranie. Która nORMALNA osoba - MATKA - może postawić dziecko zw sytuacji - wydawaj sie za mąż albo się wieeszaj. Żadna normlana tylko skończona kurwa - i to jest moja matka. Szanuję ją bo tak pisze - czcij ojca i matkę. I tyle. Ale jej nienawidzę - wybaczyć tak, bo też musze i ryja zasranego jej nie oglądać. W jakiej ona mnie sytuacji ZNOWU w życiu stawia? Ta szmata. Inna by ją zabiła i koniec. I cicho. Wreszcie spokój z chorą na łeb kanalią :( tyle :( Jak dla mnie - bo ona chodzi do kościoła to jest święta i 2 dzieci urodziła. Kazdy świr może mieć 10 dzieci a nie dwoje. Co ta wariatka sobie nie myśli jak dla mnie i tyle. Chora na łeb bezmózga glista to jest dla mnie a nie matka i tyle :( - złodziejska, buchajowata glista i tyle. I mogą ją wszyscy od tyłu walić a najabardziej ksiądz proboszcz i chory na łeb niedosły alfons wraz z synem i córką czyli jej teść czy jak sioę tam to gówno zboczone rodzinne nazywa. I tyle To złodziejskie dno nieludzkie zwane lesne zero konowałowate PO STUDIACH :(

Twój tata to kawał chooja, a i tobie powoli zaczyna brakować zwyczajnej, ludzkiej życzliwości :-o Nie rozumiem osób, które wypierają się swoich dzieci, dla mnie to niepojęte. A ty jeszcze temu przyklaskujesz.. Zmień się dziewczyno.

"ważacie mnie za egoistke, ale je nie chce się odsuwać od własnego ojca który całe życie był dla mnie dobry, dla mojego rodzeństwa również," chłopak o którym pisał też się zaliczał do twojego rodzeństwa :-o przejrzyj na oczy

Gość życietohorror
wiecie - czasem zostaje tylko modlitwa jako jedyny ratunek, żeby sie wszyscy nie pozabijali. Niech się autorka tego wątku modli za tego dziadka, żeby nie zabił ojca w szale. Został sam i tyle. Co ma myśleć o ojcu? Nie wiem. Ma go szanować i tyle. Ma więcej rodzenstwa - prawdopodobnie matka dzieci urodziła i koniec. Kobieta za dużo sobie myślała, a on się wystraszył nieślubnego dziecka i do rodziny wrócił, dla dzieci był dobry. Najpewniej tak wyglądają relacje w tej rodzinie. Wystraszył sie nieslubnego i wrócił. No i racja jest po stronie tego ojca - on jest ojcem, ma dzieci - musi się o nie troszczyć. ten dziadek - on tez miał dziecko - córkę - jak on się o nią troszczył? Ona był w ciągłej depresji - kto na raka umiera młodo? Ktoś w depresji. Jaki on był? Niech sam sobie odpowie na te i inne pytania i wiecie - strach - najgorszy doradca. Ten ojciec tej autorki jest już jednym strachem. To tez niech się modlą, żeby z tego strachu wyszedł. On tam siedział bo miał więcej dzieci niż kobieta z 1 nieślubnym. Chłopak miał odwagę, był w depresji , zdesperowany. No żal go , ale może miał matce mówić, że chce się wynieść. Dziadka musiał nienawidzić. Coś w tym stylu, nie? :(

Gość życietohorror
Wiecie uważam, że raz na rok niech ta rodzina da na mszę za tą zmarłą kobietę i to nieślubne dziecko, żeby ich nie opętywali i siedzieli gdzie ich miejsce. Za dziadka się pomodlić, żeby się bał tego ojca bo go zabije. Wiecie stary, samotny człowiek. Ludzie go powinni utemperować, że córka miała wyjechać, on jej miał pomoc i już będzie spokoj. tyle. Matka autorki też powinna się poczuwać trochę do odpowiedzialności - bo ona ma 5 dzieci na przykład. No dobrze, ale coś trzeba było zrobić by tamta tak w depresji nie była. No coś strasznego. Nie miała racji bo na pewno miał dzieci i sobie zaszła, za dużo sobie wyobrażała, a on wrócił do dzieci. No co teraz? Nie wiem - nie pozabijać się. I tyle. Ten dziadek powinien zrozumieć, że sam sobie jest winien - niech mu wytłumaczą, że nie był najlepszym ojcem na pewno. Jest stary, ile mu zostało - codziennie będzie czekał na śmierć. I tyle :( Nie wiem - coś strasznego :(

Gość życietohorror
Wiecie życie jest ciężkie - jakie ja mam życie przez rodzinę. Zakonnicą mnie zwykła kurwa z dwoma bękartami ogrywa. ZCo ta szmata sobą prezentuje? dzieci jako żywa tarcza i tyle. To se mogła 4 zrobić. i tyle mnie to obchodzi. Może by miała 2 chłopaków - 2 córki i 2 chłopaków. W sumie czemu nie? Mogła tyle nie żreć jak krowa to by się tak nie roztyła, a jak znam życie z krowy na pastwisku więcej pożytku jak z niej . Daje mleko i mięso. A ona? Dwoje bękartów dała sświatu. No cóz... nie komentujmy. jej siostrzyczka - zakonnica pewnie jest jej warta. A reszta? A jej teść? Przepraszam - nie znam tego ...kleszcza...uhm...pana - niedoszłego alfonsa i gwąłciciela. :( AMEN :( To jest moja rodzina i wiecie z czego jestem dumna najbardziej? Ze ...JESTEM SZCZERA i tyle :(

Gość życietohorror
co to taka szmata grubsza od krasuli w ciąży sobie nie wyobraża. Siedzi w chałupie roztyła z 2 córkami i co ona sobie wyobraża? Ze ją siostra zakonnica wyratuje od pieca? Janina Spinoza niech ją ratuje. Są siebie warte. Ale co ja mam z tym wspólnego? Prosimy o 3 i 4 dziecko pani krowo z lasu :( I tyle mam jej do powiedzenia - bo ona matki nie miała - chce moją? Niech se tę krowę nieurodzajną zeżre - to samo - moja matka też matki nie miała i całe zycie piancy. No - też miałam rozum że sie tym przejęłam . Ptasi mozg. I omal w wariatkowie nie skończyłam na zawsze. Chcecie taką matke? Do dziś żyje. Już chyba lepiej być sierotą. A ciekawe co by ta jej matka powiedziała na te 2 bękarty? Uciekszyłaby sie? Ona wie choć gdzie ta jej matka ma grób? No cóz... pozostaje jej być w następnej ciąży jak dla mnie bo jesli ktoś uważa, że się tą kobyła roztyła przejmę to sie...myli. I tyle :( Na dodatek pali papiersoy _ FUJ! To juz lepiej śmierdziec i tyle :( Jak dla mnie :(

Gość madame au pair
twoj ojciec to kawal gnoja.Pewnie zrobil dziecko na boku,nie chcial go znac...szantazowal pewnie ta matke wiec wychowanie syna wziela na swoje barki i rodzice jej pomagali.....Matka zmarla...moze ten syn poczul pustke,nie wiedzial co z soba zrobic...Poprosil dziadka o wyjawienie prawdy.Od razu po jej uslyszeniu poszedl do Was...odszukac ojca i pewnie liczyl na wsparcie.Myslal ze ojciec go poklepie po ramieniu,pocieszy...da mu kawalek ciepla mimo wszystko.A twoj ojciec co zrobił? Postapil jak skoorwiel! Na miejscu twojej matki wywalilabym go z domu.I co z tego ze dla was jest dobry??? Postapil jak ostatni frajer. Pewnie niejedno ma w zanadrzu. Teraz nie mialabym do takiego kompletnie szacunku. A z ciebie co za siostra?? Jakby do mnie koles zadzwonil i mówil ze jestem jego siostrą a ojciec by go przeganial...to wbrew jemu zaprosilabym chlopaka do srodka,albo wyszla z domu i kazala mu poczekac.Pogadac o wszystkim i o niczym. A nie...wyszlo jak wyszlo. Rzucam na was klatwe zniszczenia,niepowodzenia życiowego. Zapłacicie za to dość wysoką cene. Zapamietaj te słowa! Gdyby Twoj ojciec nie miał nic na sumieniu wpuscilby go do srodka i pogadal jak czlowiek w celu wyjasnienia. Postapil podle

Gość zuzia samo zlo racja

Gość tak sięnie robi...
Nie dosyć że chłopakowi zmarła matka,to na dodatek "ojciec"-boojcem nazwać go nie można, nie chciał z nim rozmawiać. A ty się dziwisz reakcji tamtego który wyzywał. Zastanów się nad sobą.

Gość Balm
Jesteś podłą egoistką - tak jak Twój tatuś. Chłopak być może szukał wsparcia u ojca, którego nigdy nie miał i dostał strasznego kopa w dupę. Wstydź się. A co do dziadka... "Miał tyle agresji w sobie!". Zmarła mu córka (Z tego co wywnioskowałam.), potem wnuk, więc jak ma się zachowywać? Twój ojciec to tchórz i tyle, a Ty jesteś taka sama.

Gość życietohorror
Wiecie - jak dla mnie ta kobieta (co umarła na raka) ona sobie po rpostu zaszła z tym ojcem autorki topiku. PYTANIE - ile było wtedy dzieci na świecie? Wystarszył się. To miał być tylko romans. I tyle. I co dalej? I ojciec tej kobiety miał jej pomóc się WYNIEŚĆ, ułożyć sobie zycie, może nawet kontakty by były jakoś unormowane. Nie wiem. No wiecie - kazdy sobie jest winien to po co jest w ogóle jakaś rodzina? Ja już nie wiem niczego. Żeby kraść jeszcze więcej - jak dla mnie i sie wykańczać, zabijąc., ogrywać innych zakonnicami, nie wiem czym. A np. psychika ludzka. To do psychiatry, tak? No to ta kobieta miała sie psychicznie leczyć ( i może się leczyła) to samo ten chłopak , który sie zabił albo teraz ten dziadek. ALBO ojciec autorki topiku, niech powiedzą, że leczy się psychicznie przez to i tyle :( co można więcej zrobić - jak się boi niech idzie do psychiatry, może ta jego żona niech z dziadkiem pogada - wiecie zmarłego nie wskrzesicie, a co dalej? Niech powie, że tak sie boi , że aż zwariował i go jakoś utemperuje. Tyle , nie? :(

Gość życietohorror
Albo ta córka niech idzie i na dziadka nawrzeszczy, że prze niego ojciec poszedł sie leczyć psychicznie - niech se broni tatusia bo kto wie co może być dalej? I wszyscy powinni się modlić, żeby nie doszło do tragedii. Tyle :( Kto pierwszy zginie - bo co może być jeszcze w Polsce:(

Gość życietohorror
Może powinien zniknąć nawet ten ojciec - kto wie? Niech go bronią dzieci - wszystkie - ojca nie damy, niech tak jest, to dobry ojciec. Takie rzeczy. No co jeszcze? Pomodlę się za niego, żeby go nie zabił jego przeciwnik i wróg. Tyle. Za wroga też , żeby się mordercą na starość nie stał. Co można więcej? To jest właśnie polska rodzina - tak jest, ale wszyscy coś widzą w tej Polsce? Co oni tu widzą. Tu nie ma niczego tylko chodzenie w niedziele do kościoła - no co tu jest więcej? Nic :( SIŁA złego na jednego :(

Gość życietohorror
Nie - źle to wymyśliłam - ta żona tego faceta powinna go jak zwykle olać, a dzieci - całe rodzeństwo na dziadka i tyle. I się wycofa. Bo miał jedną córkę i nie zrobił nic - sam jest sobie winien. Tak powinno być, a inaczej? Nie mam pojęcia :(

Gość Autorka jest zbyt wielką
egoistką , żeby to wszystko zrozumieć co jej piszecie . Jak grochem o ścianę . To pewnie jedna z tych prowokacji .

Gość życietohorror
No jak ma po swojej stronie rodzeństwo to dziadek nie da im rady, ale samej jej raczej nie radziłabym próbować chociaż... ? Kto wie... jednakże KUPĄ mości panowie, KUPĄ i tyle :( Moje zdanie. To Polska.

Gość zbieraj sie na pogrzeb okropna
siostro...