Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 robyn

wysoka dziewczyna + szpilki?

Polecane posty

Go艣膰 robyn
tak wiem 偶e jestem ju偶 wysoka wi臋c nie potrzeba mi szpilek do dodawania sobie wzrostu mam d艂ugie nogi bla bla bla rzecz w tym 偶e praktycznie NIE MA 艂adnych but贸w na niskim obcasie! nie sta膰 mnie na markowe buty a w zwyk艂ych obuwniczych to albo s膮 buty na tzw 'kaczuszce' kt贸re s膮 moim zdaniem paskudne, albo maj膮 jakie艣 takie d艂ugie nosy albo ca艂kiem wyci臋te, ale kupi膰 艂adne, pe艂ne bez 偶adnych wyci臋膰 buty na niskim obcasie to jest problem, dlatego nie raz wola艂abym kupi膰 ju偶 te na obcasie no ale te偶 to nie jest przyjemne wp臋dza膰 po艂owe ludzi na ulicy w kompleksy a dla drugiej po艂owy by膰 atrakcj膮 bo taka ze mnie drabina.. :o m贸wcie co chcecie ale ja si臋 przejmuje tym co ludzie o mnie my艣l膮, nie lubi臋 b艂yszcze膰, wole si臋 chowa膰 w t艂umie tylko 偶e z g贸ry jestem skazana na nieprzeci臋tno艣膰, cho膰by przez ten wzrost noi mam taki problem jaki mam.. :o chcia艂abym 偶eby m臋偶czy藕ni w polsce byli wy偶si..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to nie ty masz problem
tylko mase kurduplowatych ludzi kt贸rych jest dooko艂a. Niech oni maj膮 kompleks 偶e nie wyro艣li wystarczaj膮co. Moja dziewczyna te偶 jest wysoka , tzn.ma173 wzrostu i kupuje zawsze buty [niestety cz臋sto mnie do tego zmusza, bo nie lubie chadza膰 na zakupy] w bacie i ccc.Tam jest du偶y wyb贸r but贸w sk贸rzanych i wcale nie drogich.Sama nosi buty na ma艂ej 2-3 cm szpileczce i fason buta czy jak to nazwa膰 jest bardzo kobiecy...poza tym moje zdanie z obserwacji jest takie 偶e albo si臋 ma zgrabne nogi albo nie. I jak si臋 ma niezgrabne to nawet 20cm nie pomo偶e i na odwr贸t. Pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niskaaaa
a ja mimo 偶e jestem nisk膮 kobiet膮 nie chodz臋 w szpilkach ani na obcasach z prostego powodu ot贸偶 lubi臋 wygod臋 a nie m臋czy膰 si臋 i wygina膰 偶eby nie upa艣膰.Poza tym nogi ani kr臋gos艂up nie cierpi膮 wysokich obcas贸w.Nie b臋d臋 si臋 katowa膰 tylko po to by jaki艣 nieatrakcyjny polaczek obejrza艂 si臋 za mn膮 czy moimi nogami.Bo dla kogo to?? tych zapuszczonych nieciekawych ch艂opk贸w roztropk贸w 艂ysawych z mi臋艣niem piwnym a bez pozosta艂ych mie艣ni kt贸re powinni mie膰??????

Udost臋pnij ten post

ja mam tyle wzrost co ty /no 176 do tego m贸j facet ma 174 ale w szpilkach chodz臋 :D /wymaga tego praca/ 偶yj臋 w du偶ym mie艣cie, i na co dzie艅 ubieram obcas +/- 5-7 cm :) wi臋cej mi nie potrzeba bo d艂ugie nogi ju偶 mam :) nie przejmuj si臋 innymi :)

Udost臋pnij ten post

偶ycie jest za kr贸tkie 偶eby si臋 przejmowa膰 :) b臋d膮c w og贸lniaku bardzo si臋 przejmowa艂am tym co m贸wi膮 inni a偶 kole偶anka powiedzia艂a mi 偶e jestem naj艂adniejsz膮 dziewczyn膮 w klasie, 偶e nie tylko uwa偶aj膮 tak dziewczyny ale i faceci /a by艂am na r贸wni z nimi/ :) no i przesta艂am si臋 przejmowa膰 :) a jak wychodz臋 gdzie艣 z facetem to ubieram baleriny, chyba 偶e na pokaz albo bankiet :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wysoka i zgrabna;)
DZIEWCZYNY! mam 175cm, i dwie pary 11cm szpilek, ktore kupilam sobie ostatnio(o 8cm niewspominam). Nie odmawiajcie sobie szpilek tylko dlatego, ze juz jestescie wysokie. Co z tego, ze jestesmy wyzsze od 60% mijajacych nas ludzi? A CO NAS TO OBCHODZI? niech to faceci przejumuja sie, ze z nich sa male kurduple;) to jest ich zmrtwienie- nie nasze:) Niska kobieta w szpilkach(np165cm) =jest po prostu wyzsza, wysoka kobieta w szkpilkach(np 175) podkresla swoje i tak dlugie nogi i prezentuje sie wrecz zjawiskowo, a prawdziwi mezczyzni(nie krasnale) napewno nie przejda obok niej obojetnie:) pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Senpo
Zale偶y jak膮 jeste艣 osoba. Je艣li jeste艣 pewna siebie to mo偶esz 艣mia艂o nosi膰 szpilki. Niestety troch臋 g艂upio si臋 w nich wygl膮da jak ma si臋 niskie kole偶anki. Ty b臋dziesz mie膰 190 cm a one na p艂askim 160 cm. Musisz sobie kupi膰 par臋 tanich szpilek i zobaczy膰 jak si臋 w nich b臋dziesz czu艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 colargol
"wysoka i zgrabna;)" - tak trzyma膰! Uwielbiam wysokie kobiety. Kiedy mija mnie na ulicy taka jak Ty dostrzegam j膮 z daleka jak anio艂a. Te fantastyczne 2-metrowe nogi przyprawiaj膮 mnie o d艂ugotrwa艂y bezdech :-) Uwa偶am, 偶e kobieta powinna by膰 pi臋kna. Jak ma jaki艣 atut, to powinna go podkre艣la膰, nie urywa膰 tylko dlatego, 偶e odr贸偶nia j膮 to od innych. Dok艂adnie odwrotnie, ni偶 pisze Senpo. To wymaga pewno艣ci siebie, ale bez niej jeste艣my nudni, nieatrakcyjni, przeci臋tni. Szpilki rulez!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madzie艅ka 79
A Kate Middleton ma 178 cm wzrostu i chodzi na platformach a j膮 najlepsi styli艣ci kreuj膮; nie dajcie si臋 wysokie dziewczyny zastraszy膰! Wzrost jest super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tulipankowa
Raczej ba艂abym si臋 zak艂ada膰 szpilek b臋d膮c wysoka... Chyba bra艂abym raczej jakie艣 buty w deichmannie czy co艣, bo oni maj膮 takie na ma艂ych obcasach, ale 艂adne ( np: http://allani.pl/wyszukaj/deichmann widzia艂am par臋 takich) . Ale takie szpile 10 cm do wzrostu 180 cm i wy偶ej to ju偶 gruba przesada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna maron
Kwestia tego jaki jest facet, wiadomo 偶e nie ka偶dy b臋dzie wygl膮da艂 idealnie, co nie? Nie mo偶e by膰 zbyt wysoki. Mam szpilki Merg, kt贸re maj膮 14 cm, jestem w nich wy偶sza od mojego faceta, ale skoro jemu si臋 to podoba, to jak mam odmowi膰? ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i co z tego, 偶e bylabys wy偶sza od facet贸w?! Ubierasz si臋 dla facet贸w czy dla siebie? I kto m贸wi, ze musisz by膰 ni偶sza? Tak si臋 atawistycznie utar艂o, ze niby kobieta to taka mala i bezradna. Nie te czasy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania malczyk
Mojemu facetowi nie przeszkadza to, 偶e jestem wy偶sza, o ile 艣wietnie wygl膮dam. Mam szpilki Merg, 14 cm, to w艂a艣nie on mi je wybra艂. Jestem w nich od niego wy偶sza, ale jest dumny kiedy faceci si臋 gapi膮 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 normalny go艣膰8277834
dziewczyny szpilki polecam :) mam 190 i dziewczyna jest szczup艂a ma 175 i ci膮gle jej powtarzam 偶eby chodzi艂a a ona nie chce:))nie ma chyba nawet takich szpilek 偶eby by艂a wi臋ksza wiec bardzo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam 180 cm i chodze w 10 cm szpilkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wysoka903
ja te偶 jestem wysoka i nosz臋 szpilki :) nie mam kompleks贸w. super szpilki upolowa艂am ostatnio na http://odkupuj.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alison02
Mam 175 cm wzrostu i rozmiar buta 40. Niestety moje kole偶anki s膮 ni偶sze ode mnie i kiedy je spyta艂am co s膮dz膮 o tym 偶ebym zacz臋艂a chodzi膰 w butach ma obcasie to mnie wy艣mia艂y powiedzia艂y 偶e b臋d臋 wygl膮da膰 jak god偶illa. To mnie strasznie zdolowalo bo uwielbiam buty na wysokim obcasie. :( :/

Udost臋pnij ten post

no pewnie, ja mam 179 i nosz臋 :) kocham to uczucie "cha艂asowania" :) kupuj臋 sobie zawsze wygodne i sk贸rzane, no i takie jednak ni偶sze, nie takie hardcorsy jak deezee czy co艣 takiego :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Boghdan
Jestem facetem, tez moge pochodzic w szpilkach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 177 cm wzrostu i nosz臋...to, na co mam ochot臋. Mam mas臋 p艂askich but贸w, balerin, sportowych czy innych (bo na co dzie艅 jednak jestem typem sportowca), ale mam te偶 sporo szpilek i wysokich obcas贸w (nie wyobra偶am sobie jakiegokolwiek wyj艣cia "na miasto" bez obcas贸w :p ). Najwygodniej mi w 10 cm i takich mam najwi臋cej. Nie mam z tym 偶adnego problemu. Z tym 偶e ja zawsze lubi艂am si臋 wyr贸偶nia膰, a m贸j wzrost (+szpilki) tylko mi w tym pomaga ;) Do tego mam tak totalnie wywalone na opini臋 innych ludzi, 偶e kompletnie nie interesuje mnie, co o tym my艣l膮. W og贸le nie zaprz膮tam sobie tym g艂owy. To chyba prawda jak kto艣 napisa艂 - wysokie obcasy s膮 dla pewnych siebie os贸b ;) Niestety - ja akurat jestem tym stereotypowym przypadkiem, gdzie d艂ugo艣膰 stopy idzie wraz ze wzrostem. Natura obdarzy艂a mnie "urocz膮" stop膮 w rozmiarze 42. Ale to jest kolejny argument za wysokimi obcasami - takie buty wygl膮daj膮 na ciut mniejsze, a nadal mam stabiln膮 "podstaw臋" ;) Jeszcze jaki艣 czas temu by艂 problem z butami w tym rozmiarze, ale obecnie nie ma dramatu - dzi臋ki c***anie za zalandooo!!!! :D

Udost臋pnij ten post

Ja mam 177 i 艣migam w 12 cm szpilkach bo tak mi si臋 podoba i mam to gdzie艣. Jak wychodz臋 gdzie艣 z facetem to te偶 przy nim nie wygl膮dam jako艣 komicznie bo na szcz臋艣cie jest wysoki i jeste艣my na r贸wni.

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem to zale偶y od figury, no i od partnera - je艣li jest wysoki i w szpilkach nie b臋dziesz go przewy偶sza膰 to spoko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VipVint
nie przemuj sie poprostu je nos! wysokich facetow tez nie brakuje... sam jestem dosc niski mam 175.. i widok wysokiej kobiety w szpilkach jest dla mnie tak samo swietny jak filigramowej... chocby niewiem jak laska na plaskim. nigdy ale to nigdy nie zwroci mojej uwagi. Szpilki to moj wyznacznik kobiecej atrakcyjnosci.

Udost臋pnij ten post

No a dlaczego nie , sama mam 179 cm i chodz臋 w szpilkach. Oczywi艣cie nie s膮 to pi臋tnastki ale dziesi臋ciocentymetrowe zak艂adam spokojnie. Kompleksy s膮 tylko w naszych g艂owach.

Udost臋pnij ten post