Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama22

Mocny ból podbrzusza- 4 miesiąc

Polecane posty

Gość mlodamama22

Przed chwilką leząc na łóżku ( na plecach) zrobiłam dosyc intensywny ruch, podnosząc same biodra i przesuwając reszte ciała w celu przesuniecia sie na drugą strone łozka. W tym samym momencie odczułam bardzo mocny ból w podbrzuszu, przypominający rozrywanie się czegos, co prawda nie boli juz tak bardzo, ale jednak nadal boli, a gdy kaszlne lub cos takiego znów mam wrazenie jakby sie cos tam rozrywało. Nie krwawie bo sprawdzałam... To moze byc cos groźniejszego czy poprostu teraz ciało jest teraz bardziej wyczulone na rózne bodźce??

Gość moremore
ja bym się denerwowała i ... nie wiem co bym zrobiła. może jak czujesz ruchy i nie krwawisz to jest ok. ale kto może tu na forum wziąć odpowiedzialność za życie twoje i dziecka?

Gość mlodamama22
niechce aby ktokolwiek bral odpowiedzialnosc, ale wypowiedział się bo byc moze ktos tak miał lub orientuje się co mogło się stac. Nie czulam jeszcze ruchów bo dopiero zaczął mi się 4 miesiąc, ale krwawienia nie ma

Gość do góry ......,,,,,.hej
też tak miałam po prostu dzidziuś jest ułożony jeszcze poprzecznie miednicowo i po malutku brakuje mu miejsca w tej pozycji , nie martw się wszytko będzie ok też tak miałam i urodziłam zdrowe dzieci.

Gość zocha samocha
jedż lepiej do szpitala dmuchaj na zimne

Gość mlodamama22
Juz teraz mu brakuje miejsca?? no wsumie w tej pozycji to mozliwe, kiedy dziecko odwróci się do normalnej pozycji czyli nozkami jakby do wyjscia? dziekuje troszeczke mnie uspokoiłas, jednak martwi mnie to, ze nadal mnie to boli a nic takiego nie zrobilam, szybko sie podnioslam i tyle

dziecko*

Gość zocha samocha
w 4 mcu ułożenie dzidziusia nie ma takiego oddźwię może to zwykłe pobolewanie rozciągaące się macicy ja byn jednak pojechała do szpitala jak nie teraz to jutro rano

ja taki ból odczuwałam szczególnie jak leżałam tak jak ty na plecach na łóżku i chciałam sięgnąć do stolika po szklankę z piciem .

macica się rozciąga i więzadła stąd to dziwne uczucie

Gość mlodamama22
Jutro z rana zadzwonie do mojego lekarza prowadzącego i zapytam, moze robie niepotrzebnie zamieszanie. Ale naprawde jestem tak zestresowana, nigdy nic w ciazy mnie tak nie zabolalo..tzn czasem jeszce pobolewa jak na miesiączke, ale ten dziwny bol..

Gość gość
Zaczyna rosnąć brzuch więc troche pobolewa Ja za 2 tyg dobijam do pełnego 4 miesiąca i też od dwóch dni mnie zaczyna boleć byłam u lekarza niedawno i wszystko ok To jest normalne :) Jedynie krwawienie powinno niepokoić :)

Gość gość
Ale zrobisz jak uważasz :)