Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chimera_

Co mam myśleć o tym,że wykładowca daje mi dobrą ocenę za nic?

Polecane posty

Gość zocha samocha
och jesteś kobietą, to się naucz w końcu to wykorzystać nie mam na myśli seksu tu sie uśmiechnij, tam zalotnie spojrzyj a wszystko wszędzie załatwisz - za nic faceci to naiwniacy:) nic wykładowcy nie obiecywałaś wyluzuj i się ciesz że masz zalkę w indeksie

Gość perfektor dinner
ale jak to tak można dawać komuś wyższe wykształcenie ot tak sobie...dobrze się uczysz? czy ledwo zaliczasz?

Gość Chimera_
No właśnie,że ja nie wiem,czego on oczekuje w tym mailu.Na odchodne mi rzucił:'Pani ...,proszę mi wysłać jakiegoś maila'.Głupio mi było zapytać w jakim celu.A teraz nie wiem,co napisać.Najchętniej zignorowałabym to ale czy on nie uzna,że go w pewnym sensie wykorzystałam i olałam?

Gość Chimera_
Głupio tak się chwalić ale uczę się bardzo dobrze.

powtarzam, nie pisz mejla, bo dasz tym mu pozwolenie na dalsze, śmielsze kroki. dobrze się uczysz, więc nie masz się czego obawiać np. ewentualnej zemsty.

Gość Chimera_
Nie wiem ile ma lat,tak na oko jest po 40-ce. Nigdy nie liczę na taryfy ulgowe.Uważam,że najłatwiejsza droga do zaliczenia przedmiotu to... nauczyć się.Nie lubię kombinatorstwa.

Gość perfektor dinner
zocha samocha- ale pojechałaś po nas:O przecież to jest jakiś stary dziad. Autorko czy czujesz że on na ciebie leci? Opisz dokładniej za co ci te oceny stawia.są to wysokie oceny czy tyko aby zaliczyć? Czy on robi to z litości czy po to żeby cię poderwać bo to już jest nadużycie jego stanowiska

Wykładowcy nie są głupi, widzą kto jest mądry, a kto się ślizga. Był przekonany że umiesz, po za tym to, że przyszłaś w drugim terminie dało mu do myślenia że masz jakies kłopoty prywatne, chciał być miły, lubi Cię bo jesteś mądra, miła, ładna. Tyle. Może marzy mu sie coś więcej, ale to wykładowca , człowiek na poziomie, więc zachowa sie z klasą. Zachowaj dystans do niego.

Gość Chimera_
Chyba muszę Wam to wyjawić...On jest moim dziekanem:O Ale chyba muszę go zignorować,jak w październiku będzie dopytywał czemu,to udam głupią.Boję się konsekwencji ale nie widzę innego rozwiązania:(

Gość perfektor dinner
ekostudentka skąd wiesz przecież nie jesteś autorką

Gość Chimera_
Podczas wykładów zachowywał się właśnie z klasą.Facet na poziomie.Bardzo mnie zaskoczył.

Gość perfektor dinner
która go oleje? że co że jak on jest wykładowcą to ma to wykorzystywać?

Nie daj sie wciągnąć, traktuj go jak dziekana i tyle, maila nie pisz, jeżeli nie miałaś napisać w sprawie czegoś tylko tak sobie.

Gość perfektor dinner
Ale o co chodzi z tym mailem co on chce? bo już nie chce mi się czytać

Gość Chimera_
Dobra,idę spać.Dziękuję Wam dziewczyny za rady.'Wygadałam się' i trochę mi lżej.Kurczę,nawet koleżance nie mogę się wyżalić,bo razem studiujemy i źle by o mnie może pomyślała.Dobranoc:) Ps.Jak będą mną targać wątpliwości,to wrócę na ten topik:)

Gość zocha samocha
i co że jest dziekanem? a mojego dziekana znałam tylko z nazwiska wcale nie musisz mieć z nim już zajęć przecież nie bedzie cię ścigał jeśli już to powiesz, że wysłałaś maila ale nie odpisał....oooo ale tak na serio nic nie wysyłaj - potem powie, że ty go zaczepiałaś nie myśl o tym może to całkiem niewinne

Gość perfektor dinner
Nie wierzę że tacy kretyni są na polskich uczelniach, ale sposób zachowania się zależy od charakteru i sposobie bycia nie nie od wykształcenia, więc zosia samosia nie wiem co to za frajer a nie dziekan,

Gość perfektor dinner
zocha samocha->chciałbym to słyszeć i widzieć jak to mówisz że faceci to naiwniacy, miałbym niezły widok:D

Gość perfektor dinner
I tu pojawia się wyjaśnienie dlaczego kobiety mają lepsze wykształcenie, bo mają oceny stawiane za nic:D

Gość Chimera_
Niby nic się nie stało ale sprawił,że myślę o nim wbrew swojej woli.Kombinuję jak tu wyjść z opresji bez przykrych konsekwencji.Mam udane życie prywatne i nie interesują mnie romanse z wykładowcami. Idę już naprawdę spać.Dobranoc dziewczyny,dziękuję za miłe słowa:)

Gość Chimera_
I chłopaki,jak widzę:D

"perfektor dinner I tu pojawia się wyjaśnienie dlaczego kobiety mają lepsze wykształcenie, bo mają oceny stawiane za nic" bzdura :O Autorka umiała i nie potrzebowała "pomocy"

Gość zocha samocha
człowieku, weź skup się na pocieszeniu autorki trzeba obrócić to w zabawną historię, bo dziewczyna nerwicy się nabawi wykładowcy są tez ludźmi i prawda jest taka, że jeśli jakiś jest oblech em- to dla dziewczyn jest to zenujące jeśli zaś kobieta-wykładowca miała słabość do jakiegoś chłopaka z roku - to on na tym dobrze wychodził ale to ja miałam lepsze oceny - bo zakuwałam po nocach, zbierałam materiały, opracowywałam zagadnienia, robiłam prezentacje multimedialne ja mam takie doświadczenia jak i również dotyczące reakcji facetów, gdy ładna kobitka zatrzepocze rzęsami ( nie mam na myśli studiowania )

A nawiasem mówiąc jak Pani doktor daje fory studentowi, to nikt nie doszukuje się drugiego dna, tylko wszyscy stwierdzają a bo go lubi, bo sie udziela na zajeciach

Gość zocha samocha
nooo.....szczególnie jak ten student rzadko na zajęciach sie pojawia.... ;)