Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chimera_

Co mam myśleć o tym,że wykładowca daje mi dobrą ocenę za nic?

Polecane posty

Gość Chimera_

:O

Gość Chimera_
Ostatnie zaliczenie miałam.Dziwnie się czuję,oceny zawsze zdobywam bez kombinowania.A tu coś takiego,z jego inicjatywy...Mam mętlik w głowie.Jeszcze poprosił,żebym maila mu wysłała:O

Gość Chimera_
Nikomu nie powiem,tylko Wam,bo mi aż wstyd jest z tego powodu:O

Gość Chimera_
Najgorsze jest to,że to ważna osoba na wydziale.Koniec zajęć przedmiotowych nie oznacza końca kontaktu z nim.Jest mi głupio.Zrobiłam się czerwona jak burak,nie wiedziałam,co powiedzieć i zgodziłam się.

Gość Chimera_
Nie zauważyłam wcześniej,że darzy mnie jakimiś względami.No może spojrzenia były ale nie chciałam dorabiać sobie jakichś teorii do tego.W końcu po to mamy oczy,żeby patrzeć:) Zaraz mnie zbesztacie,że zamiast cieszyć się,to narzekam ale ja nie wiem,co teraz z tego wyniknie.Czy on spodziewa się czegoś w zamian...Choć nie powiedział,że liczy na coś...

Gość Chimera_
No w sumie drugi termin był dla mnie pierwszym.Wszyscy już zdali,tylko ja zostałam.Inni normalnie odpowiadali a ja nie:O

Gość ona000009
raczej ma Cie juz dosc i chce miec wreszcie wakacje od idiotek

Gość Chimera_
No tak,dlatego kazał mi wysłać maila do siebie:O Bo ma mnie dosyć.A egzamin był jak randka.Kawka,ciasto,komplementowanie mnie:O

Gość Chimera_
To nie studia, to wykładowca od kamasutry.

Gość Taka tam A
Moja znajoma miała podobną sytuację. Fecet dał jej zaliczenie i kazał jej przyjśc do siebie wieczorem...

Gość Chimera_
Ale ja nic od niego nie chcę tylko głupio mi przed samą sobą.Inni byli maglowani a ja za nic dostałam ocenę.I to dobrą.Głupio mi też przed nim.

Gość Chimera_
Hehe podszyw to o kamasutrze.

a czemu nie byłas na pierwszym terminie, może wie że masz kłopoty i chciał być miły i Ci pomóc? dla mnie też dziwna sytuacja, ale słyszłam ż e na prywatnych uczelniach nie takie rzeczy sie dzieją :D

Gość Chimera_
Nie interesują mnie romanse z wykładowcami.Do egzaminu byłam przygotowana i powiedziałam mu to.A on,że ma do mnie pełne zaufanie i wierzy mi na słowo.

ciesz sie zdanym egzaminem i nie szukaj drugiego dna, jak nie będziesz szukać drugiego dna to go nie będzie, gorzej jak sie zacznieć wkręcać jeszcze zrobisz coś głupiego :D

Gość Chimera_
Ale ja nie studiuje na prywatnej uczelni.Uniwersytet.Miałam taką małą operację ale nikomu nic nie mówiłam.Nie chciałam,żeby ktoś pomyślał,że liczę przez to na taryfę ulgową.Poprosiłam go o drugi termin bez podawania przyczyny,zresztą nie dopytywał.

wykładowcy nie dają dobrych ocen za darmo, zawsze za coś, a to za to, że ktoś umie, albo mu się podoba :P nie radzę romansu z wykładowcą, ani nawet jednorazowego seksu, niesmak pozostanie, chyba, że ci to nie przeszkadza, to wtedy inna sytuacja :classic_cool:

Gość Chimera_
No dobra,może macie rację.Ale nie wiem,co ja mam mu napisać w tym mailu?Mam go zignorować i nic mu nie wysyłać?No nie wiem czego on oczekuje w tym mailu...Ech...

Gość perfektor dinner
stawa ci dobre oceny za to że mu się podobasz?

Gość Chimera_
Ja już powiedziałam,żadnych romansów,seksu tym bardziej.A niesmak to ja już czuję.Mam w sumie żal do niego,że doprowadził do takiej dziwnej sytuacji i że zawraca mi głowę mailami.

Gość Chimera_
No chyba mu się podobam bo mi komplementy prawił.Ale podczas zajęć z nim nie zauważyłam tego zupełnie.Sama nie wiem co mam o tym myśleć.

nie pisz mejla i tyle, jak się będzie pytał na początku roku (w co wątpię, bo wiadomo jakie są jego zamiary), to powiedz, że zapomniałaś, albo, że zastanawiałaś się nad tym i uznałaś, że to niestosowne (uznaj głupią). jeśli zdecydujesz się na romans, też raczej nie pisz swojego prawdziwego mejla, załóż nowy, specjalnie na ten cel i pamiętaj każdy mejl może cię obciążać, im mniej pisemnych dowodów, tym lepiej.