Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaBytom87

Co wieczór chodzę na samotne spacery

Polecane posty

No to daj sobie z nim spokój :/ to on ma o ciebie zabiegac, a nie Ty o niego... może pociąga cię on, bo sama chcesz taka być? i sobie tak wyjezdzac na wakacje ze znajomymi.... :]

Gość SamotnaBytom87
Nie chcę się do niego dopasowywać ani nic w tym rodzaju, bo tak to musiałabym udawać kogoś kim nie jestem. Ale też czasem żałuję, że nie jestem pewniejsza siebie i ładniejsza, mogłabym więcej zdziałać.

Gość SamotnaBytom87
Muszę nieco schudnąć, bo strasznie się zaniedbałam ostatnimi czasy. Wiem, że nie wszyscy gustują w laleczkach, ale coraz więcej chłopaków wybiera dziewczyny, które umieją zwrócić na siebie uwagę. Natomiast ja jestem naturalna, ginę w tłumie.

No jesli się źle ze sobą czujesz to schudnij :] Nigdy nie zaszkodzi trochę schudnąć :D Ale pamietaj, ze ty masz byc dla siebie, i ew. dla tego jedynego, czy kilku z którymi będziesz, a nie dla wiekszości :P

Gość SamotnaBytom87
Oczywiście, po prostu chcę czuć się lepiej w swojej skórze. Nieraz mam ochotę, żeby przejść metamorfozę, ale zawsze brak odwagi.

hej, nie przejmuj się, ja mam 28 lat i też jestem samotna, sama wychodzę na długie spacery po mieście, na razie nic nie wskazuje na to żeby to się zmieniło