Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chimera_

Możecie tylko pomarzyć, żeby być taką kobietą w tym wieku

Polecane posty

"Po babach łatwo poznać zazdrość o atrakcyjniejszą. Właśnie wasze wypowiedzi sa na to dowodem. Prędzej byście dały się posiekać niż przyznać rację i pogodzić się z prawdą. Nie jesteście dla niej konkurencją, więc nie musicie być zazdrosne. Pogódźcie się z tym, że przegrałyście życie. Może w następnym wcieleniu się wam poszczęści, o ile nie skończycoe w ciele pchły " ale ja nie rozumiem.Po co ten topic?nie odpowiedzialas na moje pytanie. ladna to pojecie wzgledne.Dla jednego ona jest ladna inny woli Ageline Joly(czy jak to sie tam pisze) albo jeszcze inna. no nie zgodze sie z tym,ze przegralam zycie,bo facetow w zyciu tyle wyrwalam,ze ty mozesz sobie pomazyc.Poszlalam,pobawilam sie,a teraz juz znalazlam swoje miejsce na ziemi u boku kochanego mezczyzny:) i jestem szczesliwa mama dwulatka.A ta laska mi wisi razem z toba narka;)

Gość Chimera_
Akurat tak się składa, że widziałem ją na żywo i to z odległości na wyciągnięcie ręki.

Gość Chimera_
Naćpana ile ty masz lat? Co ty mogłaś zrobić w tak krótkim swoim życiu?

Gość perfektor dinner
chimera ty jesteś podszywem tej prawdziwej chimery?

Gość Chimera_
Dobranoc polskie paszteciki chodzace w leginsach i tych obleśnych sakwowatych bucikach. Po moich kilku pobytach w Kanadzie mogę wam powiedzieć, że tam kobiety są tak samo zepsutymi materialistkami jak Polki, ale są o wiele bardziej zadbane. Jest kolosalna różnica.

wiesz co? mam 25 lat jak juz pisalam tutaj gdzies.A no moglam widzisz zrobic duzo.Wczesnie zaczelam:D a ty ile masz lat?Bo zachowujesz sie jak nastoletnia zeschizowana fanka:P

Gość perfektor dinner
Po co używasz nicka innej użytkowniczki?

Gość Bardzo ją lubię, żeby nie było
O wypraszam to sobie, ja nie pasztet i w legginsach nie chadzam! :classic_cool:

co ty tu nam z Kanada wyjezdzasz?Co to czasy komunizmu sa czy jak?Teraz wyjazd za granice to nic.ja nie mieszkam w PL,bo widzisz tak zycie przegralam,ze az potrafie sobie zapewnic byt od jakichs pieciu lat:D no rece opadaja,ze takie ograniczne cos majace jakies smieszne priryteciki zyciowe wogole daje jeszcze w tym zyciu rade a moze nie daje,a ten post jest objawem zalamania nerwowego hehe

Gość NataliePunkRock77
chimera,to cos z teledysku jest osranym pasztetem ktory ma pienaidze.z pieknoscia ona nie ma nic wspolnego.kazdy pasztet zrobi z siebie cos pieknego jak ma miliony.i lepiej spojrz w lustro,bo z toba tez najlepiej nie jest,zakompleksiona kurwo

Gość Chimera_
"n@ćp@n@ czekol@dą "sakwowatych " matko skad ty jestes?jakies masz dziwne slownictwo spadaj sakwo na kielbase" Ktoś tu żałośnie ogląda Króliczki Playboya :D

Gość Chimera_
NataliePunkRock77 Ha ha, odezwał się brudas z pozlepianymi włosami :O

Gość nie będę idealem
a dlaczego z wiekiem prawa brew tak zadrła się do góry. kiedyś miałam normalną. to pewnie naturalny lifting.

Gość n@ćp@n@ zekol@dą
hahaha a ogladam kroliczki a co!Co to wstyd? zalosna to ty jestes ,rozhisteryzowana fanko:P taki sobie wlasnie nick trzasnij laluniu:D

Gość cvbnm
oj nie wierzcie teledyskom. Widzialam ja na zywo- nie wyglada nawet w polowie tak dobrze jak w ost teledysku.