Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chimera_

Możecie tylko pomarzyć, żeby być taką kobietą w tym wieku

Polecane posty

Gość omggg
posrany teledysk

Gość paletz w orencz mundurQ
cześć Mintaja vel Husky 🖐️ jestem podpita dlatego się z Tobą witam. mój błont :classic_cool:

Gość Chimera_
n@ćp@n@ czekol@dą ja mam 25,a ciagle nie moge kupic papierosow bez dowodu osobistego I co z tego? I tak nigdy nie będziesz taka ładna jak ona. Jest filigranową pięknością i ma seksowny głos. Miliony facetów na świecie ją uwielbiają. Ma wszystko o czym możecie tylko pomarzyć. Urodę, inteligencję, talent, pieniądze, facetów i w soboty nie siedzi sama na Kafe. Spójżcie na swoje matki po 40-ce to zobaczycie jak wy będziecie wyglądały w tym wieku i porównajcie się z Kyle.

paletz w orencz mundurQ - cześć :) nie popełniaj więcej błędów i się ze mną nie witaj :classic_cool:

Gość taaa pewnie pewnie
zazdrościmy że laska w cudowny sposób w wieku 35 lat wygląda lepiej niż wtedy gdy miała 20.... dziwnym trafem na ładniejszą, kształtniejszą twarz niż gdy była młoda....w dziwny całkiem naturalny sposób jej rysy twarzy się zmieniły, skóra się naciągneła itd.... też jestem w tym wieku, nie wyglądam na 35latkę ale też nie jestem kobietą o twarzy bez wieku jak wiele aktorek i modelek

Gość Chimera_
Ona ma 42 lata, a nie 35. Urodziła się w 1968 roku. NIe zmieniła twarzy. w latach 80tych były inne fryzury i makijarze. Owszem powiększyła usta i trochę skorygowała zęby, ale ma naturalne kości policzkowe, naturalną figurę, naturalny wdzięk. Skóry na ciele nie można naciągnąć hirurgicznie. To kwestia genów i dbania o skórę od młodości. Taka jest brutalna prawda. Wy nawet gdybyście przeszły tyle operacji co Cher, to byście nawet w połowie tak nie wyglądały. To dar od boga. Atrakcyjne dziewczyny teraz bawią się na dyskotece przy piosence Kyle z przystojnymi, bogatymi facetami.

Gość Chimera_
makijaże

Gość to jest Kylie
do autora: to jest Kylie z teledysku. Poogladaj sobie jej fotki normalne, z ulicy, kiedy nie jest wyretuszowana, to zmienisz zdanie. Zadna z nas nie chcialaby w tym wieku wygladac tak jak ona wyglada naprawde....

a ona mogłaby sobie pomarzyć by tak wyglądać bez tych pieniędzy które ma ciekawe czy potrafiłaby o siebie zadbać za średnią polską krajową tak jak Polki potrafią brawa dla zadbanych Polek

"I co z tego? I tak nigdy nie będziesz taka ładna jak ona." heheh,a ty nigdy nie bedziesz wygladala tak mlodo jak ja:P moja matka ma 53 lata i jeszcze nie ma zadnych zmarszczek:D takze okej.A ty wez sie swojej przyjrzyj.Porazka nie?

Gość Chimera_
Mam setki jej fotek robionych na ulicy i przez paparazzich. Jest zjebistą kobietą. Wizdomo, że każda nie umalowana i bez włosów od stylisty nie wyglada super, dlatego kobiety są płcią brzydszą i muszą poprawiać naturę. Zapewniam Cię, że tysiące kobiet chciałoby wyglądać jak Kyle. Jesteś zadrosna, bo ciebie nie dotykają męskie dłonie super przystojnych facetów.

Gość Chimera_
Catie a ona mogłaby sobie pomarzyć by tak wyglądać bez tych pieniędzy które ma ciekawe czy potrafiłaby o siebie zadbać za średnią polską krajową tak jak Polki potrafią NIe musi, bo ma talent i gust, a Polki to siuchy.

chimera ona nie wyglad atak naturalnie.Botoks swoje robi,operacje plastyczne jakies poprawianki.Fakt nas nie stac na takie operacje ale do czego zmierzasz?Chcesz nas tu powkurzac?Po nas splywa:P

Gość Chimera_
[zgłoś do usunięcia] n@ćp@n@ czekol@dą chimera ona nie wyglad atak naturalnie.Botoks swoje robi,operacje plastyczne jakies poprawianki.Fakt nas nie stac na takie operacje ale do czego zmierzasz?Chcesz nas tu powkurzac?Po nas splywa Chciała byś :D NIc by ci nie pomogło. A nie stać cię bo nie masz talentu, urody i tego wdzięku i spojrzenia. Kiedy Kyle reklamowała bieliznę to w nocy faceci zrywali bilbordy, żeby mieć jej foto w bieliźnie. Kyle wcale nie miała poważnych operacji plastycznych. To geny. Zwykle kobiety po 30-ce to próchna. Znam tylko 2 kobiety, które czas oszczędził: Kyle i Naomi. Nawet Angelina i Jessica nie wyglądają już tak jak kiedyś, choć mają kasę i robią zabiegi poprawiające urodę. widać po nich wiek i żadna chirurgia plastyczna tego nie powstrzyma.

Gość Chimera_
Po babach łatwo poznać zazdrość o atrakcyjniejszą. Właśnie wasze wypowiedzi sa na to dowodem. Prędzej byście dały się posiekać niż przyznać rację i pogodzić się z prawdą. Nie jesteście dla niej konkurencją, więc nie musicie być zazdrosne. Pogódźcie się z tym, że przegrałyście życie. Może w następnym wcieleniu się wam poszczęści, o ile nie skończycoe w ciele pchły :D

Gość Bardzo ją lubię, żeby nie było
jednak zdecydowanie wygląda na swój wiek, czyli na 42 lata. W teledyskach czy w gazetach jest bardzo "przerobiona", a to żadna sztuka. Kylie jest zadbaną (również z pomocą chirurga) 42-latką, ale nie mówcie, że nie wygląda na swój wiek :o Proszę bardzo: http://zapodaj.net/ca68d1226307.jpg.html http://zapodaj.net/d42eef547d8b.jpg.html http://zapodaj.net/75656200f644.jpg.html http://zapodaj.net/4fadf5e3eb51.jpg.html

Gość Chimera_
I jeszcze ten jej niesamowicie cudny, seksowny, miękki głos. Ona jest współczesnym wcieleniem Afrodyty.

raczej ty przegrałeś życie skoro się ślinisz do czyichś zdjęć a nie do kobiety z krwi i kości :-D

Gość Chimera_
Na większości tych fot wygląda bardzo dobrze. Zobacz jaką ma skórę. A foty wybrałaś robione z głupimi minami. TRobione celowo żeby ja oszpecić i porównywane z tymi z młodości, jak była zaniedbaną nastolatką. Zajrzyj na Pudelka. Tam zobaczysz strasznie brzydkie foty każdej najładniejszej laski. To zależy jakie intencje ma paparazzi. Naomi, Doda, Anna przybylska. Wszystkie na Pudelku wyglądały potwornie.

Gość Chimera_
Catie raczej ty przegrałeś życie skoro się ślinisz do czyichś zdjęć a nie do kobiety z krwi i kości Pewnie tak. Mam kobietę i miałem wiele, ale wolę Kyle, a nie jakąś Poleczkę.

Gość Chimera_
A i jeszcze jedno. Te zdjęcia, które wkleiłaś były robione Kyle po ciężkiej chorobie, kiedy udało jej się wygrać z rakiem.

Gość Bardzo ją lubię, żeby nie było
Ja nie napisałam, że wygląda na nich źle, bo nie wygląda. Jednak widać, że jest kobietą 40-letnią. No nie powiesz mi, że wygląda na 30-stkę :o Ciało, skóra - nie widziałeś tego na żywo, nie dotykałeś, więc też nie możesz się wypowiadać w jakim stanie jest. Nie zapominajmy, że Kylie miała nowotwór, chemioterapię i na pewno też jakiś ślad na jej ciele pozostawił.

Gość Chimera_
Każdy po ciężkiej chorobie i pobycie w szpitalu wygląda źle. Teraz Kyle odżyła i jaśnieje pełnym blaskiem, jak przystało na gwiazdę najwyższego formatu.