Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna:(:(:(:(

nieudany sex...;(

Polecane posty

witam mam powazny problem. mam cudownego chlopaka bardzo sie kochamy i jest nam ze soba idealnie. do tej pory mialam z nim najlepszy sex w zyciu ,kochalismy sie po 3,4 razy dziennie i jeszcze nam bylo malo:) lecz od paru dni cos jest chyba ze mna nie tak...w ogole nie mam ochoty na sex...nie jest spowodowane to jakimis okresinymi dniami cyklu czy cos bo do tej pory zawsze mialam na niego ochote a teraz sex w ogole nie jest mi potrzeby.jak ma dojsc do zblizenia to odczuwam niechec i czekam az on skonczy... albo w ogole sie nie kochamy...on to zauwazyl ,probowalam mu tlumaczyc ze to przez ciezkie dni albo ze sie zle czuje ale on mi nie wierzy i widze ze jest mu bardzo przykro.strasznie go kochanm i nie mam pojecia czemu tak sie stało:( boje sie z nim pogadac ...wiem ze by mnie zrozumial ale boje sie mu sprawiac taka przykrosc:( ja sama poczulabym sie niefajnie na jego miejscu...czy mieliscie moze podobne problemy...? blagam pkomozcie to dla mnie ogromny problem..:(

Gość mangotango
A tabletki anykoncepcyjne bierzesz?

nie,nie biorę

Gość mangotango
czesto zdarza sie ze libido spada wlasnie z powodu tabletek. Czasem z powodu permanentnego stresu. A moze jestes po prostu troche znudzona waszym pozyciem?No ale jak mowisz ze od paru dni to sie dzieje to chyba nie ma powodu do zmartwien...

zawsze sex z nim sprawial mi ogromna przyjemnosc a teraz tak nagle , z dnia na dzien cos mi sie odwidzialo;(

Powiedz mu, żeby cię ostro zerżnął w dupę to chęci natychmiast wrócą hahahaha.