koteczeklena 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Witam, od lipca zeszłego roku z moim narzeczonym staramy się o dziecko niestety bez efektów.Jesteśmy ze sobą już 5 lat. Nie myślimy już nawet o tym żeby mieć dzidziusia ale w duszy oboje tego pragniemy. Druga strona jaka mnie martwi to fakt, iż w zeszłym roku w lutym poroniłam byłam wtedy w 27 tygodniu ciąży, powodem poronienia był zakrzep w pępowinie przez który nasza córeczka się udusiła, czy mogło to wpłynąć na to że teraz nie mogę zajść w ciąże i czy przy kolejnej ciąży może powtórzyć się taka sama sytuacja jak w zeszłym roku???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swoja_baba Napisano Sierpień 8, 2010 Przede wszystkim powinnaś udac się do lekarza i przerprowadzić wszystkie niezbędne badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Sierpień 8, 2010 czesc wejdz na ten topic, tam dziewczyny pomogą ci :-) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4335574 dobry temat i już nie jedna dziewczyna dowiedziała się w którym kierunku należy działac, wiadomo że wszystko trzeba sprawdzic u lekarza, ale nawet juz sama świadomosc, że nie jestes sama jest motywująca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koteczeklena 0 Napisano Sierpień 8, 2010 byłam u gin po zrobieniu wszelkich badan mi i mojemu partnerowi stwierdził że wszystko jest z nami w porządku, co jeszcze dziwnego mi się wydało... zapytał się czy stosujemy antykoncepcje, odpowiedź z mojej strony była oczywista że NIE on na to odparł iż ja powinnam zażywać przez najbliższe 3 miesiące mikrogynon21 i odstawić wtedy powinno szybciej dojść do zapłodnienia. może to głupie ale i tak to zrobiłam i nie ma żadnych efektów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach