Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka1981

związek zmłodszym mężczyzną

Polecane posty

Witam forumowiczki Mam pewny problem od dłuższego czasu a mianowicie : Spotykam się z mężczyzną młodszym od siebie o 10 lat czyli ja mam 29 a on 19, chłopak jest naprawdę emocjonalnie bardzo dojrzały ze światopoglądem bardzo dorosłym taki bardzo odpowiedzialny młody mężczyzna ale to tylko niestety moja miła strona medalu. Moja rodzina i znajomi nie akceptują mojego związku ,śmieją się ze mnie ,że wziełam sobie dziecko na wychowanie, że jestem nie poważna i dziecinna mówią ,że mam sobie poszukać kogoś w swoim wieku te całe szykany są bardzo dokuczliwe i bolesne i coraz cięższe dla mnie nikt nie chce przyjąć do wiadomości że to moje życie i mój wybór a nie ich ale nie chcą o tym nawet słyszeć nie wiem co mam robić z dnia na dzień nie umiem normalnie rozmawiać z mamą i rodzeństwem a chodzenie na imprezy do znajomych jest coraz cięższe i smutniejsze co ja mam zrobić ?jak się zachować ?nie mam siły już :( z tym walczyć może Wy macie jakiś złoty środek ?

Gość maturks4
Oczywiście, że Twój wybór. Tylko musisz mieć świadomość, że ta "sielanka" może potrwać rok (pewnie mniej). Nauczysz dzieciaka trochę życia, nabierze doświadczenia i... poszuka nowszego modelu. To chyba naturalne, że nie dopuści, żeby jego koledzy śmiali się, że z mamusią na dyskoteki chodzi. A mężczyźni to wzrokowcy... A Tobie zmarszczki już widać...

Gość j845rjf
hahahhahaha nie dziwie im sie, a co ty jakis pedofil jestes ze 10 lat mlodszych se bierzesz

No i co z tego że młodszy? Mnie akurat w ogóle różnica wieku w związku nie razi. Jak para jest szczęśliwa to co za problem? Olewajcie wszystkich ciepłym moczem ;) Żadne kompromisy!!! WASZE ŻYCIE.

Gość iustka
Spotykałam się z młodszym o 4 lata. JA 25 on 21 jak się poznaliśmy. Wmawiał mi, że się wyszała (nawet w to wierzył). Rozstalismy sie po 3 latach. On dalej szaleje i nie zamierza przestać do 30-stki. Jesli chcesz się spotykać, bo jest przyjemnie to oki. ALe na poważną przyszłość ja bym nie liczyła. Problemy będą na pewno.

Gość ja bym się natomiast
ja mam 19 i spotykam się ze starszym facetem (o 10) bo uważam ze w moim wieku nie można z żadnym kolegą pogadać "na poważnie". A tu proszę, jednak są i tacy co ze starszą pogadają ;) Szczerze? Może się udać, może jesteście tym 1% ze 100, który przetrwa szykany rodziny i znajomych, może on naprawdę cię kocha itp. Ale bardziej prawdopodobne (99%) że cie niedługo zostawi. Jest młody, faceci dojrzewają wolniej niż kobiety, za pare miesięcy może mu się znudzić zabawa "w dorosły związek". Ale to wasza miłość i to wy decydujecie co z tym zrobić

Gość darmowe porady netowe
ale na starośc Tobie pierwszej libido oslabnie!

pierdol to co inni mówią, jeżeli ci to odpowiada to możesz z nim być, tylko jednak w wieku 19 lat chłopcom podobają się starsze dziewczyny, taka niedostępność przeznaczona dla facetów po 30 -stce, to go może kręcić to w co się pchasz jest dość ryzykowne ale zawsze są szanse, że moi przedmówcy się mylą. Spróbuj, zawsze warto ale musisz uważać, nie angażuj się na całego

Gość monika ty jesteś stara dupa
:D