Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agamaja75

firma zwalczająca komary.co sądzicie?

Polecane posty

co sądzicie o firmir zwalczającej komary,muchy,insekty,myszy,szczury?Firma( DDD)dezynfekcja,dezynsekcja,deratyzacja!!!! czy wy jako potencjalny klijent zapłacilibyscie 100 ZŁ ZA 100M2 oprysku mieszkania i 2miesięczną gwarancję że nie pojawia się muchy ani komary? co myślicie o takich usługach a może już ktoś tym się zajmuje? proszę o rady...

bez sensu - opryskasz mi ogród - ale poza moim ogrodem tez zyją komary - i co wtedy ?

firma daje gwarancje.ta która produkuje środek.a statystyczny Kowalski nie może go kupić jako osoba fizyczna. a jako firma z odpowiednim kursem moge to nabyć i zrobić usługę,

trochę znam ten temat bo pracuje w gastronomi i każdy przyzwoity właściciel robi taki oprysk w lokalu i przed nim aby ludzią muchy nie łaziły przy jedzeniu. miałam okazję i zrobiłam cos takiego w domu rewelacja przez całe lato 0 komarów i much.ale te firmy wolą to robić na większą skalę i brać sporą kasę a nie 100 zł. od lokalu do 100m2

Gość gość
U nas w lokalu szef zamawiał DDD usługi, bo oni się zajmują nie tylko pluskwami i szczurami, ale komarami też.