bOnitA01 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Witam! Słyszałam, że jak podczas miesiączki boli krzyż to mogą być problemy z zajściem w ciążę... Troche niewiarygodne ale wole się od Was dowiedzieć. Mam 19 lat i od 4 lat mam okres i zawsze mam ból krzyża. teraz 12 dni po zakończeniu okresu "plamiłam" przez 3 dni i tydzien po plamieniu strasznie boli mnie krzyż i podbrzusze. Co to może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myślę że bardziej od Napisano Sierpień 8, 2010 jasnowidzenia na kafeterii pomoże ci ginekolog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bOnitA01 0 Napisano Sierpień 8, 2010 wiem. jak najbardziej mi pomoże ginekolog ale chcę też się dowiedzieć trochę z kafeterii żeby móc o więcej rzeczy się podpytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Mnie też zawsze boli krzyż. Przecież to jest nawet jeden z objawów PMS, sądzę, że to bzdura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 8, 2010 bzdura bzdura, też mnie zawsze plecy bolą przy okresie, to powszechny objaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość scarlett27 Napisano Sierpień 8, 2010 bol krzyza nie jest objawem nieplodnosci;) chodzi ci pewnie o silne skorcze i bole brzucha ktora moga byc objawem endometriozy , ktora moze ale nie musi byc przyczyna nieplodnosci, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach