Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danielos z bliska

rozbawiają mnie faceci, którzy ciągle piszą że nie chcą kobiety po analu

Polecane posty

Gość danielos z bliska

prawię z każdą kobietą z którą byłem uprawiałem seks analny, myslicie że jak ja zapytacie to powie wam prawdę? haha śmieszni jesteście, nieliczne zaryzykują i przegrają, nigdy nie rozpoznacie czy laska miała anala czy nie, możecie się tylko domyślać:)

to chyba oczywiste, że kobiety udają niewinne aniołki przed nowo poznanymi mężczyznami, ameryki nie odkryłeś :)

ja nie pytam bo dla mnie to naturalne, że uprawiała. dziwne by było gdyby nie :O teraz każdy to robi

Gość danielos z bliska
ale rozsmieszają mnie faceci, którzy otwarcie mówią ze nie chcą takiej, po chuj tak mówić, wiadomo ze im się nie przyzna, a oni naiwni wierzą we wszystko co powiedzą:) hahaha

Gość danielos z bliska
nie ma znaczenia czy na początku czy po pewnym stażu i tak nie powie:)

Gość srali muchy wiosna będzie
myślisz że nie ma uczciwych kobiet których nie stać na powiedzenie prawdy , wszystkie kłamią a może sam po sobie tak sądzisz :P

Gość danielos z bliska
nie wszystkie uprawiają anala, ale te które to robią i powiedzą prawdę są odrzucane, przegrywają, niewielu jest facetow ktorym to nie przeszkadza, a reszta ukrywa czekoladową tajemnicę:)

Gość mysle ze kobiet po analu
jest malo, a taka przeszlosc przeszkadza tylk prawiczkom. mala szansa, ze ktos trafi na kobiete po analu

Gość danielos z bliska
haha mało ale żartowniś z ciebie:):):) 4 z 5 koleżanek wkładałem do pupy, oczywiście jak nie miały jeszcze chłopaków, na jakim ty świecie żyjesz?

Gdybym była na takim etapie, że szukałabym związku to bym się przyznała, a raczej gdyby o to zapytał od razu bym uciekła. Szukałabym faceta, dla którego anal jest czymś naturalnym, a nie największym zboczeniem.

na dobrą sprawę przeszłość jest przeszłością i tego się na da odwrócić..taki lajf ;) no trudno. Rózne czynniki się na to składają.

Gość danielos z bliska
ja nie mówię że to zboczenie, tylko bardzo często jest tak że jak kobieta się przyzna to facet traci zainteresowanie, nie lubimy jak ktoś inny tam pchał, cała filozofia, mi tam to też jest obojętne bo jestem kawalerem, ale jakbym chciał na stałe to nigdy w życiu:)

A to że ktoś wcześniej pchał do cipki to już nie ma znaczenia? Najlepiej na żonę bierzcie sobie dziewice, a potem narzekajcie, że Wam nie daje :/

Gość danielos z bliska
anal to co innego, cipka to normalne miejsce:) cięzko o dziewicę dzisiaj:) nie obchodzi mnie przeszłość kobiet i tak nie mam zamiaru się wiązać widząc co wyprawiają bohaterki moich przelotnych znajomości, nie miałbym zaufania, bycie samemu jest dobre, ale to zalezy od charakteru człowieka

Gość To pojechałaś.......
:o Perwersja Szukałabym faceta, dla którego anal jest czymś naturalnym, a nie największym zboczeniem. Anal nie jest, nie był i nie będzie nigdy czymś "naturalnym" :o Dupa jest od srania, nie od ruchania :o

wiekszosc kobiet po 20stce, takich ktore nie uznaja przygodnego seksu nie ma za soba anala. moze dyskotekowe dziewczyny z solarium maja anal za soba, ale nie ulozone studentki sluchajace rocka nie

Gość rtyjutyj
A co anala uprawia sie tylko w przygodnym seksie?! A zwiazek to co? Anal to normalna sprawa, za jakis czas chlopcy sie przyzwyczaja ,ze nie ma z czego robic szumu.

anal uprawiaja kobiety sluchajace wiejskiego techno albo majace za soba wielu partnerow. kobiety po analu sa wulgarne i wyuzdane, takie suczki z nich

poza tym kobieta, ktora na anal pozwala przygodnie albo podczas pierwszego seksu z nowym partnerem jest najzwyczajniej zdemoralizowana i zepsuta

Gość rtyjutyj
mysle ze po analu- dlaczego oceniasz wszystkie kobiety? Pytasz kazda czy to robila czy bylas materacem? ciekawe...

Nigdy nie słuchałam wiejskiego techno, partnerów 3. Analu spróbowałam rok po ślubie.

ja rozumiem, ze dziewczyna moze zdecydowac sie na anal po roku prawdziwego zwiazku, ale dziewczyna poznaje chlopaka, nie sa nawet para, po tygodniu znajomosci laduje z nim w lozku i od razu w dupke pozwala?

Ja traktuję anal jako standardową formę aktywności seksualnej u kobiet. To tak samo normalne i rozpowszechnione jak seks klasyczny.

Gość asdewesamen
a jak traktujecie faceta po analu?

perwersja ale zdrade masz za soba? a anal po slubie jest ok. natomiast jak wolna dwudziestolatka ma anal za soba to porazka. mloda dziewczyna, zwlaszcza nastolatka i swiezo po 20stce powinna byc niewinna w miare jeszcze

Gość rtyjutyj
mysle ze po analu- a kim ty jestes ze rozporządzasz komu wolno a komu nie uprawiac anala? Interesuj sie swoim tylkiem.

ja tam kobiety ktora ma anal za soba nie chce, zwlaszcza jak to byl anal przygodny

Gość rtyjutyj
No to nie chcij. Ja faceta, ktory uważa anal za cos brudnego, nienormalnego tez nie chce. Nie chce wstydzic sie przy swoim partnerze niczego.