Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afsafs

Czy da sie pogodzic 3 kierunki?

Polecane posty

Gość afsafs

Jeden dziennie - prywatny Drugi zaoczny - panstwowy Trzeci wieczorowy - prywatny

Gość m@łp@
da się nawet 4

Gość da, tylko po co

Gość afsafs
Tylko ja nie wiem czy dostane na zaocznych czy wieczorowych studiach IOS? na dziennie jest pewnosc ze cos takiego bede miala.

Gość QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
a czy to ma sens? I tak pójdziesz po tych studiach do marketu na kase.

Gość afsafs
Oczywiscie ze ma sens. Prace po tych kierunkach ciezko znalezc, ale jestem pewna ze sobie poradze. Jestem tylko ciekawa czy moge tak studiowac na I roku? zaczynac wszystkie 3 kierunki.

Gość wwwwwwwwwww___
Na Uniwersytecie Gdańskim nie można nawet dwóch kierunków rozpocząć w jednym roku. A co do tego: "Oczywiscie ze ma sens. Prace po tych kierunkach ciezko znalezc, ale jestem pewna ze sobie poradze. Jestem tylko ciekawa czy moge tak studiowac na I roku? zaczynac wszystkie 3 kierunki." To wiesz co? Nie wszystko w życiu zależy od nas samych, więc nie bądź tego taka pewna - mniej będziesz zaskoczona w życiu.

Gość jgjujuju
jak humanistyczne to moze dasz rade a jak nie to raczej n9e

Gość kropka889
ja studiowała 2 i nie dałam rady ale nie dlatego ze się nie uczyłam,bo uczyłam się jak pojebana, zależało mi na zdaniu za pierwszym razem, niestety czasem można trafić na humorki egzaminującego i oblać. Stwierdziłam ze na studiach wszystko zależy od szczęścia a nie wiedzy. Teraz kończę jeden kierunek, próbuj co ci szkodzi.

na większości uczelni jest zakaz równoległego rozpoczynania 2 kierunków (na pierwszym roku). Po roku nauki na jednym i odpowiedniej średniej możesz rozpocząć drugi. Z tymże to dotyczy kierunków na tej samej uczelni. Nie wiem jak jest w momencie kiedy interesuje cie każdy kier. na innej. Dzwon do dziekanatu i pytaj albo sciagnij regulamin

Gość afsafs
Tylko dwa kierunki są prywatne, więc może przymkną na to oko.