Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Spodobaly mi sie ostatnio i chce sobie podobna sprawic. - Czy ktos ma i moze sie pochwalic / pokazac zdjecia? - Czy kupilas czy sama zrobilas? - Ktos wie moze, gdzie kupic koraliki z naturalnymi kamieniami (prosze o link), bo znalazlam w sklepie firmowym Trollbeads za 200zl, a potrzebuje ich kilkanascie = nie usmiecha mi sie wydawac na te bransoletke calej pensji, tym bardziej, ze zdarza mi sie gubic bizuterie. Zreszta nie jestem milosniczka marek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 nikt nie ma...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyMagga 0 Napisano Sierpień 8, 2010 www.pasart.pl tam są różengo rodzaju koraliki wyglądają dosyć podobnie a ceny są o wiele niższe..też maja tam koraliki naturalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam juz 26 lat Napisano Sierpień 8, 2010 wczoraj o tym pisalas. kup se rzemyk albo sznureczek i idz do sklpeu z kamieniami. kamienie przynajmniej maja moc a nie jakies szklane czy plastikowe koraliki/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Kupilam sobie ostatnio duzo takich koralikow szklanych, szukam jednak naturalnych. Nie widze u nich koralikow do Pandory z kamieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ten Wam się podoba? Napisano Sierpień 8, 2010 http://allegro.pl/item1169774345_sliczna_srebrna_bransoletka_na_reke_lodz.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 nie, nie podoba mi sie i nie ma nic wspolnego z tematem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość disco,disco,disco Napisano Sierpień 8, 2010 Jesteś zwolenniczka disco-polo więc nic dziwnego ze nie jest w twoim guście :-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 W zyciu nie sluchalam disco polo. Po prostu nie znosze nudziarstwa w bizuterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 A juz wiem do czego nawiazujesz :P a gdybym miala w stopce: http://poster.net/jolie-angelina/jolie-angelina-portrait-6500224.jpg - myslalabys ze to moje zdjecie? :P LOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość disco,disco,disco Napisano Sierpień 8, 2010 Fotka co innego a muza to tez co innego. nie, nie myslałabym że to ty. Sorki jesli cię uraziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Bylabym wdzieczna za odpowiedz na temat i nie reklamowanie jakichs badziewi w zupelnie innym stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 a ja mam juz 26 lat >>> kamieni mam pol szafy. Chce bransoletke w stylu Pandora. Gdybys przeczytala uwaznie mojego pierwszego posta widzialabys, ze szukam do tejze wlasnie bransoletki koralikow modulowych z kamieniami - o takich: http://www.trollbeads.com.pl/Kamienie_Szlachetne-k27-0--default.html - ale w bardziej przyjaznej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość disco,disco,disco Napisano Sierpień 8, 2010 Jesteś wredna i mało kulturalna. Teraz pisz sama ze sobą :-) prostaczko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 disco, malo kulturalne jest wrzucanie komus do tematu reklamy,a po mojej zgodnej z prawda odpowiedzi, ze mi sie ta rzecz nie podoba, obrazanie mnie i moich ewentualnych preferencji muzycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .korniszonka. Napisano Sierpień 8, 2010 Energiczna kamienie szlachetne takie male mozna kupic na alegro i one nadaja sie do robienie korali i branzoletek chyba tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 korniszonko, ale one maja male dziurki, ja potrzebuje tak duze zeby sie zmiescily na dosc gruba baze bransoletki w stylu Pandora. Potrzebuje czegos takiego jak w linku, ktory podalam, skoro sa tansze odpowiedniki szkla murano, moze sa i tansze odpowiedniki ametystu? Na allegro znalazlam tylko koralik w stylu Pandory z turkusem, ale bardzo brzydki (za jakies 10 czy 20 zl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .korniszonka. Napisano Sierpień 8, 2010 aha, wiesz bo mi sie one tez zaczęły podobać wczoraj odkryłam ich urok jak o nich pisałaś ;) i z chąecią tez bym sobie taka sprezentowała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 nie wiem co mnie tak na nie wzielo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .korniszonka. Napisano Sierpień 8, 2010 ametyst to moj jeden z ulubionych kamieni mam z tym kamieniem pierścionek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .korniszonka. Napisano Sierpień 8, 2010 no tak już bywa jak się kobieta czegoś uprze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Mam nadzieje ze szybko przyjda koraliki, nie moge sie doczekac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalogowane prosie Napisano Sierpień 8, 2010 czytałąm Twoj temat wczoraj znalazłam ten sklep http://www.needbead.pl zamierzam tam wlasnie kupic czesc koralików do mojej Pandory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Dzieki, ale z tego sklepu podoba mi sie tylko przywieszka prosie :( mam juz koraliki szklane i przekladki, mam tez bazy, brakuje mi koralikow z prawdziwych kamieni. No i przywieszek fakt, tez nie mam, z\rzadko ktora mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 mialo byc dzieki, prosie, podoba mi sie przywieszka z konikiem morskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silverpaul 0 Napisano Sierpień 8, 2010 no niezłe ceny mają na Trollbeads, i w dodatku kłamią. Jak coś jest odlewane to nie jest zrobione ręcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 No niezle. A Ty wiesz, gdzie znalezc koraliki z kamieniami? Moga byc metalowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżidżi Napisano Wrzesień 24, 2010 widze ze dyskusja wrze :)) a czy wasi faceci tez maja jakies koraliki? myslałyście kiedys o tym ? moi kumple z pracy mowia ze to "pedalskie" ale mi sie powaznie podoba, zobaczcie fotki http://menstream.pl/wiadomosci-trendy/meska-bizuteria-modulowa,0,679311.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach