Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Energiczna Trzydziestolatka

Bransoletki Trollbeads, Pandora, Biagi

Polecane posty

Spodobaly mi sie ostatnio i chce sobie podobna sprawic. - Czy ktos ma i moze sie pochwalic / pokazac zdjecia? - Czy kupilas czy sama zrobilas? - Ktos wie moze, gdzie kupic koraliki z naturalnymi kamieniami (prosze o link), bo znalazlam w sklepie firmowym Trollbeads za 200zl, a potrzebuje ich kilkanascie = nie usmiecha mi sie wydawac na te bransoletke calej pensji, tym bardziej, ze zdarza mi sie gubic bizuterie. Zreszta nie jestem milosniczka marek

www.pasart.pl tam są różengo rodzaju koraliki wyglądają dosyć podobnie a ceny są o wiele niższe..też maja tam koraliki naturalne

Gość a ja mam juz 26 lat
wczoraj o tym pisalas. kup se rzemyk albo sznureczek i idz do sklpeu z kamieniami. kamienie przynajmniej maja moc a nie jakies szklane czy plastikowe koraliki/

Gość disco,disco,disco
Jesteś zwolenniczka disco-polo więc nic dziwnego ze nie jest w twoim guście :-) :-) :-)

Gość disco,disco,disco
Fotka co innego a muza to tez co innego. nie, nie myslałabym że to ty. Sorki jesli cię uraziłam.

a ja mam juz 26 lat >>> kamieni mam pol szafy. Chce bransoletke w stylu Pandora. Gdybys przeczytala uwaznie mojego pierwszego posta widzialabys, ze szukam do tejze wlasnie bransoletki koralikow modulowych z kamieniami - o takich: http://www.trollbeads.com.pl/Kamienie_Szlachetne-k27-0--default.html - ale w bardziej przyjaznej cenie

Gość disco,disco,disco
Jesteś wredna i mało kulturalna. Teraz pisz sama ze sobą :-) prostaczko!

Gość .korniszonka.
Energiczna kamienie szlachetne takie male mozna kupic na alegro i one nadaja sie do robienie korali i branzoletek chyba tez

korniszonko, ale one maja male dziurki, ja potrzebuje tak duze zeby sie zmiescily na dosc gruba baze bransoletki w stylu Pandora. Potrzebuje czegos takiego jak w linku, ktory podalam, skoro sa tansze odpowiedniki szkla murano, moze sa i tansze odpowiedniki ametystu? Na allegro znalazlam tylko koralik w stylu Pandory z turkusem, ale bardzo brzydki (za jakies 10 czy 20 zl)

Gość .korniszonka.
aha, wiesz bo mi sie one tez zaczęły podobać wczoraj odkryłam ich urok jak o nich pisałaś ;) i z chąecią tez bym sobie taka sprezentowała ;)

Gość .korniszonka.
ametyst to moj jeden z ulubionych kamieni mam z tym kamieniem pierścionek :D

Gość .korniszonka.
no tak już bywa jak się kobieta czegoś uprze :)

Gość zalogowane prosie
czytałąm Twoj temat wczoraj znalazłam ten sklep http://www.needbead.pl zamierzam tam wlasnie kupic czesc koralików do mojej Pandory

no niezłe ceny mają na Trollbeads, i w dodatku kłamią. Jak coś jest odlewane to nie jest zrobione ręcznie