Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czuć już nic...

Chcę umrzeć ale...

Polecane posty

Gość nie czuć już nic...

Szkoda mi mojej matki. Kurwa dlaczego teraz muszę się tak przez to męczyć? Chciałbym, żeby ktoś mnie zabił :(

Gość piksik
zeżryj kreta, będzie niby wypadek

Gość życietohorror
Nie łudż się, że jak umrzesz to będzie lepiej. Kto Ci da taką gwarancję? Nie ma takiej gwarancji. Diabeł? On Ci tylko dowali jeszcze bardziej. Życie jest straszne bo nikt się nie modli. Gdyby ludzie się modlili to by połowę zła było mniej, ale sie nie modlą. Wiem to po sobie. Np. ja miałam raz dyrektora gwałciciela - pobożny człowiek - nie powiedzieliśbyście, że może być seryjnym gwałcicielem nieletnich. I wiecie - całe jego życie to jego rodzina (jedna patologia, ale IDEAŁ ) i ...dawanie na kasę w kościele/chodzenie do kościoła. To był dyrektor szkoły sredniej przez 20 lat. Słuchajcie ta jego rodzina JEDNA PATOLOGiA i Kościól jako kasa. No normalnie - nie wpadłabym. I wiecie - ja będę mówić, że byłam nowa wszyscy wiedzieli że gwałcił - ja nie, ja się nie dam. Ale najgorsze jest to, że POŁOWA NIE WIEDZIAŁA. A zwłaszcza te co miały pierwsze. Pedagog - też. Ale baby w sekretariacie. Baby w sekretariacie. No mnie to przeraża. One powinny to na dzien dobry wiedzieć. Mnie się to nigdy chyba w głowie nie pomieści co się stało. I wiecie - ja mam 34 lata i musze przed nim uciekać. Jak jego żona - no przepraszam nie jestem jego żoną, do innego państwa, rodzina mnie okradła, od 5 lat mam horror w życiu. BO ON MA HONOR, on nie da sobą poniewierać. Wiecie co - już przeżyłam coś takiego, skończyło sie samobójstwem tej osoby, także się cofnijcie wszyscy bo on sie zabije. Bo to wszystko przez dziadka sammobójcę - ja sie pomodlę, żeby mnie zostawił gdziekolwiek będe i koniec. A skończy tak jak dziadek i koniec. O pogrzebie proszę mnie nie informować - nie obchodzi mnie to. Nie wiem ile osób powiesiło sie przez jego szykany. Wątpię jednak, że dziadek jego posuwał się aż tak daleko. On po prostu gwałcił. A czemu? No dyrektor szkoły średniej z problemami powinien rozwiązać tę zagadkę - czemu jego dziadek gwałcił. MELINA na to powiedział. No ale on jest trzeźwy i niech myśli. Ma jeszcze trochę czasu - na razie ma 60 latek . No to jeszcze z 5 latek ma zanim się na sznurze wykończy - jak dla mnie :(

Gość gwarantuję ci że umrzesz
jak odpowiednio długo poczekasz

Gość nie czuć już nic...
Nie chcę tyle czekać. Chcę po prostu nicości. Wierzę w tylko jedno piekło-te na ziemi.