Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erato546754

FACECI widza tylko cycki!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((

Polecane posty

Gość erato546754

Mam małe piersi-przegrałam życie! faceci widzą tylko cycki! Co z tego ze mam ładną twarz i długie nogi jesli nie mam balonów!!!! Nie mowcie kobietom ze podoba sie wam maly biust bo myslicie zupelnie inaczej!!!!!!!!!!!!!

Gość ewewewe
To chyba tylko Twoj :)

Gość kriszo
bredzisz z deczka autorko:)

Gość erato546754
nie mam chłopaka. Ale widać to po wszystkich mezczyznach, tylko cycki im w glowach :(

Gość DASDASDASDASD
Moja ma duże B i je kocham :) Idealne do buzi, ręki. Kocham na nich spać jak oglądamy film :P

Gość zal mi ciee

Gość erato546754
Moja kumpela ma bardzo duze sliczne piersi, kiedy razem gdzies idziemy to kazdy facet patrzy tylko an jej cyce!!! I to w kazdym miejscu!! kazdy facet jest taki sam. NAWET NIE WIECIE JAK DUZO BYM DALA ZA TAKIE PIERSI JAKIE MA MOJA KUMPELA

Gość knw
Patologicznym :D Jak facet lubi duze cycki, to juz patologia :D Wez sie lepiej nie wypowiadaj :o🖐️

...gdyby im tylko"cycki" były w głowach to nie było by tyle związków. Moja miseczka zaledwie 75 A , mężatka i syn 9 lat

Gość knw
"kazdy facet patrzy tylko an jej cyce!" I dobrze, bo duze cycki dzialaja na nas, jak na was wysoki wzrost u faceta, czy szerokie bary

Gość DASDASDASDASD
Coś mi się wydaje że rozmawiamy z Gimnazjalistką ;)

a chuja prawda. Piersi powinny być proporcjonalne w żadnym razie jakies wielke balony. Wielkie cyce sa fajne u nastolatki ale póxniej sa wstretne dlatego wole kobiete o małym ale kształtnym biuście

Gość widzisz a ja
mam rozmiar 90 e i wcale mi z tym nie jest dobrze :( duzo bym oddala zeby moj rozmiar wynosil max C!! napewno jestes piekna tylko zeby ktos to docenil sama musisz siebie polubic!!!

Gość erato546754
gdybyscie zobaczyli moje piersi-nawet nie wiem czy mozna je tak nazwac :o to dam sobie reke uciac ze nikomu by sie nie spodobaly, nosze stanik z push-upem i czasami wypycham sobie jeszcze gąbkami, wiem ze zle robie, ale nigdy nie pokaze zadnemu facetowi moich 'piersi'

Gość dsfasfsdfsadfdfgdgdfgdg
Może i piersi przyciągają uwagę,ale same one nie spowodują że facet przy tobie zostanie!Więc może to że jesteś sama jest spowodowanie czym innym,bo na pewno nie tym że masz małe piersi.

Gość DASDASDASDASD
Pokaż zdjecie w staniku...

Gość erato546754
mam rozładowane baterie od aparatu wiec nie pokaze zdj. :( ale to nawet lepiej bo jeszcze byscie poumierali ze śmiechu :(

Gość beata12345
ja ma 19 lat i mam jakies marne A, na dodatek nie jestem mega szczupla. jestem normalna, mam troszke brzuszku i to glupio wyglada z tym...ekhhhm... biustem... nigdy nie mialam chlopaka. juz wiem dlaczego :o

Gość erato546754
ja tez mam troche brzuszka..;/ moze gdybym bardzo przytyla to biust by sie powiekszyl...

Gość erato546754
pudło.. mam 17,5 lat.. 12latki mają wiekszy biust odemnie

beata, nie masz marnego A, zapraszam do tematu, link jest wyżej :) Zawsze myślałam, że mam jakieś "marne B", a po wymierzeniu się okazało się, że mój rozmiar to 65D, teraz 100 razy lepiej wyglądają, bo są wyeksponowane dobrym stanikiem (nawet miękkim), a kiedyś nosiłam TYLKO push upy 75B...

Gość DASDASDASDASD
Oj weź przestan, co ja baby z małym cycem nie widzialem? Większość kobiet z dużymi cyckami to typowe tapeciary z którymi nie da się pogadać. Kumpel miał kiedyś dziewczyne , fajna laska z małym biustem - Ja do dziś się z nią przyjaźnie bo jest po prostu fenomenalną kobietą. On z nią zerwał po 2 latach i wziął taką z cyckami E - porażka... Nie chciał bym z nią 5 minut sam na sam siedzieć.

Gość karolinamalina246755drtt
hej dziewczyna ja miałam swego czasu miseczkę B a biorąc tabletki antykoncepcyjne Diane 35 powiększyły mi się na C i są ogromne takie okrągłe :( nie jestem zbytnio z tego zadowolona

"Kumpel miał kiedyś dziewczyne , fajna laska z małym biustem - Ja do dziś się z nią przyjaźnie bo jest po prostu fenomenalną kobietą." kobiety czasem okazują się rozumnym stworzeniem i deficyt piersi nadrabiają charakterem. a to bardzo dużo znaczy, zwłaszcza dla facetów z charakterem. ;)

C to nie są ogromne piersi, a jeżeli ktoś tak uważa, to ma źle dobrany stanik :) Krzywdzicie tylko swoje biusty w tych za luźnych obwodach i push upach, które jeszcze bardziej rozsmarowują wasze piersi po klatce...