Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do margot

Swiat robi sie coraz gorszy, nie zal wam waszych dzieci, ktore powolujecie na sw

Polecane posty

Gość do margot

iat? nie lepiej zwiedzac swiat, wysypiac sie, pomagac innym?

Gość co to znaczy pomagac innym?
mam siedziec w hospicium dla starych ludzi, patrzec na kalectwo i smierc zamiast powolywac nowe zycie? normalna jestes?>

Gość do margot
jestem jak najbardziej normalna. hospicjum to nie tylko starzy ludzie, to rowniez male chore dzieci. na swiecie coraz gorzej sie dzieje. nasze dzieci beda mialy ciezkie zycie.

Gość Autorka jest zbyt wielką
Jak ja nie lubię takich ludzi jak ty autorko :O Najlepiej idź w kąt , potnij się i dalej biadol jakie to życie jest straszne słaba kobieto .

Gość Nie mam zamiaru spędzać
życia na podcieraniu doopy starym ludziom i bawieniu się z obrzydliwymi chorymi bachorami . Wolę podróżować . Jak taka chętna jesteś , to sama zostań męczennicą , ale kurwa nie namawiaj do tego innych ludzi .

Gość Arrienne
Kolejny topik z serii katol męczennik :D

Gość Tsunadesama
Ludzie się mnożą , choć są chorzy , biedni i generalnie k mają na to wyebane . A ja mam zmarnować życie i się nimi opiekować :D

Życie jest tylko jedno i trzeba je spędzić tak aby nam było jak najlepiej. A hospicjum- jak ktoś wybrał taki zawód to tam pracuje i mu za to płacą, nie robi tego za darmo.

Gość zastanow sie moze nad soba
to spierniczaj do hospicjum i patrz na smierc, ja nie chce miec z takim przybytkiem nic wspolnego!

Gość Wolę przekazać pieniądze
na jakąś fundację ratującą psy lub konie , bo to ludzie zgotowali im tak okropny los i sami sobie nie poradzą . Ale na ludzi ? Sami sobie takie życie zgotowali zero szacunku i pomocy dla nich 🖐️

Gość lenka8888
Tacy jesteście mocni?? Dziewczyna ma rację, bo my kiedyś będziemy potrzebować pomocy i miłości innych ludzi w chorobie i cierpieniu, lecz was to nie obchodzi, bo teraz jesteście cwani i żyjecie pelnią życią rzucając oszczerstwa na chorych a jak już wpadniecie w szambo to biadolicie, jak to wam ciężko. Pozatym ona tylko wyraziła swoją opinie, więc po co takie wyzwiska?? wyrzuty sumienia wam towarzysza choc sami tego jeszcze nie dostrzegacie...

Ja jakoś zakładam rodzinę ale potafię też w miarę możliwości wspierać potrzebujących jako wolontariuszka ale nie mam zamiaru swojego życia całego poswiecać bo zle sie na swiecie dzieje ja tez kiedys bd potzebowala pomocy i dalsze pokolenia też wiec jak kazdy bd chciał nagle swiat zbawić to nic z niego nie zostanie. Takie jest życie i go nie zmienimy.

Gość huhuhulaaa
znam kobietę, która z tego powodu nigdy nie starała się z mężem o dziecko. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale dodam, że oboje są jehowymi. Teraz dobijają do 50 i jakoś pusto im się w domu zrobiło... i żałują... cóż, teraz to faktycznie mogą sobie do hospicjum pochodzić. Z drugiej strony - nie każdy nadaje się na rodzica i lepiej, żeby miał tego świadomość.

Swiat zawsze byl zly a czasy ciezkie ale zebym przez to miala dzieci nie miec? Puknij sie w glowe autorko!