Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Skad biora sie ludzie na tyle prymitywni, zeby glosowac na PIS?

Polecane posty

Przeciez ta partia niszczy Polske, nasza gospodarke i tworzy konflikty miedzy ludzmi. Nie mowie, ze PO jest idealne, gdyz faktycznie nie robi nic, ale z dwojga zlego wole partie, ktora nic nie robi niz partie, ktora potrafi tylko krytykowac i podejmowac niekorzystne dla Polski decyzje.

Gość skąd z kątowni :P

Gość koalkako
przypomnijmy ,że to własnie PO bardzo korzystnie podwyższa podatki i zatrudniło ponad 40 000 nowych urzędników , jest lepiej i bedzie się żyło lepiej :classic_cool:

Jezeli chodzi o kaczorka - nienawisc w tym czlowieku jest zadziwiajaca - dlaczego on tak nienawidzi? Co sie stalo? Moze to jakas choroba psychiczna?

Gość to opowiedz nam jeszcze w jaki
sposob niszczy i jakie to niekorzystne decyzje podejmuje

Gość nie nalezy też zapomnieć
o odpolitycznieniu mediów publicznych , które w wydaniu PO odbywa się poprzez obsadzenie stanowisk w KRRiT 2 byłymi posłami PO

jezeli ktos by obrazal twojego niezyjacego brata to pewnie zachowalabys sie tak samo...i nie rob teraz z tuska prawego czlowieka bo to dopiero jest matacz

Gość no i oczywiscie o tym jak
to szkodnicy i niszczyciele z pis stworzyli program przeciwpowodziowy ktory cudowny donek odrzucil a dzis robi sobie zdjecia na terenach zalanych prawdziwy medrzec jak on dba o powodzian vo obywateli nie to co ci szkodnicy z pis

PO podnosi podatki, gdyz za panowania Lecha nia moglo przeprowadzic zadnych reform. To po pierwsze. Po drugie wyobrazcie sobie, ze PO podejmuje decyzje o jakiejkolwiek reformie - np sluzby zdrowia, armii czy finansow publicznych - i tak zostanie ona skrytykowana przez PIS - mimo, ze partia ta nie ma ekonomisty z prawdziwego zdarzenia w swoich szeregach. A decyzja o wywolaniu konfliktu o jakis glupi kawalek drewna przed palacem prezydenckim swiadczy o glownym celu PISU - dzieleniu Polakow

Gość hahahahahahahahaha
ty dziewczynko naprawde jestes taka glupia czy ci placa za ten belkot?

Po prostu mam jakas wiedze z ekonomii, a nie jestem prymitywem sluchajacym radia maryja i wierzacym w kazde slowo, ktore jest tam wypowiedziane

jak dla mnie wybór między PIS i PO to jak stanie między młotem, a kowadłem. z dwojga złego wolę już Komorowskiego, niż Kaczyńskiego, bo Kaczyński to już kompletny oszołom, ale po Komorowskim też nic wiele się nie spodziewam. poza tym, niefajnie się stało, że rząd i prezydent są z tej samej opcji. liczę trochę na SLD, ostatnio powiewa od nich nieco świeższą atmosferą, może dzięki temu, że ich szef Napieralski to młody facet, co uważam za atut. trudno być czegokolwiek pewnym, ale dałabym im szansę w parlamencie, bo tych matołów mam już dość.

wczoraj na konferencji pierwszy raz widziałam ze kaczorek sie az ksztusi swoim jadem i dlatego ciagle sie mylił. Dziwne ze na czas kampani złagodniał polubił nawet ... Oleksego... skoro nie akceptuje tego ze prezydent został wybrany tylko dlatego ze zginął jego brat to czemu on sam startował??? dla niego władza jest najwazniejsza.Moim zdaniem powinien sie zająć matką. Wcale nie musi byc wojny z Rosją Polacy sie sami powybijają jak nadal bedzie tak podburzał. Jakies fatum nad rządem Tuska najpierw wielkie mrozy -30 teraz + 40. Susze potem powodzie, osuwiska, przez to znikowe plony co pewnie odbije sie na podwyższeniu cen żywnosci no ale to tez pewnie bedzie wina rządu...

Gość hahahahahahahahaha
a w ktorym miejscu jest ta wiedza o ekonomii o wielka oswiecona bo nie moge znalezc? czyzby w tym ze pis wywoluje awanture o kawalek drewna czy w tym ze lech zawetowal PO ok 10 ustaw?

Gość gakortes
LadyMagga ale ty zalosny mocher jestes! kto obrazal brata?, zaslepiona babo

Lech przede wszystkim zawetowal ustawe, ktora miala wnosic poprawki dotyczace funduszy typu venture capital, co spowodowalo odplyw zagranicznych inwestorow z polski. Prawdowodpbnie nie wiedzial czy wogole jest taki fundusz, ale coz - przeciezautorem ustawy bylo PO, wiec nie wypadalo nie zawetowac tej ustawy

wystarczy ,że premier obieca i ceny żywności nie wzrosną :D

Gość hahahahahahahahaha
wlasnie nie PO podniesie VAT i za sprawa podwyzki VAT ceny zarcia spadna :D

oczywiście KRUS też zreformowali , no i cieszymy się 3*15% , w naszym kraju jest coraz lepiej po tych 3 latach rządów donalda

moher to ja nie jest bo na to jestem za mloda i wg mnie krzyz powinien zniknać spod palacu prezydeckiego ale i tak wole kaczora niz komorowskiego..dla mnie to tylko kukla a i tak rzadzic bedzie tusk a nie lubie tego rudego paskuda..normalnie czuc od niego falszywosc i takie jest moje zdanie i tyle.. na wybory nie oszlam wcale bo gleboko mam kto rzadzi polska i tak lepiej nie bedzie...

Gość gakortes
żywność musi zdrożeć, bo były kleski zywiołowe i wiadomo o tym było od poczatku! rolnicy nie zebrali plonów bo sa zniszczone

skoro rząd Kaczynskiego był lepszy i taki super to czemu były przedtermoniwe wybory w ktorych ludzie wybrali inną partie? koalicja z Samoobroną mówi sama za siebie...

Gość gakortes
Ja nie moge patrzeć na chorego na władze Kaczora i te jego latające oczy i ręce

Gość i oczywiscie nie nalezy
zapomniec ze wszystko czego PO nie zrobilo albo co zrobilo zle to wina pis ktore od 3 lat jest w opozycji, tak przeszkadzali ale i tak zdolalismy odniesc same sukcesy m.in. jestesmy zielona wyspa tak jak grecja ktorej los niebawem podzielimy ale to oczywiscie nie jest wina miernosci rzadu PO tylko pis bo na pewno bralo wszystko na kredyt 4 lata temu i mowili ze naliczyc maja jak PO bedzie przy korycie no i stad te 700mld dlugu ktoremu winne jest pis

Gość POtrzaskany
kurwa zarcie nie zdrozeje nie sluchaliscie wincynta on mowil ze ceny zarcia spadna i to za sprawa tego ze (UWAGA UWAGA sic!) POdniosa podatek VAT... i ja mu wierze bo on jak i cale PO nigdy nie klamia...

a wybrali bo myśleli ,że wystarczy obiecać " by żyło się lepiej" a tu proszę kłamstwo dużego kalibru. A co do żywności to tak na pewno zdrożeje przez powódź i to jest powód ,żeby jeszcze bardziej zdrożała poprzez podwyżke vatu w imie "kupowania czasu" jak to się wypowiadali przedstawiciele PO.

Gość POtrzaskany
ale ceny zarcia spadna od podwyzszenia podatku vat tak mowi geniusz wsrod ministrow finansow vincent w PiS nikt sie nie zna na niczym a w PO jak widac sami fachowcy najwyzszej klasy zreszta spytajcie sie merry janne czy jakos tak bo ona tez jest fachowa w tych sprawach...