Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna smutaska

Rozstanie z facetem lecz nie zerwanie kontaktu

Polecane posty

Gość smutna smutaska

Witam jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem, działo się tak wielokrotnie ale teraz wiem, że to trwałe z jego winy, dorwałam go na tym jak pisał z byłą dziewczyną z którą był ponad 7 lat temu- bo ze mną był ponad 6, że nigdy nie przestał jej kochać, że będąc ze mną, kochając się myślał o niej itp.. Zerwałam czułam i czuje się z tym bardzo dobrze, chcę się odkochać i do puki nie mieliśmy kontaktu fizycznego było ok a ostatnio mnie pocałował i teraz ciężko jest mi wytrzymać.. nie zerwaliśmy kontaktu z racji przyzwyczajenia, widujemy się jako koledzy ale nie zmieniła mimo tego zdania co do tego by z nim nie być. Powiedzcie proszę jak mogę się odkochać? zapomnieć.. Tylko zaznaczam nie potrzebuję rad bym spotykała się z innym, nie chcę kosztem uczuć innej osoby zapominać o poprzednim partnerze.. Z góry dziekuję Magda

Gość widocznie dajesz jej
nie szukaj z nim kontaktów, odetnij sie całkowicie, nie bądż namolna. zrozum, że nic na siłę nie zdziałasz, a już na pewno, jeśli nie uporządkujez tego burdelu w jakim siedzisz :P