Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwielka

nie chce wesela a rodzina nalega

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwielka

mozenie tyle nalega co przygaduje a mi sie marzy cichy slub w otoczenie najblizszych osob ok 20-25 pozniej w restauracji posilek a pozniej chcialabym z mezem wyjechacv jak najdalej..jakas super wycieczka mi sie marzy...to poki co plan wstepny ale juz widze ze niektorym sie nie podoba

Pogadaja i przestaną.... U mnie też był szok, jak powiedziałam, ze weseliska z poprawinami nie będzie, ale to MÓJ ślub, nie ich...

Gość zirytowanaaaa
to wasz slub, wasz dzień i wasze marzenie. warto je spełnić. pogadajcie szczerze i otwrcie o tym z rodziczmi. myslę, że zrozumieją. a dalsza rodzina najwyżej będzie rozczarowana. pogadają i przestaną :)

Gość a niech sobie gadają
a nawet się wściekają, że ich wyżerka ominie, a cioteczki nie będą się mogły popuszyć i powypinać w nowych kieckach :-p to WASZ ślub, to Wy macie sie dobrze czuć, wesele to nie obowiązek bez żadnych wyrzutów sumienia róbcie skromne przyjęcie, zadbajcie o piękną, dopracowaną ceremonię, i śmigajcie w dal w podróż poślubną; będzie pięknie - dużo szczęścia życzę :)

Rób tak jak uważasz. Nie ma nic gorszego niż zmuszanie się do wesela, gdy się go nie chce.Wiem,co mówię.U mnie na szczęście wszyscy są zadowoleni z takiego skromnego przyjęcia.