Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata 26

Ojciec domysla sie ze nie jestem dziewica - uwaza ze nikt sie ze mna nie ozeni

Polecane posty

Gość Agata 26

Mam bardzo konserwatywnego ojca, rozstalam sie z chlopakiem , ojciec zly na niego i domysla sie ze sypialismy czasem bo powiedzial ze przeciez tylko filmow czy gazet nie ogladalismy przez czas zwiazku. Mam 26 lat i ojciec stwierdzil ze teraz zadnen normalny facet mnie nie zechce na zone tylko bedzie dla seksu i zostawi bo tak robia z takimi a zenia sie z mlodymi dziewicami . przykro mi sie zrobilo ale przeciez za maz wychodza tez panny z dzieckiem czy rozwodki.

Gość jn....
otylka ssie badylka :D

Gość Agata 26
Nie wlasnie ze nie . Odkad jest z matka juz te 27 lat to raczej jej nie zdradzil bo prace ma na miescu , bardzo rzadko wyjezdza . Musze sie wyprowadzic z domu bo nie wytrzymam nazywania mnie puszczalska od czasu do czasu . Ojciec mowi do mnie np. tak niby w zartach : puszczalska co zrobilas na obiad ???

Nie zwracaj na niego uwagi. Nie ma szacunku dla córki to żony i swojej Matki też pewnie nie szanuje GBUR

Gość jn.....
Ty puszczalska :D Zrobiłaś loda na deser ojcu ? :D

Gość lalalalalallaa
malo ktory facet wezmie za zone cos niewyprbowanego

Gość DDFDDSBNEWV
Klepnął bym mu na twoim miejscu liścia ale może cie z domu wyrzucic ;/ Do dorosłej kobiety tak? CHAM I PROSTAK :/

Gość Agata 26
nie moge sie tak odezwac chamsko do ojca bo faktycznie bylaby awantura w domu i jeszcze gorsza atmosfera