Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000Ernest000

Imię Ernest

Polecane posty

Gość 000Ernest000

Takie niepospolite, ładne, męskie. Bardzo mi się podoba. Co sądzicie o tym imieniu?

Gość znam jednego 10 latka
ernesta, ale jest Bługarem tzn rodzice są z Bługarii, a mieszkają w PL. Fajny chłopaczek. Ale samo imię tak średnio mi się podoba. Erni mi się kojarzy z tą kukiełką z ulicy sezamkowej.

Gość Hagneta
Coś za szybko poszło :-) Bługar? To nazwisko? Może chodziło o Bułgara? Ludzie błagam,czasem dech zapiera jak coś napiszecie! Ernest, ciekawe, nietypowe. Znam chlopca 18-letniego o tym imieniu. Oryginał, trzeba mu to przyznać :-)

Gość mój brat czubek
to Erni, no Erneści chyba mają to do siebie, że niezłe oryginały z nich xD

Gość ale jej się muszą te
A moim zdaniem to imię jest żałosne :D Kto się tak nazywa ? Kojarzy mi się z 70 letnim zrzędzącym dziadem jeżdżącym traktorem po polu :D W życiu bym tak dziecka nie nazwała , przewalone w szkole i poza nią :D

Gość tak tak teraz
to wszyscy po kolei będą pisać , że znają bla bla bla :O Bardzo mi się nie podoba to imię .

Gość luska.s
No imię mnie nie zachwyca, ale aż tak tragiczne znowu tez nie jest. ;p

Gość fohjfodi
moj pan od fizyki mial na imie Ernest:) wesoly byl :)no i nikt inaczej go nie wolal jak Erni:) mam jeszcze kolege - 28 lat - Ernest - nikt imienia nie zdrabnia- jest Ernest i bardzo dni niego pasuje, fajne!!

Gość gość
Moj syn ma na imię Ernest i ma 3 lata, imię jest orginalne , każdemu podoba się co innego. A komentarz odnosnie dziada 70 letniego jeżdżącego traktorem rozbawil mnie do lez.

Gość gość
Z imieniem Ernest spotkałam się jako dziecko i wydało mi się ono dziwne i mało męskie. Teraz jest mi obojętne, ale szału nie ma. Na pewno ja bym tak syna nie nazwała. Jednak mając do wyboru tylko modne teraz Franki, Kubusie, Antki, Szymki, Wiktorki, Olki i Oliwierki, to już bym wolała zdecydowanie Ernesta.