Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasnoludkowa

oni wszystko wiedza...

Polecane posty

Gość krasnoludkowa

mam problem dla mnie kosmiczny... pare dni temu byla mala imprezka ze znajomymi. ja z trzema kumpelami wypilysmy troszke. chociaz nie powiem bo sie nastukalam niesamowiie. potem znajomi kupili kolejna flaszke itd. bylo tam dwoch takich. jeden to znajomy ktorego poznalam pare dni wczesniej i fajny spoko koleżka. a na ostatniej imprezie poznalam drugiego ktory jest (chyba) symatyczny mily da sie z nim pogadac chociaz tak mysle bo bylam naje**na. ma dzianych rodzicow i sam niezle zarabia. zapytal czy pojdziemy gdzies. zabral mnie do piwnicy i tam doszlo mniedzy nami do czegos wiecej niz pocalunków czy pieszczot. a najgorsze ze kumpel to widzial jak wracal do domu a ja na kolanach z pala w ustach...... pomozcie!!

Teraz przynajmniej bedziesz miala mozliwosc zlapania wiecej pal :-) Widzisz, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ;-)

Gość knksdksmx,am,sma.,smlA
hahahahahahahahahahah

Gość krasnoludkowa
problem jest najwiejszy w tym ze ja taka nie jestem. czasem jak wypije za duzo to czlowiek nie panuje nad soba. myslalam ze ja mu sie spodobalam ze tak zabral mnie na "spacer". nie brzydzilo go ze chwile wczesniej wymiotowalam z nadmiaru alko....

Gość khsjahJSKLASJ
Puszczalska! ile dziecko masz lat>?

Gość krasnoludkowa
w tym roku koncze 18 lat. wiec to nie malo. kazdy ma prawo do przyjemnosci. w tym towarzystwie jest jedna dziewczyna ktora juz jak rozmawiala z moja przyjaciolka powiedziala jej ze jestem puszczalska ze dupa pijana dupa sprzedana ze jak suka nie da to pies nie wezmie. jak to ona bedzie najbardziej sie smiac i prowokowac mnie do zlosci??