Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_gderający

Do samotnych:prawiczki, osoby samotne itd to nie są osoby które przegrały życie.

Polecane posty

Gość do hahahadxdd
daze do tego by sie rozwijac i miec szanse u pieknej kobiety

Gość Prawdziwa Kobieta 77777
facet_gderający Moje wielkie brawa i pełen szacunek! Nareszcie mężczyzna normalny i do tego mądry (to więcej, niż inteligentny), przez duże "M". Ja wciąż takiego szukam, ale w realu jeszcze nie spotkałam. Mam nadzieję, że niedługo spotkam kogoś takiego, jak Ty - kogoś, kto ma rozum. Powodzenia!

ta_ra_ra .hhhaahaha ja juz tu nie potrafie ze smiechuu Przede wszystkim nie umiesz poprawnie pisać, a wiec pewnie i mówić, skoro zapominasz o wstawieniu czasownika do zdania. Wróć do podstawówki, a nie dyskutuj z tak mądrymi ludźmi, jak Autor tego tematu. Nie ten pułap.

ta_ra_ra "skoro ja nie mam np jednej nogi krotszej to nie zakladam tematu na temat kulawych, tak wiec facet ktory zalozyl topik wspierajacy prawikow owym prawikiem byc musi!!!" O, i czytać też nie potrafisz - było o tym napisane w pierwszym poście.

MsWhite Sporo racji napisał ktośtam (znaczy założyciel tematu). Howgh. Dokładnie tak.

Gość do hahahadxdd
widac wypowiedzi madrej kobiety

Gość julia na dachu
jesteście tak zwierzęcy, że żal miarą sukcesu jest kopulacja??? bardzo proste rozumowanie, ale pewnie jak na prostaków przystało tylko sex, żarcie, sen i wydalanie określa Wasz byt...tak więc jeśli ktoś nie kopuluje jest brzydki, a jak jest brzydki to przegrany....logika pierwotniaka rozmnażać się i konsumować i nie myśleć przede wszytskim nie myśleć

Gość do hahahadxdd
popieram

Gość pateva
może nie przegrały ale są nieszczęśliwe

Gość julia na dachu
ludzie żyjący w małżeństwach też są nieszczęśliwi...haha pokaż mi szczęśliwych ludzi długotrwale szczęśliwych

do hahahadxdd "ja juz wam mowie. sam wyglad przystojniaka to za malo byc miec piekna i wyksztalcona kobiete. jestem przystojny, ale bez auta i kokosow". Hej, a o czym Ty tu piszesz? Dla kobiety facet nie musi być przystojny jak Adonis, wystarczy że jej się podoba (a wszystkim innym może się nie podobać, to rzecz indywidualna; wygląd służy tylko temu, by w związku była namiętność, ale nie musi to być przystojniak, znam całkiem nieurodziwych facetów, za którymi szaleją ich dziewczyny lub żony), by był dobrym i uczciwym mężczyzną, pokazującym czynami, że mu rzeczywiście zależy, a przede wszystkim: aby miał serce i rozum. Nieważne, czy ma samochód i ile ma w portfelu. Tam, gdzie jest miłość, reszta się nie liczy. Martwi mnie w Twoim podejściu przede wszystkim to, że kobiety dobierasz jedynie pod kątem wyglądu - dość płytki punkt widzenia. Sama uroda na wiele lat wspólnego życia na nic się zda. A kobiety mądre znajdziesz tak samo i wśród tych ślicznotek, jak i wśród tych nieatrakcyjnych - to zależy od człowieka, nie od typu urody. Podobnie jak wykształcenie nie jest gwarantem dobrych manier, itd., choć oczywiście po takich osobach można się tego bardziej spodziewać.

Mam nadzieję, że niedługo spotkam kogoś takiego, jak Ty - kogoś, kto ma rozum.- ale sie ponizasz by zdobyc uwage faceta :/ zalosne... nie dziwie sie ze stoisz za autorem tego topiku skoro sama jestes wieczna singielka na ktora faceci nie zwracaja uwagi... Dobrze ze potraficie sie wspierac zalosne single. Dobierzcie sie w pare bo widac ze nowo przybylej na tym zalezy :) I jak ladnie sie potrafi podlizywac- jestem pelna podziwu. "ja juz tu nie umiem ze smiechu :D" - dla twojej wiadomosci czasownika nie uzylam celowo gdyz jest on domyslny - nie umiem WYTRZYMAC ze smiechu przy was obojgu hahahah ! :D zalozcie klub wspierania nieudacznikow z wami na czele- powodzenia i sukcesow zycze! :D a Ty kobietko pisz do niego - moze tym razem wyprosisz spotkanie :)

Gość do hahahadxdd
jak nie ma chemii, pociagu fizycznego, to zwiazek nie bedzie mial sensu. to oczywiste, ze probuje blizej poznac kobiete, ktora mi sie fizycznie podoba, inaczej to sensu nie ma

Gość do hahahadxdd
od kiedy bycie singlem jest zalosne? piszesz jak taka pewna siebie, wyniosla, wredna niedziewica

Gość julia na dachu
ta ra ra haha Ty na pewno jesteś nieusatysfakcjonowaną frustratką bo jad z Ciebie aż kipi i chyba najbardziej żałosne są osoby mające podobny do Ciebie stopień tolerancji co Ci przeszkadza jak inni żyją, chyba jakiś prawiczek Cię olał

Gość do hahahadxdd
ona ma jakas awersje do prawiczkow

julia na dachu W pełni się z Tobą zgadzam. Większość forumowiczów za miarę atrakcyjności uważa tylko to, ile facetów/kobiet zaliczyli. A jak usiądziesz potem z nimi przy stole, to...nie ma o czym z nimi rozmawiać, bo ich tylko to interesuje. Ja miałam chłopaków, których kochałam, mogłam się z nimi przespać, teraz wciąż mam chętnych bawidamków wokoło, którzy marzą o tym, by mi wskoczyć do łóżka, ale co z tego? Ja chce zrobić to tylko z kimś, kto będzie mnie kochał. Nie intreresuje mnie spanie z pierwszym lepszym, oby tylko mieć to za sobą, choć interesują się mną najczęsciej bardzo przystojni mężczyźni. Wiele też jest małżeństw, gdzie ludzie żyją samotnie, będąc dla siebie obcymi. Bo wiele z nich zostało zawartych pod wpływem otoczenia: "nie wypada, abyś w tym wieku nie miała męża" lub "jesteś starą panną". Śmiech na sali. To własnie obrazuje, że ludzie nie potrafią myśleć samodzielnie, nie podejmują decyzji, które są ich świadomym wyborem, tylko ulegają presji otoczenia lub własnym instynktom. A potem się męczą na własne życzenie - albo w nieszczęsliwym małżeństwie, albo z pijącym i bijącym brutalem, albo samotnie wychowując dziecko, bo tatuś je zrobił i zaraz się zwinął.

[zgłoś do usunięcia] ta_ra_ra "ale sie ponizasz by zdobyc uwage faceta :/ zalosne... nie dziwie sie ze stoisz za autorem tego topiku skoro sama jestes wieczna singielka na ktora faceci nie zwracaja uwagi..." Pudło. Tak zwracają uwagę, że mi to już czasem bokiem wychodzi. Tak więc nie muszę robić nic, aby zdobyć uwagę faceta, ale najwyraźniej Ty znasz to dobrze, skoro piszesz, że aby ją zdobyć, trzeba się poniżać. :-D Rób tak dalej, tylko potem nie płacz, że Cię nie szanuje.

ta_ra_ra "zalozcie klub wspierania nieudacznikow z wami na czele- powodzenia i sukcesow zycze! a Ty kobietko pisz do niego - moze tym razem wyprosisz spotkanie". No widzę, że głodnemu chleb na myśli. :-) No ale nie zazdrość tak, zostawię kilku dla Ciebie. :-D

ja nie mam nic do prawiczkow i wielokrotnie to podkreslalam mimo ze oni atakowali mnie jako niedziewice :) denerwuje mnie tylko ta niby "prawdziwa kobieta" ktora wpadla tu i probuje kazdego ustawiac albo czepia sie mnie bo nie uzylam w zdaniu czasownika (celowo) i wmawia mi ze nie umiem sie wyslowic :D no kobieto... nie sprężaj sie tak bo wylewu dostaniesz. niektorzy traktuja kafeterie ze smiertelna powaga. a co mi niby przeszkdzaja single? nie przeszkadzaja mi w gole, tylko na kafeterii jak ktos najezdza na mnie to i ja na kogos. kafeterie trzeba traktowac z przymrużeniem oka a ty tu wpadasz i pod wypowiedziami ludzi piszesz "ty masz racje, a ty sie mylisz i jestes analfabeta"...no prosze cie... I jeszcze ewidentnie starasz sie zwrocic na siebie uwage autora topiku jako elokwentna i wyrozumiala kobieta a sie tylko blaznisz i wzbudzasz litosc lizac dupe komus kogo nawet nie znasz zeby miec choc cien szansy na jego zainteresowanie swoja osoba :) Mow sobie o mnie co chcesz, ja przynajmniej jestem podrywana przez facetow a nie odwrotnie tak jak jest to w twoim przypadku.

"Pudło. Tak zwracają uwagę, że mi to już czasem bokiem wychodzi. " jasne jasne napisac mozna wszystko :D napisz do mnie wypracowanie na temat tego jaka jestes atrakcyjna oraz wartosciowa kobieta i umiesc je tu publicznie to moze ktos sie do ciebie odezwie w celu matrymonialnym :) zycze powodzenia!

najmadrzejsza - no chyba usuniety, ale tu tez jest ciekawie :D znalazla sie jakas desperatka ktora w obronie autora tego topiku jest wstanie sobie wlosy z glowy powyrywac :D

ta_ra_ra "no kobieto... nie sprężaj sie tak bo wylewu dostaniesz." O mnie się nie martw. Ja nie przejmuję się opinią innych. "I jeszcze ewidentnie starasz sie zwrocic na siebie uwage autora topiku jako elokwentna i wyrozumiala kobieta a sie tylko blaznisz i wzbudzasz litosc lizac d**e komus kogo nawet nie znasz zeby miec choc cien szansy na jego zainteresowanie swoja osoba". Nie po to piszę, by Go sobą zainteresować, tylko po to, by wyjaśnić mężczyznom, co naprawdę jest ważne i jakie są kobiety. Bo wielu ma obraz stereotypowy: ładna to głupia latwaica, brzydka to mądra i wierna, a u kobiety nie masz szans, jak nie wyglądasz jak z okładki magazynu, nie masz samochodu i pieniędzy. Śmieszne, bo każdy jest inny i nie da się zrobić takich podziałów. "Mow sobie o mnie co chcesz, ja przynajmniej jestem podrywana przez facetow". No skoro przez facetów, a nie mężczyzn, to teraz rozumiem, dlaczego musisz się przed nimi poniżać.

Gość do hahahadxdd
prawiczki cie atakowaly, bo ty zaczelas ich atakowac jako nieudacznikow i brzydali

Miało być: latawica.

ta_ra_ra "znalazla sie jakas desperatka ktora w obronie autora tego topiku jest wstanie sobie wlosy z glowy powyrywac". Wymyśl wreszcie coś oryginalnego, bo już ziewam ze znudzenia czytaniem w kółko tego samego oskarżenia pod moim adresem.

A Autor po prostu jest dojrzały, w przeciwieństwie do osób podobnych Tobie.

Gość oooo ktoś chce
Najmądrzejsza znowu usunęli, trzeba zgłosić tego palanta moderatorce. Sam ubliża ale krytyki wobec swojej osoby już nie potrafi zdzierżyć. Jak go zablokują to przecież frajerzyna się popłacze Kafe to jego życie

do "do hahaha" pierwsze co zrobilam logujac sie na kafeterii to bylam na topiku w ktorym pocieszalam prawikow wiec za malo wiesz na temat mojego pobytu tutaj aby sie wypowiadac prawdziwa kobieta- twoje riposty nie sa ani smieszne ani kasliwe wiec wypierdalaj nudziaro sie onanizowac bo szal ściśniętej macicy przez cIebie przemawia. i "wypierdalaj" na do widzenia :* mozesz juz zaczac pisac o moim niskim poziomie- ja sie na kafeterii przynajmniej bawie i poprawiam tu sobie humor a ty sie produkujesz ze ci szlam z pizdy kapie.