Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koneser kobiecej urody

Patrzę na wygląd kobiet i dobrze mi z tym. Nie dla mnie przeciętne szare myszki

Polecane posty

Szukam kobiety atrakcyjnej i się z tym nie kryję. Z jakąś przeciętną to się wstyd na ulicy pokazać

Gość hahahadxdd
przed chwila pisałes w temacie dla prawiczków :D! ze patrzysz na wyglad i szare myszki cie nie interesuja :D ale zes nie bogacz i wyksztalconej nie zdobedziesz!!!!!!!!!!!!! ohhhhhhhhhhhhhhh desperato

Gość a ty za kogo sie uwazasz?
????????? takie przystojniak z ciebie?

Gość hahahadxdd
irytuja mnie tacy faceci! sam pewnie wyglada jak pół dupy zza krzaka, ale szuka pieknej, madrej i pewnie dziewicy.. człowieku, nie marz tylko patrz realiami :D marzenia zostaw sobie na później, ale te wiesz... marzenia senne:D

Jestem na tyle przystojny, by nie zawracać sobie głowy przeciętnymi dziewczynami. Zresztą znam brzydkich facetów, którzy też chcą tylko atrakcyjne kobiety i czekają aż się dorobią finansowo, by mieć u takich kobiet szanse

Ok. Nie naskakujcie tak na mnie:0 Moze byc przystojny młodzian zamiats ładnej foczki:)

chce ci powiedziec chlopaczku ze musisz byc strasznie pusty skoro: a) wybierasz sobie kobiete biorac pod uwage tylko urode b) jestes zainteresowany piekna kobieta nie baczac na to ze poleciala ona u innego mezczyzny jedynie na pieniadze ;/ zalosne...

Lepiej być samemu niż z brzydką kobietą. Szkoda czasu na nieatrakcyjne przeciętniary. Lepiej iść już na kawę z ładną koleżanką, niż na randkę z przeciętną

Może i jestem pusty, ale dobrze mi z tym. Życie jest za krótkie, by odmawiać sobie pięknych kobiet i tracić czas na inne

Dość szybko można się wyrobić. Lepsze to niż skazać się na porażkę i znaleźć sobie brzydką dziewczynę. Lepiej dążyć do realizacji swoich marzeń

Gość hahahadxdd
idiota...!!!!!!!!!!!! szukasz sobie kobiety, która bedzie super madra, wykształcona etc!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wiesz, ze takie leca na kase i trzeba sie dorobic aby je zdobyc?! hahahha to fajne masz pojecie MADRej KOBIETY co za idioci sie rodza, szkoda słów.. A WIESZ CO CI POWIEM ? takie najpiekniejsze z okładek (u nich szans nie masz) ładna moze dla ciebie byc : tipsik, solara (pusta, zdradliwa) porzadna, dziewica, piekna i ładna nie wiązałaby sie z takim flustrata jak ty i czymże jest uroda w majestacie umysłu ? za 20 lat ona bedzie miała zmarszczki i rozstepy po ciazy ... SUKCESEM JEST BYC NAJPIEKNIEJSZA DLA SWOJEGO FACETA a nie piueknoscia z okładki, która sie podoba wszytskim i taki prawiczek idzie obok niej i jest dumny ze wyrwał super laske, a ta go wali po rogach! czasem ta przecietna moze byc super zona, matka i kochanka! IDIOTO SKONCZONY

" Życie jest za krótkie, by odmawiać sobie pięknych kobiet i tracić czas na inne" debilu...nigdy takiej dziewczyny nie miales i miec nie bedziesz :/ bedziesz z creamem siedzial przez parenascie lat na kafeterii i podniecal sie na widok nowo zalogowanych osobnikow. jesllim- zazdroszcze ci pieknych lsniacych wlosow :)

Gość hahahadxdd
HAHAH ALE ZES ZDJECIE WKLEIŁ :D z photoshopu i w ogole :D gwarantuje Ci, ze jesli ja zrobie sobie taka fotke profesjonalna z 5kg tapety, retuszem etc to bede o niebo lepsza :D masz ograniczone myslenie cepie

A po co nieuk po zawodówce? Nie po to sam poszedłem na studia, by mieć magazynierkę z Lidla. Chcę robić karierę i mieć piękną, wykształconą kobietę. Nie po to chcę dobrze zarabiać, by dzielić życie z jakąś przeciętniarą

Nie jestem debilem, tylko chcę realizować swoje marzenia. Chcę mieć dobry samochód, dobrą prace, mieszkanie w niezłej dzielnicy, złoty łańcuch i skórzana kurtkę

Gość hahahadxdd
idiota, idiota, idiota !!!!!!!!!!!!!!!! hahahhahahaahaha.. wiesz jaka jest prawda???? ty zdajesz sobie sprawe, ze jestes brzydki, zakopleksiony i chcesz hajsem zdobyc kobiete bo nic inengo ci nie pozostałego! widac to gołym okiem, pocztaj sam siebie

dzieci również nie zamierzam z nia płodzić. Mogłaby sie roztyc i co gorsza jeszcze mnie na bocznicę odstawić. Szukam, mojego ideału piekna. Może jest tutaj ale boi sie wyjść z ukrycia

Właśnie jestem dość przystojny i się podobam, ale nie na tyle by mieć szansę u naprawdę pięknej kobiety

Gość hahahadxdd
dlatego chcesz ją kupic?

Gość bdhdfufuffff
co dla ciebie oznacza przecietnosc u dziewczyny a co nazywasz idealem?

Gość kondzia pondzia
ale w czym masz problem że siedzisz na kafe i tracisz tu czas... Chcesz tu znaleźć atrakcyjną laskę czy jak mam rozumieć twoje wypociny? Zalisz się czy chwalisz jełopie ;) ja też lubię patrzeć na fajnych atrakcyjnych facetów tyle że wam trudniej być atrakcyjnymi a kasa to nie wszystko. My ją już też umiemy zarabiać i całkiem nieźle nam to wychodzi także jak natura poskąpiła to portfelem nie nadrobisz, nawet na to nie licz.

Chcesz ,chcesz... więc nie pieprz tylko działaj, przecie życie jest krótkie a ambicji cały worek.

Gość ja cie rozumiemmm
tego chcesz i nikt nie ma prawa cie oceniac. przesylam szczere zyczenia realizacji marzen

Po prostu jak kobieta jest przeciętna, normalna, nie straszy wyglądem, ale też nie powala to mi na taką szkoda czasu. Wolę już się umówić na kawę z piękną koleżanką, która ma męża prezesa

Gość piekne kobiety - glowny zycia
cel