Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terwtwertwer

nowa zabawa - co masz w schowku?

Polecane posty

Gość terwtwertwer

zabawa prosta: wklejasz to co masz w schowku czasami mozna się zdziwić :D

Gość Guler
pałka teleskopowa i broń gazowa

Gość chce zaczc biegac by schudnac-
chce zaczc biegac by schudnac-porady

Gość 3634634
W sierpniu 15, gdy święto Wniebowzięcia Matki Bożej będzie przypadać w niedzielę, (a tak jest w tym roku) będzie na świecie w godzinach od 10.00 do 12.00, tak straszna burza z piorunami, że ludzie w wielkiej liczbie będą ze strachu umierać. Na razie są to ataki szatana, ale gdy Bóg opuści Swoją rękę nad ziemią, to dopiero będzie przerażenie. Komputery powysiadają, ludziom pieniądze na kontach poprzepadają. Wszystko zniknie w komputerach i będzie wyczyszczone, ludzie którzy mają w bankach pieniądze będą sobie wyrywać z głowy włosy i będą tracić rozum po stracie pieniędzy. Tragedia Smoleńska to była zasadzka dla zniszczenia Polski. Szatan dopuścił się następnej haniebnej grozy. to mialam :D z innegom topiku, bo wklejalam swojemu chlopakowi na gg :D

Gość bnnnnnnnngh
Ja (2-08-2010 10:05) ee, nie wysyłaj mi takich linków Ja (2-08-2010 10:05) nawet nie weszłam Ja (2-08-2010 10:05) bo bym płakała i rozmyslała parę dni

This place rings with echoes of Lives once lived but now are lost Time spent wondering about tomorrow I don't care if we lose it all tonight Up in flames, burning bright Warming the air of the world "I don't love you anymore" is all I remember you telling me Never have I felt so cold But I've no more blood to bleed 'As my heart has been draining into the sea' Steps, I take in your footsteps Aren't getting me closer to what is left Of the dreams of what I once claimed to know Within my bones this resonates Boiling blood will circulate Could you tell me again what you did this for? "I don't love you anymore" is all I remember you telling me Never have I felt so cold But I've no more blood to bleed 'Cause my heart has been drained into the sea Still I wait With a hope inside of me (inside of me) So still (so still) I wait (I wait) Until again we meet Until again we meet Within my bones this resonates Boiling blood will circulate Could you tell me again what you did this for? "I don't love you anymore" is all I remember you telling me Never have I felt so cold But I've no more blood to bleed 'Cause my heart has been draining into the sea Still I wait With a hope (so still) inside of me (I wait) So still (a hope) I wait (inside of me)

Gość 44444444444444
Fade to Black 2006 [Ekipa TnT]