Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdetrw

Bardzo wazne,

Polecane posty

Gość sdetrw

Mam wielka prosbe. Od kilku miesiecy bola mnie nerki. Na badaniach moczu i krwi przy okazji, nic nie wyszlo, lekkie bakterie tylko ale wedlug mojej lekarki to nie ma sie czym martwic bo to norma. ale od 1-2 miesiecy boli mnie kregoslup w odcinku lędźwiowym. Jednak jak sie poloze to musze chwile odczekac bo czuje bol w calych plecach. czasem az trudno mi oddychac. Caly czas czuje ten bol, raz maly raz duzy raz prawie nie odczowalny. Czasem jak chodze to naprawde mocno zaboli. Czasem jest tez tak ze bol promieniuje do nogi w kterej mam problemy z kolanem a czasem do lopatki najczesciej z lewej strony i do lewej reki. Nie wiem tylko do jakiego lekarza mam isc. Nefrolog to tylko nerki, ortopeda to ogolnie chyba z kregoslupem. Sama nie wiem...

Gość upupupuppupupu
moze na poczatek do internisty? robilas sobie badania podstawowe? krew, mocz? ob? zrob sobie.

Gość sdetrw
ogolny? Tzn? Badanie krwi i moczu robilam ale to czuje bol w kregoslupie w ledzwiach wiec raczej nerki nie, je moglam sobie po prostu przeziebic bo w badaniach nic nie wyszlo. Ale teraz mam nawet problem z siedzeniem prosto bo to boli. Nie wiem czy ma to jakies znaczenie ale mocno mi szczelaja kosci w kregoslupie i szyi a wczesniej tak nie mialam