Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretkaaaaaaaaaaaaaaa

odchudzanie gruszek - kto ze mna ?

Polecane posty

narazie stosuje taki balsam po porodzie specjalny ma pomóc wchłonąc sie tej rozciągniętej skurze ;) ale i tak juz ładnie wyglądam i wszyscy mi mowia ze wogóle nie widac ze byłam w ciązy :)

Gość spirit567
cześć, chce trochę schudnąć, tak 3,4 kg zwłaszcza w dolnych partiach ciała, można się przyłączyć? na razie postawiłam sobie cel do końca września zero słodkości i tuczącego jedzenia, może z Waszą pomocą uda mi się wytrwać. Chcę też zacząć ćwiczyć-tak poł godz. dziennie. Teraz zaczynam w swoim życiu nowy etap i to dopiero początki zmian

hejka u mnie porazka....jejciu zamiast chudniecia-tycie:( teraz od 2 dni bardzo sie ograniczam w jedzeniu ale powiem szczerze jest mi strasznie trudno... jakos nie mam typowej motywacji, mysle tylko o jedzeniu...chyba zgubily mnie wakacyjne imprezki, i brak ruchu. jak tak dalej pojdzie to za tydzien zobacze zmiany - 7 na początku.....:(

mirkat najwazniejsze to sie nie poddawać :) głowa do góry a bedzie dobrze . nawet jesli zobaczysz 7 z przodu to nie wolno sie załamywac tylko trzeba walczyc

Gość spirit567
cześć, wczoraj do wieczora było tak pięknie.......ale cóż dziś musi być lepiej. Ważyłam się dziś i jest tak ok.57,5 kg-mój cel tak ok..53,54 kg. Nowy etap-chce się zmienić, a może właściwie znów być taka jak dawniej, mieć więcej pewności siebie i zacząć o siebie dbać. Zawsze potrzeby innych były na 1 miejscu, byłam cholernie naiwna, żeby nie powiedzieć głupia, zbyt wrażliwa, ufna, myśląca,że wszyscy ludzie tacy są-nawet jak na własnej skórze przekonywałam się,że tak nie jest i tak wybaczałam..... Teraz kończę studia- i chociaż wszyscy mówią mi że to szaleństwo od października zaczynam nowy wymarzony kierunek studiów -prawo. [Poza tym chyba pierwszy raz w życiu zakochałam się- póki co On o tym nic nie wie,, dzieli nas spora różnica wieku bo 11 lat, ale tak bardzo chciałabym żeby się udało..........

Gość spirit567
hej, u mnie półtora dnia ok, ale wczorajszy wieczór masakra, smutki postanowiłam zjeść-totalne obżarstwo. dziś znów się zważę i zaczynam od nowa.. wieczory są najgorsze........

Witajcie dziewczynki :) spirit nie poddawaj się, wieczorem najtrudniej opanować apetyt. Mi się udaje - jem śniadanie, drugie śniadanie, obiad i potem już tylko kolacje, poza tym na mnie dobrze działa zielona herbata - hamuje apetyt. Jeśli mogę spytać, ile masz wzrostu? Dążysz do dość niskiej wagi. Przypomniałaś mi o kimś. Ten ktoś jest dokładnie 11 lat starszy ode mnie, ale to nie przeszkadza mu w zabieganiu o moje względy :) Dlatego z całego serca życzę ci powodzenia. mirkat staraj się nie mysleć o chudnięciu, stań przed lustrem, uśmiechnij sie i powiedz sobie, że jesteś super laska :) Jestem niższa od ciebie, ale też już ważyłam ponad 70 kg i nikt mi nie powiedział, że źle wyglądam :) Dobrze dobrany ciuch potrafi czynić cuda :) U mnie jak na razie wszystko ok, w talii coraz mniej, heh mama przeraża się moimi wystającymi żebrami :p Tylko co z tego, skoro ja chcę mieć szczuplejsze biodra, a tu ciągle nic nie ubywa o_O

Witajcie dziewczynki :) spirit nie poddawaj się, wieczorem najtrudniej opanować apetyt. Mi się udaje - jem śniadanie, drugie śniadanie, obiad i potem już tylko kolacje, poza tym na mnie dobrze działa zielona herbata - hamuje apetyt. Jeśli mogę spytać, ile masz wzrostu? Dążysz do dość niskiej wagi. Przypomniałaś mi o kimś. Ten ktoś jest dokładnie 11 lat starszy ode mnie, ale to nie przeszkadza mu w zabieganiu o moje względy :) Dlatego z całego serca życzę ci powodzenia. mirkat staraj się nie mysleć o chudnięciu, stań przed lustrem, uśmiechnij sie i powiedz sobie, że jesteś super laska :) Jestem niższa od ciebie, ale też już ważyłam ponad 70 kg i nikt mi nie powiedział, że źle wyglądam :) Dobrze dobrany ciuch potrafi czynić cuda :) U mnie jak na razie wszystko ok, w talii coraz mniej, heh mama przeraża się moimi wystającymi żebrami :p Tylko co z tego, skoro ja chcę mieć szczuplejsze biodra, a tu ciągle nic nie ubywa o_O

też mi bardzo ciezko zapanowac wieczorem zeby czegos nie zjesc:( i powiem szczerze nie raz nie daje rady i cos małego zjem :(

Gość spirit567
cześć, mam 166 wzrost, wczoraj do wieczora też było ok, ale niestety w om wszyscy tak mnie wkurzają.... chce do października zejść do 56 kg to póki co główny cel, a potem to zobaczymy, ponoć idealna waga dla mnie to 55 kg,ale najtrudniej jest nie jeść pod wpływem emocji, ja czasem nawet nie jestem głodna-jem żeby się zapchać, ........ ps znacie jakieś dobre ujędrniające balsamy/ A u Was co nowego, pozdr

dziewczyny udało się Wam jakoś zrzucić dolną partię ciała?? bo też jestem gruszka i nie mam pojęcia co zrobić żeby zrzucić kilka cm z ud i łydek i z bioder:(