Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretkaaaaaaaaaaaaaaa

odchudzanie gruszek - kto ze mna ?

Polecane posty

ja tez chce ujedrnic swoje ciało przed ciążą było jedrne a teraz zrobiło sie troche flakowate :/ wiec biore sie za cwiczenia i mam nadzieje ze beda efekty

Gość perfect harmony
chwilowa irytacja, tylko ćwiczenia, jakiś aerobik czy coś, tyłek masz ok, chciałabym mieć taki obwód, ćwiczenia są najważniejsze, jak ćwiczyłam codziennie 30min. to miałam fajną figurkę i zamiast tłuszczu jakiś mięsień się tworzył, teraz się zapuściłam, przy wzroście 165 mam 57kg, z zawsze miałam 52kg, ale tak jak ty mam mało ruchu, siedząca praca

No tak, ale ja NIE CHCE żęby mi sie tworzyły mięśnie, chce pozbyć sie tkanki tłuszczowej, żeby nie zamieniać jej na mięśnie. Bo jak to zamieni mi sie na miesnie, to bede miała dalej tyle samo cm, tylko to beda miesnie a nie tłuszcz.

Gość perfect harmony
chwilowa... w udzie obwód mam 50, podobnie jak ty, ale pomysłu nie mam jak schudnąć bez ćwiczeń, nie głodząc się

Ja kiedyś leżałam na placach i robiłam różnego rodzaju wymachy, rowerek w powietrzu i rozciaganie nóg. Miałam wtedy 45 cm w udzie. A pozniej przestałam się ruszać i cały czas siedze na dupie i wróciło mi :( ZAczne chyba od nowa.

Gość perfect harmony
też siedzę i codziennie mówię że od jutra zaczynam ćwiczyć, może basen byłby lepszy w końcu woda rzeźbi ciało

Gość perfect harmony
raczej park wodny, z atrakcjami, bicze wodne, fala, po 2 godz. pływania nie wiem czy byłabym w stanie ruszyć nogą,:-)

ja kocham pływac ale narazie nie mam jak chodzic na niego , wiec narazie ogranicze sie do cwiczen w domu :) i mam nadzieje ze uda mi sie cwiczyc codziennie bo z tym to różnie u mnie bywa - to zalezy czy syn mi da czy nie ;) dzis juz cwiczyłam na uda i posladki :) a teraz zrobie brzuszki :) a zaraz po nich zmierze sie w obwodach zeby miec porównanie za jakis czas

wczoraj patrzylam to nikt nie pisal, rano to samo, a teraz ile odpowiedzi, jak fajnie :) ja dzis kolejny dzien dietkowo, troche boli mnie glowa , nie wiem czy przez diete czy przez co mam 172 cm wzrostu i waze 66 kg, biodra tak jak pisalam 103, talia 73, musze zejsc w biodrach na 9x , mysle nad robieniem przysiadow, zeby wiecej spadalo z dolu, a nie np z biustu :P

chyba wolicie pisac w dzien :) kusi mnie zeby cos zjesc, ale nie moge , musze wytrzymac :) zawsze sporo jadla wieczorem dlatego teraz mnie tak ciagnie ;)

witam :) ja tez mam z tym problem ze zawsze lubiłam sobie pojesc na noc :/ i isc z pełnym brzuchem spać a to bardzo zgubne jest - teraz musze sie bardzo pilnowac zeby tego nie robic i nie ukrywam ze jest mi ciezko tym bardziej ze maz wraca do domu pozno i wtedy je ciepła kolacje - tylko ze on jest sportowcem to moze sobie na to pozwolic bo wszystko spali na treningu

Gość perfect harmony
jesteśmy, tylko ciężko pracujemy:-), zjadłam parę marchewek i muszę zaraz zmykać

i jak dziewczyny Wam idzie? :)

mi całkiem dobrze :) dieta trymana i cwiczenia wykonane - oczywiscie mowie o wczorajszym dniu . zobaczymy jak to bedzie wyglądało dzisiaj . ciezko mi jest zmobilizowac sie do ćwiczen ale jak juz zaczne cwiczyc to jestem zadowolona z siebie ze jednak zmobilizowałam sie :) strasznie cichutko sie tu zrobiło:( hallo dziewczyny gdzie wy wszystkie jestescie ?

Gość perfect harmony
u mnie marnie, co prawda zrezygnowałam z białego pieczywa, na rzecz chrupkiego, ale ćwiczyć mi się nie chce strasznie

Gość perfect harmony
kaktusowata, ćwiczysz na jakimś sprzęcie, czy tylko ćwiczenia

narazie tylko cwiczenia, mam co prawda steper skosny schowany w szafie ale jakos nie chce mi sie go wyciągać :/ od wrzesnia pomysle o jakis zajeciach fitness ale to tez zalezy czy bedzie miał mi kto zostac z dzieckiem , zreszta zobaczymy jesli cwiczenia w domu przyniosą efekty to i moze obejdzie sie bez fitnessu narazie ;) lubie cwiczyc ale nie chce małego zostawiac z kims . tatus pracuje do pózna i jak on wraca z pracy to ja juz nie mam siły na nic a tym bardziej na fitness

Gość ariska0901
a więc tak biodra: 105 talia: 68 biust: 95 wzrost 165 waga: 64 jestem typowa gruszka ;p chcialabym zrzucic 10 cm z bioderek ;p jak na razie rzucilam biale pieczywko, slodycze, fast foody, gazowane napoje;) zamiast tego wiecej warzyw, owocow, chudego nabialu, kasz ;) i zobaczymy co bedzie dalej

Gość ariska0901
kaktusowata: ja ćwiczę na stepperku od miesiąca: łydki mi się wyrzeźbiły, uda, pośladki też trochę się polepszyly, wiec moze warto go wyciagnac i odkurzyc ;P ;)

no nieee, piszcie bo ja czytam :) Jak jezdze na rowerze to uda się wyszczuplają, ale mieśnie łydek sie pokazują :S od wielu dni nie jadlam slodyczy!!!!!!!

Gość ariska0901
Sabinosss: mięśnie wyglądają ładnie, obwisła skóra już nie, więc nie przejmuj się, że na łydkach pokazują ci się mięśnie ;) to dobrze, ze odstawilas cukier, brawo za silna wole:) :):)

Gość do sabinos
właśnie czytałam twoją stopkę możesz mi napisać jak chcesz zwiększyć sobie wymiary biustu z 83 na 88??????? nie pytam złośliwie bo chudnięcie w innych partiach to normalne ale jak nagle po odchudzaniu chcesz mieć większe piersi niż przed? operacja czy jakieś tabletki? pytam z ciekawości bo ostatni czytałam o tabletkach które wypełniają piersi....

hej moge sie dolaczyc? moja zmora to wlasnie figura gruszki, odkad pamietam zawsze mialam szerokie biodra, nawet jak ogolnie bylam szczupla. teraz mam wage 68 kg, 108 w biodrach :( masakra, najgorszy byl fakt jak kiedys zobzczylam dziewczyne z taka figura i baaaaaardzo mi sie nie podobała, a bliska mi osoba, powiedziala ze u mnie ta rozniece widac duzo wiecej( wiem ze to powiedziala szczerze, nie zlosliwie) to bylo jak gwozdz do trumny, uswiadomilam sobie jak musze zle wygladac i jakie musze w innych budzic uczucia.... trudno jest zgubic kilogramy w tych konkretnych miejscach, choc ja bede starala sie ogolnie schudnac a wiem ze wtedy i biodra zleca, bo roznica nadal pozostanie, poprostu "ten typ tak ma". moj plan to mz, rezygnacja ze slodyczy i oczywiscie ruch. wiem ze dam rade, ale moga byc chwile zwatpienia dlatego napisalam tutaj. pomozecie przy wpsolnych zmaganoach z gruszka:>?