Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccche wokcu normlanie zyc

Toskyczna milosc.Kochamy sie a nie mozemy ze soba byc.

Polecane posty

Czy to jest mozliwe ze 2 ludzi sie kocha a nie moga byc ze soba bo nie potrafia sie dogadac.Ze byly nie daje mi spokoju.Caly czas co jakis czas odnawia kontakt.Jak zapomniec o nim no jak??????

Czegos tu nie rozumiem, Ty nie mozesz o nim zapomniec, to pewne, ale skad masz pewnosc, ze on o Tobie takze ? Odnawianie kontaktu nie swiadczy przeciez o deklaracji bycia z Toba do konca zycia.

Ja probuje caly czas o nim zapomniec ale on mi na to nie pozwala bo ciagle pojawia sie w moim zyciu.Jest tak ze 2 tyg. ciszy a potem non stop telefony czy sms. A on po co dzwoni- to on zaczyna kontakt.Widac ze on tez nie moze zapomniec.

Porozmawiaj z nim o tym i ustalcie, czego naprawde od siebie chcecie. Domysly na ten temat niczego nie wyjasnia. 🖐️

Gość pusia_puszysta
jak muwi przysłowie: Kto się czubi ten się lubi.Nie przyszło ci do głowy że naprawdę się kochacie? Popatrz na włochów, no u nich dopiero są toksyczn związki. Ci to sie dopiero potrafią kłucić. A jak on tak dzwoni teraz to też się kłuci?

Teraz juz nie.Ale czasami jak cos powiem nie tak to sie denerwuje i podnosi glos.Teraz wyjezzda za granice dzis wieczorem i jestem pewna ze znow zacznie do mnie wydzaniac i wyznawac mi milosc.Dla mnie to chory czlowiek. A jak sie dowiedzial ze kogos mam- spotykalam sie i zyczliwyi mu doniesli.To wydzwanial z zazdrosci.

mam dola.Niewiem ale jest mi smutno ze wyjezdza.Czuje pustke.

Ja jestem w takim związku. Kochamy się i nie możemy wytrzymać ani ze sobą, ani bez siebie. Ale i ja, i on chcemy być razem i staramy się zrobić wszystko, żeby było lepiej. No, może ja staram się trochę bardziej :( Porozmawiajcie na spokojnie i ustalcie czy chcecie być razem, czy nie.

Gość no i aj tez tak mam
ale dzieli nas dystans 600 km.ona starsza o 8 ja mlodszy oan ma pieniadze ja nie..ona ma meza ja jestem sam,,to sa powody...aele kochamy sie,,zycie bywa irytujace:(

Gość co za desperatka
do tego wyżej - ubaw po pachy, młodzeńcze (jakby powiedziała moja ciotka) :D żonata, bogata i mężatka. tęskisz za łłudą, dlatego cierpisz :P

Gość wszystko jest mozliwe...