Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by ;(

chce mi się płakac.. nic mi nie wychodzii ..

Polecane posty

Gość by ;(

Jestem załosna.. bede się tutaj zaliła.. ostatnio nic mi nie wychodzi ;( wszystko się sypie.. nie dostałam się na studia dzienne, na zaoczne mnie nie stać .. chłopak, do którego cos czuje ma dziewczynę i jest z nią szcześliwy przyjaciólka wyjechała i spotykamy się na dwie godzinki raz w miesiącu przez co się od siebie oddalamy .. myslałam, ze zapomniałam o bylym , zakochujac się w innym, ale nie mogę sie zakochac .. czuje się bez silna... ;( wiem to jest takie załosne uzalanie nad soba, ale nie wiem co mam robić jeszcze w domu mam taki pierdolnik.. kłoce się wiecznie z ojcem, siostra, mamą ... już mam dosyć wszystkiegoo a jednak chciałabym coś zmienic.. własnie wróciłam ze spotkania z przyjaciólkąi dopiero za miesiąc znów ją zobacze.. albo i nie bo też wyjezdzam ;( czuję , ze ludzie się ode mnie oddalaja, bo jestem dla nich nie miła.. ale nie chce mi się spotykac z nimi ... ;|

Zrezygnuj z internetu, zjamij się nauka, a moze w przyszlosci cos z Ciebie jeszcze bedzie. Ogolnie, tandetne jest Twoje zycie, ale sama zapracowalas na nie.

Gość no, nie wierzę
eeee tam jeszcze tylko ok.50-ciu lat i skończą sie twoje problemy

Gość śliwka w czekoladzie
Wszystko sie jakoś ułozy,teraz Ci sie wydaje że to straszne ale po każdej burzy wychodzi zawsze słońce.Będzie lepiej:).