Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DarkLady

Dziewczyny jaką muzykę lubicie?

Polecane posty

Gość Bill jest gejem
Sorry, pomyliłam się. To mój stary i mój brat są gejami. Stary wyruchał brata, albo na odwrót, już nie pemiątam, a zresztą są tak podobni do siebie, światło było zgaszone a ja ich podglądałam świecąc jedynie latarką z biedronki a więc słabooo :(🖐️

Gość Bill jest gejem
Bill jest gejem pusta idiotko :P szkopy wyzabijali twoich polskich przodkow a ty sie tak nimi podniecasz durna babo :P pewnie jeszcze bys im szpary nadstawila do dymania :p nie pokazuj sie tu bo wstyd jak trzymasz z hitlerowcami ! 🖐️

Gość Bill jest gejem
00:02 mierny podszyw :P nie jestem laska durna ci*o!

Gość Bill jest gejem
mam 89 lat, to wszystko tłumaczy, stąd moja nienawiść do niemców. Szkopy jebane :O

Gość Bill jest gejem
Ja nadstawiłem dupy już wszystkim menelom spod osiedlowego monoplowego . Ale grunt, że POLACY, (i też nienawidzą niemców bez przyczyny🌼) więc wszystko zostało w rodzinie❤️ A ty musisz byc niezłą dziffką skoro nadstawiasz dupy bogatym niemcom 🖐️

Ech, musiałem się zalogować, bo się głupia cipo podszywasz pode mnie :O Teraz zdradzę ci coś i wszystkim tu zgromadzonym. Tak naprawdę moja nienawiść do TH i ogólnie do Niemców wzięła się stąd, że moja była dziewczyna kochała się w Billu, była ze mną a nadal kochała się w nim, no szok:O próbwałem się nawet na niego stylizować, ale zero skutku i i tak rzuciła mnie po jakimś czasie. A ja nawet nie próbuję doszukiwać się przyczyny w moim beznadziejnym chrakterze. Ale ograniczony, zapatrzony w siebie poyeb ze mnie:O🖐️

a Bill bardzo mnie kręci... mmm... tak o nim marzę, że aż ubzdurałem sobie , że jest gejem, chyba muszę wybrać się do psychologa:(

metal,rock,alternatywa.SLucham tego juz 17 lat i gust mi sie nie zmienia,mimo uplywu czasu:P Jak bylam nastolatka,to ubieralam sie "metalowo",teraz moje ciuchy sa bardziej "normalne",ale i tak lubie gotyckie akcenty. "Wszyscy mi mówili, że z tego wyrosnę" A g* prawda.NAjlepszym dowodem na to,ze niektorzy z tej muzyki (bo moze autorka miala na mysli styl ubierania) nie wyrastaja jestem ja i moja mama-kobieta po 50,a nadal lubi ostre granie i slucha tego,co ja:)

Poszukałam i znalazłam na wpadka.pl/DJ.SKPelle o tym konkursie. Niestety tylko tyle, że jest wkrótce 0.o Dj faktycznie niezłe ciacho, ale chyba jak większość^^ przynajmniej moim zdaniem.

Gość arianka
http://www.youtube.com/djskpelle tu sa jego seciki :d muszę przyznać że całkiem niezłe :) a może mi ktoś pokazać ten plakat czy on rzeczywiście taki przystojny ?

Gość arianka
no poradziłam sobie na serwisie wpadka i widzę że ma to związek z escapelle z resztą sami zobaczcie http://wpadka.pl/konkurs

Kawałki zgłoszone przez uczestników na http://wpadka.pl/konkurs/galeria też są w porządku :) Ciekaw jestem tylko, czy zgłosi się więcej chętnych. No i nagrody są niczego sobie, przynajmniej tak wyglądają, bo osobiście się nie znam ;/ a że związek jakiś z escapelle jest, to nie trudno wyczuć ;] Pozdrawiam

Gość meegy
mega jest przystojny widzialam widzialam :D

Nie mi oceniać, czy jest przystojny. W każdym bądź razie konkurs trwa od 13 czerwca, a zgłoszeń raptem 9. Może i ja coś wrzucę? W sumie jest jeszcze miesiąc do końca, pewnie się rozkręci.

Dek, skoro z Ciebie taki talent to oczywiście że wrzucaj, chętnie posłucham tego Twojego secika :P

Ekscentrycznie ;p hmmm. Co do mojego talentu, to nie było nic o nim powiedziane ^^ Po prostu coś tam czasami stworzę. Na chwilę obecną nie mogę wrzucić na kompa mojej twórczości, ale na dniach powinno się to zmienić. ;) Konkurs trwa miesiąc, chyba do 13 lipca, więc spokojnie można to ogarnąć. ;)

Coś mało dj's się zgłasza. Liczyłem na więcej w przeciągu takiego czasu, ale mimo wszystko cały ten konkurs na wpadka.pl dał nam jak do tej pory z 5 stron wykonawców, więc trochę świeżej muzy jest. Ja stawiam na KaszaN'a.

Gość mggy
a co ogólnie uważacie o tym dj???