Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K************

PORONIENIE ?????

Polecane posty

Gość K************

jak to jest z okresem w czasie ciąży ? czytalam i slyszalam ze jezeli kobieta ma normalny okres w czasie ciąży to prawdopobodnie poronila . Jak wygląda taki okres w czasie ciąży ? jest obfity ? ma te "skrzepy" , większosc bedzie pisala ze jak to mozna miec okres w ciąży , nie wiesz co to miesiączka itp, DOBRZE WIEM, ale czytalam kilka takich przypadkow gdzie normalnie byly okresy nawet do 4 tego miesiaca ciazy. Prawda czy mit ? Albo czy mozna poronić pijąc dużo alkoholu ?

Gość gulgul
można mieć @ ja mialam ... wygląda normalnie ja miałam 1 bardzo obfity a 2 mniej w pewnym momencie dostałam bardzo bolesnych bóli i krwawienia i poroniłam ;( ale można mieć @ w ciąży to prawda... pijąc dużo alkoholu nie koniecznie można poronić ale alkohol spowoduje uszkodzenie płodu i dzidziuś urodzi sie bardzo chory...

Gość matula30
pijac alkohol w ciazy ,narazasz dziecko na chorobe fass<chyba tak sie to pisze>

Gość dariszia
Cześć, a ty pewna jestes ciąży? Mi okres się spóźniał 2 dni , zrobiłam test wyszedł negatywny, okresu niby dostałam ale 1 dzień poleciało troszeczkę krwi a więcej śluzu. Brzuch bolał jak nigdy, a na następny dzień więcej śluzu niż krwi. Dodam że zawsze mam okres ok 7 dni. Tempki nie mierzyłam wcześniej więc nie wiem jaka jest moja ''naturalna'' bo u mnie w rodzinie mają dośc niskie temperatury rzędu 35,8. ja w tej chwili mam 36,8 więc nie wiem

Znam osobę, która urodziła dziecko i po 3 miesiącach mimo karmienia piersią już miała okres. Normalny i obfity i regularnie co miesiąc. Jak dziecko miało pół roku poszła na jakąś kontrolną wizytę do gina i okazało się, że jest w 4 miesiącu następnej ciąży! Po tej wizycie już więcej okresu nie dostała, a 4 miesiące później już miała 2 dziecko :)

Gość rokaszyna
ja obawiałam się ciąży,ale za wcześnie bylo na test,a miesiączka się spóźniała...założyłam,że jestem w ciąży,po około 2-3 tygodniach nagle bardzo rozbolał mnie brzuch,jak nigdy dotąd,dostałam "okresu"...myślałam że to okres,jednak to było co innego,inna konsynstencja,strasznie tego dużo i dużo skrzepów,ale takich dziwnych,jakich jeszcze nigdy nie miałam...po około 3 dniach tego krwawienia w łazience,załatwiając potrzeby fizjologiczne zauważyłam że coś tak by przeze mnie "przechodzi" wtedy znalazłam na papierze taoletowym coś dziwnego,myślałam że to skrzep ale gdy przyjrzałam się temu dokładniej i to było zbyt duże i zbyt mocne,skrzep jest prawie przeźroczysty,to było bardziej (przepraszam za wyrażenie) "mięsne"...poszukałam na internecie jak wygląda poroniony zarodek w 2 tyg ciąży i wyglądało tak samo...więc poroniłam...po tygodniu od tego zajścia zrobiłam test,wyszedł negatywny...