tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 8, 2010 stare topiki, a tam wpisy Michaua i reszty starej ekipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie masz ich na dysku? Napisano Sierpień 8, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 8, 2010 okurdę, nie mam ich na dysku :O ale wierzę że Ty masz i się podzielisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 8, 2010 chyba tylko ja jestem taka sentymentalna :O cóż, idę se, miłej nocy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie, po prostu ekipy brak Napisano Sierpień 8, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonawentura strażnike teksase. 0 Napisano Sierpień 8, 2010 No wlaśnie a co się teraz z Michauem dzieje? Nie wchodzi już na kafełe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalogowane prosie Napisano Sierpień 8, 2010 sie zakochał sie zapracował nie ma czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakoś pusto i obco bez nich Napisano Sierpień 8, 2010 a co się dzieje z trywialną?:( i z ponawiaczką?! tęsknię:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieudolny randkowicz Napisano Sierpień 8, 2010 znalazł swoją dziurkełe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalogowane prosie Napisano Sierpień 8, 2010 no znalazł, a co? :P chciało się być tą dzurentzją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 8, 2010 z trywi i ponawiaczka to ja nie wiem, czy mialam przyjemnosc, moze mialam ale nie wiem :P a reszta? no coz, aster sie do mnie ostatnio nie odzywa :( paletz to w ogole ma mnie w dupie i nigdy sie do mnie nie odzywala :P biedra obrazona na mnie, marysia tez :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco Napisano Sierpień 8, 2010 jestem gejem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 8, 2010 randkowicz, no no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tesco a Ciebie tez nie bylo Napisano Sierpień 8, 2010 przynajmniej na czarno :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 8, 2010 o, i zdzirki nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 8, 2010 przynajmniej na czarno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalogowane prosie Napisano Sierpień 8, 2010 tesko Ty sie puknij w czerep z tym obrazeniem :O nikt sie ni eobraził ino weny nie ma lub po prostu tych osob nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonawentura strażnike teksase. 0 Napisano Sierpień 8, 2010 A przerwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieudolny randkowicz Napisano Sierpień 8, 2010 ja bym też chciał swoje dziurkełe nawet dwie jedną do rozmowy drugą do zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 8, 2010 o i iwy nie widac :( no co obrazaniem, to powiedz mi jak bys nazwal kogos do kogo ty sie odezwales, ten ci strzelil focha, po czym ma Cie w dupie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 8, 2010 randkowicz, skorzystaj z rad tego pana http://doktorrandka.pl/blog/ to moze staniesz sie udolny i bedziesz mial tyle dziurek ile zapragniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 8, 2010 dobra, wyjatkowo sie dzis pozegnam ladnie z wami :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i loguj sie czesciej Napisano Sierpień 8, 2010 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalogowane prosie Napisano Sierpień 8, 2010 oj Ty Lennonku, Ty przeciez Ci tłumaczyłam, to na bank było nieporozumienie kiedys sobie wyjasnicie słit drims Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieudolny randkowicz Napisano Sierpień 8, 2010 ja nie chcę doktora ja chcę babeczkę lekareczkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A mi brakuje Napisano Sierpień 8, 2010 Draża , przerwy i zdziry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kant dupy rzadko jest.. Napisano Sierpień 8, 2010 Przerwa,hinatka,albo cream..ahhh..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach