Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia25000

czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość kasia25000

jesrem z chłopakiem prawie 4 lata.Wczoraj przeczytałam jego smsy. i oprócz moich były tam smsy niby z numeru podpisanego jako chłopak ale wszystko wskazuje na to że pisała je dziewczyna.Powiedzieć o tym chłopakowi i niech się wytłumaczy czy to przemilczeć. Ale od wczoraj myśli mnie zżeraja ze on ma kogoś i mnie zdradza... poradzcie co mam zrobić..

Gość wawrzos
proste że powiedzieć chyba ze chcesz trwać w niepewnym związku albo zacząć się troche interesować co robi w wolnych chwilach/ numer przecież do jego tel nie zleciał z nieba

Gość jeszcze sie odegram...
ty chyba żartujesz! Nic mu nie mów

Gość ladaco
jestem gejem:(

nie mów mu bo on sie i tak nie przyzna, zresztą posądzi cie o to że grzebiesz w jego rzeczach itd będzie jedynie gorzej. Poczekaj dalej, ale śledż to na bierząco, im więcej dowodów tym lepiej

te smsy mogą jeszcze o niczym nie świadczyć (no w sumie nie wiem o czym pisali) obserwuj jego zachowania kiedy np dzwoni tel, czy rozmawia przy tobie, czy wychodzi,mówi szeptem,albo rozmowa jest krótka,

po za tym dlaczego nie spisałas tego numeru? Mogłaś spisać i zadzwonić z numeru zastrzeżonego i zobaczyć czy odbierze dziewczyna,to byloby dla ciebie potwierdzenie

Gość vvandzia
ja bym tam od razu zrobiła awanturę

byłam w podobnej sytuacji,więc radzę Ci dyskretnie spisać ten numer tak żeby on nic nie wiedział i najlepiej zadzwonić nawet nie z własnego numeru tylko kupić jakąś tania startówkę i usłyszysz kto odbierze, oczywiście nic sie nie odzywaj ,dopiero jak będziesz pewna że to kobieta to wtedy go o to zapytaj i zobaczysz czy kłamie,ja miałam bardzo podobną sytuacją.pozdrawiam

Gość lalazmaja2
zadzwon pod ten numer z innego telefonu i sie dowiesz kto odebrał albo zadzwon pod ten numer z tel chłopaka i powiedz ze włansie znalazłąs ten tel i nie wiesz komu oddac i wybralas ten numer moze ta osoba zna włąsciciela. a wtedy sie dowiesz kto to bo np. odbierze panna i powie "oo tak to tel mojego faceta/kochanka/ kolegi" etc

Gość anialalala
powiedz mu wprost o co kaman !

Gość ale masz problemy
skoro podpisane ze facet i sms'y domniemywam erotyczne skoro sie przejelaś to moze jest bi?