Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miodzioonaaaa

bylam (a mowia za faceci wola grubsze)

Polecane posty

Gość miodzioonaaaa
dlugie nogi jak ci sie przysni

no widzisz a ja bym wpadła w depreche na twoim miejscu-nie dośc że wysoki babol to do tego krótkie nóżki:D wiesz czemu lubie swój wzrost? bo wysocy faceci uwielbiaja małe kobietki:) a ja uwielbiam wysokich facetów:)

Gość to słabo z tymi nogami
bo ja mam 179 i nogi długości 107 6 cm różnicy wzrostu i ponad 20 cm dłuższe nogi :P

Gość miodzioonaaaa
niskie kobietki wygladaja jak dzieci ,moj facet jest wysoki i jak widzi takiego malego kurdupla to odrazu go dyskfalifikuje ,ale juz dobrze tak sobie wmawiaj ze masz DLUGIE NOGI przy niecalym 160cm ,przykro mi ze nie uroslas karzelku , pewnie musisz nosic 13cm szpilki zeby wygladac wzglednie a co na plazy robisz jak zdejmiesz szpilki wygladasz jak dziecko plazowicza?:Dbuhahaha urosnij a potem porozmawiamy

Gość wysokie nogi
mam 12 lat :) Spokojnie urosnę .. Karzełku jak to mowish

Gość Dlugie Nogi
Wysokie Nogi... zmiana :)

Gość wysokie nogi
i co zatkalo ? :)

Gość fly hight
ja mam nogi 83 cm i 162 wzrostu - więc twoje nie są niebotycznie długie kochana bo jesteś wyższa, moje - owszem ;p;)

ha ha ha i widzisz znowu ci nie wyszło:D jakos wszyscy maja dłuższe nogi od ciebie pokrako:D a co twój facet jest 3 cm wyższy do ciebie i zal wam obu dupe sciska?:D

Gość prawdajestjedna
179cm to juz nie jest kobieta tylko babo chlop ,kboieta powinna miec tak do 170-175cm i dlugie nogi ale 180 prawie to juz nie wyglkada kobieco wspolczuje znowu 158cm to dziecko tez wspolczuje

Ktoś kto zakłada tak durny topik nie grzeszy rozumem.Inteligentnej dziewczynie nie przeszło by to nawet przez myśl,ale skoro Ty masz rozumek jak miś Puchatek to wszystko wyjaśnia.

Gość autroka
mojk facet mam 188cm kretynko urosnij dziewczynko i wydluz sobie nogi bo na naprawde mozgownicy juz za pozno

prawdajestjedna masz rację, kobietą może zwać się tylko ta, która ma między 170-175 cm wzrostu :D dobrze, że ten przedział taki szeroki, to dużo dziewczyn się załapie na kobiecość ;)

no i znowu ci niewychodzi bo mój facet jest wyższy od twojego kurdupla:D a ja kocham swój kieszonkowy wzrost, filigranową figurę i naprawde dłuuugie nogi i w życiu bym sie nie zamieniła:D tyle w temacie:D a i nie pogrązaj sie już

Gość calinna coco
miodzioonaaaa jesteś żałosna... Przy twoim wzroście 84 to raczej ty masz kurze nóżki ...:)

Artefakt, powiedz mi proszę, bo mnie to zawsze nurtuje, czy Ciebie to dowartościowuje, kiedy co rusz zachwalasz swój "kieszonkowy" wzrost jednocześnie udawadniając wszystkim wyższym, że powinni popaść w głębokie kompleksy? Ja rozumiem, że samoakceptacja jest najważniejsza, to fajnie że kochasz swój wzrost, cudownie że Twój facet Ciebie kocha, ale dlaczego na anonimowym forum podnosisz swoją samoocenę dowalając innym? Ładnie to tak? Pomaga?

Gość madziatttttttttttttttttt
83 cm? Jezeli masz długie nogi to coś żle zmierzyłaś.

Gość autroka
Artefakt_Diabła nie masz wyjscia myslec inaczj a facet zeby cie pocalowac musi sie schyez sie nie osmieszaj dlugie nogi -kacze odnoza ..karzelku nie dorastasz mi do piet:P

Tak szczerze, to nie widziałam jeszcze żadnej kobiety o wzroście 156 cm, której nogi byłyby długie. Ale jakoś mnie to nie dowartościowuje.

Gość calinna coco
Wlaśnie sie mierzyłam przy wzroście 164 mam 85 mój narzeczony jest moimi nogami zachwycony.:) on ma 183 wzrostu...:) Jestem nizsza od niego i czuje sie bezpiecznie w jego ramionach a Ciecie autorko nikt nie zabezpieczy ...:) W głłowie masz chyba kilo gwoździ albo jesteś pusta 15latka..:)

Gość autroka
calinna cocojak pokazesz to ci uwierze kacze nogi chcialabys miec

Gość fly hight
Artefakt - a ja wierzę, że masz długie nogi, znam taką szczuplutką dziewczynę niższą odemnie z 10 cm i ma naprawdę piękne nogi :) buzka

Gość autroka
to słabo z tymi nogami przeciez klamie jak z nut chcialaby cos madrego wymyslic ale ten karzel jest za glupi zeby cos madrego wymyslec

oczywiście ze samoakceptacja jest ważna:0 wcale sie nie musze dowartościowywać bo akceptuje a nawet kocham siebie, bo ma za co. cholernie mnie dziwi to ze niektóre dziewczyny uważaja ze fajnie ejst byc wysoką albo ze niektóre niskei dziewczyny chciałyby byc wyższe> PO CO? nigdy tego nei rozumiałam. małe kobiety sa słodkie, maja małe stopy i małe dłonie. a wielcy faceci własnie takie lubia:> zawsze iałam bardzo wysokich facetów btw dzis przewinął sie temat ze ktośtam chciałby być niższy:P akurat nogi sa moim największym atutem, zawsze były. wiec rozjebała mnie autorka gadajac o swoich rzekomo długich nogach. nie miałam pojecia ile maja moje, ale z ciekawości zmierzyłam. no i okazałos ie to co sie okazało:D sorry autorko, ale pokraka z ciebie. tyle w temacie

Gość fly hight
oj to ja afekt diabla mam sliczne nogi i maja 107cm a moj wzrost 156cm

Gość calinna coco
Nie należe do osób które pokazuja zdjęcia na forum....:) Tym bardziej ze mój narzeczony by sobie tego nie zyczył...:) tak samo jak jest przeciwnikiem noszenia prze zemnie miniówek bo nie lubi jak faceci sie oglądaja...:) zreszta nie mam 15 lat wiec sorki ale nie

tak tak wszystkie kłamiemy. żyj sobei nadal w śiwadomości ze masz boskie długie nogi:D zreszta kiedys było tu moje zdjecie na którym było dobrze widac moje nogi:>