Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość cdnsjkcdnscknsd

Mój chłopak nigdy nie dotrzymuje słowa ;(

Polecane posty

Gość cdnsjkcdnscknsd

Cześć. Uznałam tą stronę i was ostatnią deską ratunku,bo już nie wiem co robić :( . Zacznę od tego,że jestem ze swoim chłopakiem półtora roku. Na początku było cudownie:starał się o mnie,byłam dla niego najważniejsza,a teraz? Wszystko się zmieniło :( Główny problem to taki,że on nie potrafi dotrzymać słowa,a co dopiero obietnicy. Mówi mi,że idzie gdzieś z kumplami i że za (przykładowo) godzinę wraca i się odezwie,a jak wygląda sprawa? Wraca po 3 godzinach i jedyne co potrafi powiedzieć to "sorry" ;/ W ostatnim czasie mam problemy ze zdrowiem-nie mogę się denerwować. Wczoraj powiedział mi,że nigdzie nie wychodzi,bo nie chce żebym się denerwowała,a co później zrobił? Powiedział mi,że spotkał kolege,pogada pół godziny i zaraz wraca,bo wiem,że będę się denerwować,a jak wyszło? Po 3 godzinach zadzwonił i powiedział "Sorry już wracam do domu" ;( Jak mam traktować to co on mówi? :( Czy jemu w ogóle na mnie zależy,skoro mówi jedno,a jak jest z kolegami to nawet nie pomyśli o tym co mi mówił? ;( Chyba zdrowie dziewczyny powinno być ważniejsze niż durni koledzy? ;( POMOCY ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować