Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zrobiłam wczoraj straszną głupotę :/ :/ ale mam moralniaka :( POMÓŻCIE PROSZĘ

Polecane posty

provokejszyn j@k nic-- no świat byłby prostszy jakby wszyscy myśleli tak jak ty i dobierali sobie swoje polówki pod względem fiuta :O ale dla mnie to naprawdę mało istotne ...

ja tez kiedys miałam 2 lata mlodszego chlopaka. z tym ze ja mialam 18 a on 16, ale wcale nie wygladal na 16 tylko na 20. wszyscy mowili ze to ja jestem dwa lata mlodsza. dogadywalismy sie bez problemu... ale postapil jak Twoj byly. musze sie wyszlec i czesc. teraz mam rok starszego i jestem zadowolona. nie chcialabym juz byc z mlodszym. mm urz o bylym, ale kazdy jest inny fakt.

963852741--no ja to rozumiem ale raczej 18 latek nie będzie dojrzalszy od 22 latka .... taki 22 latek ma juz swoje poglądy itd..

No ale 18-stolatek też ma jakieś zasady (przynajmnie niektórzy)np. nie zrywa z dziewczyną tylko dlatego, że musi się zabawić z inną. I to jest nieależne od wieku. Tak myślał o związku ten chłopaka 22 letni kiedyś i myśli też teraz - przynajmniej w tym przypadku. Poglądy aż tak zasadniczo się nie zmieniają na takie sprawy.

Gość a jaaaa
nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki- olej i byłego i tego 18 bo sie mi wydaje ze on chce Cie do sexu nic wiecej.Byłego olej.