Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ej, hej

rwa kulszowa

Polecane posty

Od 3 miesiecy cierpię z powodu rwy kulszowej, czyli bolą mnie plecy, lewy pośladek i cała lewa noga, w dodatku prawie cały czas mam zdrętwiałą stopę. Zwłaszcza kiedy stoje ból jest nie do zniesienia :( Oczywiście byłam kilkakrotnie u lekarza pierwszego kontaktu, ale tam lecza jednynie skutek, a nie przyczynę. Zresztą te leki przeciwbólowe i przeciwzapalne niewiele mi pomagają. Byłam tez na wizycie u rechabilitanta, który umieścił ten uciskający krążek na właściwym miejscu. Kilka dni po tym zabiegu było rzeczywiście lepiej, tzn. nie bolały plecy, jednyi noga, ale to z powodu stanu zapalnego, który jest teraz odsrębna sprawa do wyleczenia. Teraz wszystko wraca, czyli koszmarny ból lędźwi, noga boli nadal okropnie i już sama nie wiem co robić. Dzis znów ide do lekarza ... o co mam pytać i gdzie powinien dalej mnie kierować, do jakiego lekarya i na jakie badania ? Poradźcie coś, bo już nie wyrabiam ...

Gość na rezonans i to szybko

Gość zagubiona dziewczyna eh
mam to samo!!i to od 3 mc!! ale prez ten caly czas vbiore leki: nimesil. diclac i tone innych;(

Moj facet miał podobnie. Poszedł do lekarza i wyszło, ze ma rozpieprzone 3 dyski i przepukline gdzies koło rdzenia (?) Nie pamietam dokladnie :( Nie obeszło sie bez rehabilitacji, jakiś magnesów, leków, itp :/ Idz lepiej do lekarza. I radziłąbym isc prywatnie. Bo na kase chorych, bedziesz stała tyle w kolejkach, ze plecy całkiem Ci wysiądą :/

Gość gość
gość dziś Jak to do lkarza,wiem wszystko o rwie kulszowej,artykułem rwy nie wyleczysz