Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzestraszonaMyslacaa21

Kochane jakie jest prawdopodobienstwo ze w ten taki oto sposób zaszłam?

Polecane posty

Gość Papulinka
Dziewczyno, to mi się raczej nie możliwe wydaje. Może masz objawy owulacji, a co do testu to może wydaje ci się że widzisz...

Gość PrzestraszonaMyslacaa21
obys miala racje:) martwi mnie blada kreska

Gość allelala
Podziwiam Twoją odwagę, ja biorę tabletki i im nie ufam na tyle, żeby kochac się bez gumy...

To po co sie trujesz skoro i tak dodatkowo gumek uzywasz po to gin przepisuje tabsy zeby ich nie uzywac..............

Gość zmartwiona19
Chciałabym się poradzić, a więc okres mi się skończył 27 lipca, a między 31- 3 sierpnia kochałam się z chłopakiem ( z zabezpieczeniem). Od wczoraj bolą mnie sutki, co zdarza mi się często przed samym okresem, ale do niego jeszcze daleko (jakieś 2 tyg)... Czy mogę być w ciąży?

Gość 34343244
Nie jest tak latwo zajsc w ciaze, jakby sie wydawalo. A Wiecie co, zależy komu... Ja za pierwszym razem zaszłam od stosunku przerywanego, ale w dzień który nie powinien być w ogóle dniem owulacji. Potem panicznie bałam się ciąży, aż tak, że nie współzyłam dwa lata. Po dwóch latach się "przełamałam", i wyglądało to tak, że też miałam stosunek przerywany na zasadzie jednorazowego wejścia do pochwy... Wystarczyło mi to, żeby być znowu w ciąży.... :(

Gość zmartwiona19
nie napawa mnie to optymizmem...

34343244 Gdybyś rzeczywiście się tak panicznie bała ciąży po tej pierwszej wpadce, to nie zdecydowałabyś się znowu na stosunek przerywany - widać nie uczysz się na błędach. Co do Twojej pierwszej ciąży - plemniki w sprzyjających warunkach maksymalnie mogą przeżyć 7 dni, więc nie dziw się tak bardzo, że zaszłaś w dniu, który nie powinien być w ogóle dniem owulacji. Ludzie - mamy XXI wiek - stosunek przerywany to nie antykoncepcja.

Zgadzam sie z wypowiedzia powyzej to ze danego dnia odbyl sie stosunek nie znaczy ze w tym samym byla owu i jajeczko zostalo zaplodnione. Owszem sex bez gumki jest super przyjemny i zeby uniknac ciazy gin po to tabsy przepisuje....... a co do pytania zmartwionej 19 to slonce my mozemy zgadywac czy przypuszczac czy tak czy nie a jedyne potwierdzenie czy tak czy nie uzyskasz od gina.

Gość ojej11
"Ludzie - mamy XXI wiek - stosunek przerywany to nie antykoncepcja." DOKŁADNIE!!!!!! A

Gość MF 2000 K!!!!!!!
Ja tez mam takie objawy bardzo czesto- czasem wymiotuje, wracam co zjem jak mi cos nie tak zapachnie. ostatnio bardzo wyczuwam smak smietany w kawie, masle, a w ciazy nie jestem. mam problemy zoladkowe:)

Jak sie czyta takie wątki to smiech ogarnie. dziewczyno do @ masz ok. 2 tygodni i Ty test robisz?? Objawy ktore opisujesz mogą wskazywac czas okołoowulacyjny. Gdybyś mierzyła temperaturę,obserowała śluz. A co do st. przerywanego to się zgadza to nie antykoncepcja, facet przy stosunku ma tzw. kropelkowania, a nad tym nie ma kontroli