Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feministyczna zapaśniczka

miejsce faceta w konfrontacji z silną kobietą

Polecane posty

Oto jakie jest miejsce dzisiejszego faceta w konfrontacji z silną, pewną siebie kobietą: http://sgpin.info/members/image/96680/75d7cb7e4b1f11318acd9a085fac533b/IMG_9973.jpg W związku z ciągle postępującym zniewieścieniem mężczyzn, zjawisko to będzie postępować, zatem na kolana samce, całować stopy nasze! :D

Gość kupaSmrodu89
I wpier.dalac kupy

Silna kobieta ma ciezko na znalezienie faceta. Mezczyzni od takich uciekaja, bo silna znaczy tez inteligentna, a masa mezczyzn boi sie takich bab. Mialem silną kobietę, do tego dziewice i byla alternatywą dla mojej obecnej kobiety. Silna jestes i zapewne dziewica. A jesli nei dziewica, to zaruchalas w swoim wieku tyle co kot naplakal.

Gość nie zapaśnik
co prawda, ale z chęccią u ładnych stóp się uplasuję

Doceniam Twoją troskę o moje życie seksualne i zgadzam się, że wielu facetów się mnie zwyczajnie boi - to jest jednak tzw. selekcja naturalna, jeśli wiesz co mam na myśli :)

nie zapaśnik: wolę gdy facet wierzga niż potulnie się podkłada :)

Gość nie zapaśnik
kwestia dociśnięcia śruby, trochę podduszenia i każdy zacznie wierzgać

Domyslam sie. Kiedys slyszalem jak w zartach mowila do swojej kuzynki, ze za byle kogo sie nie zabiera. Tylko, zeby sie zabrac za mnie, to przynajmniej by seks zrobila, a tak przez 5 miesiecy ani thu thu. Wporządku była, ale nie miala wiedzy za duzej nt zwiazkow,a wiedziala wszystko... z teorii. A teoria do praktyki jak sie ma - wiadomo. Jesli bylby seks, to szlo by z nią wytrzymac, choc swoje teorie miala takie, ze po pewnym czasie zaczalem sie czuc jak desperat, ktory jest z nia bo nei moze nikogo normalnego sobei znalesc. A nog nei rozwarla do konca. Moze nei mialem podejscia, ale z tygodnia na tydzien mialem jej za to coraz bardziej serdecznie dosc

KSW: nie za bardzo zrozumiałam, jaki związek ma Twoja historyjka z moją osobą.

Gość nie zapaśnik
a TY zapaśniczko się dobrze czujesz ze swoją władczością, bo pretencje wyczuwam w Twoim głosie

nie zapaśnik: błędne odczucie, jestem wolna od wszelkich pretensji :)

Gość nie zapaśnik
a więc po prostu prognozę człowieczeństwa zapodajesz! a jak tam Twoje ostatnie konfrntacje?

Moja ostatnia konfrontacja? Z chłopakiem poznanym na wakacjach... Przegrał z kretesem, nieskromnie powiem, że o litość błagał, lecz po wszystkim stwierdził, że moja siła nawet go podnieca. Nawet żal, że mieszka tak daleko :)

Gość nie zapaśnik
moim zdaniem nie Twoja siła, tylko Twoja władza nad nim go podniecała, ale słowo przegrał jest nieadekwatne, może wcale nie chciał wygrać, a osiągnął stan przez niego pożądany

Gość bullbull
Więcej roboty, mniej internetu i głupoty z głowy wylecą :)

Kiedys też w podobny sposób obezwładniłam koleżankę z klasy. Choć wiła się u moich stóp i błagała to nie było rady, puściłam ją dopiero jak mi wylizała łechtaczkę.

Kobiety miejsce jest u boku faceta, a nie Faceta u boku kobiety. Chwalisz sie, ze wygrywasz konfrontacje z facetami, ok, ale tak naprawde, to wlasnie Ty jestes najwieksza przegrana. Faceci wspolczują innym mezczyznom takich kobiet. Mialem i wiem, takze sie nie stawiaj, bo do parteru szybko Cie sprowadze ;)

Kobiety miejsce jest u boku faceta, a nie Faceta u boku kobiety. Chwalisz sie, ze wygrywasz konfrontacje z facetami, ok, ale tak naprawde, to wlasnie Ty jestes najwieksza przegrana. Faceci wspolczują innym mezczyznom takich kobiet. Mialem i wiem, takze sie nie stawiaj, bo do parteru szybko Cie sprowadze ;)

feministyczna zapaśniczka w jaki sposob pokonujesz swoich sparing/partnerow ? , masz sposob (obrana taktyke) , czy nie jestes zwolenniczka z gory zaplanowanych taktyk . Jesli to drugie , to jak pokonalas ostatniego przeciwnika ?

Gość KupaSmrodu89
A kupe tez moze zrobic pod Twoimi nogami?

Gość a mąż policjant
a co chcesz ze mna uprawiać sport czy seks?

KSW: Myślisz, że mnie obchodzą zakompleksione małe kundelki, które współczują innym silnej kobiety? Jeśli tak to się mylisz :) Centurion: Taktyki brak. Siła, spryt, szybkość, determinacja wystarczają mi, by zdominować przeciętnego faceta (nie mówię tu o typie Pudziana albo napakowanego bramkarza, bo tacy mnie nie interesują). W czasie walki zawsze dążę do pozycji takiej jak ta na zdjęciu, gdyż daje ona dużą kontrolę nad ciałem oponenta, a psychologiczny aspekt poniżenia, które odczuwa facet uwięziony w ten sposób przez kobietę, temperuje jego wybujałe ego, a we mnie wzbudza silne, fizyczne podniecenie.

Nie mialem zwiazku intymnego z silną kobietą, nie wiem co znaczy dominacja seksualna ze strony kobiety. Zawsze to ja decydowalem i decyduje. Bynajmniej kobieta, ktora jest silna nie ma u mnie racji bytu na dluzej niz na miesiac. Z racji, ze ja jestem osoba dominująca i nie strawilbym drugiej tak silnej osobowosci jak ja.

feministyczna zapaśniczka: "KSW: Myślisz, że mnie obchodzą zakompleksione małe kundelki, które współczują innym silnej kobiety? Jeśli tak to się mylisz" Bylem przez prawie pol roku z silna kobietą, czulem sie jak desperat, który nie moze znalesc sobie innej kobiety, normalnej, czulej, rodzinnej itd.. dla ktorej glownym celem w zyciu byla obrona magisterska, kariera i praca. Jezeli Twoje priorytety są podobne, to faktycznie, zyly sobie podetne, ze moje zdanie cie nie obchodzi:)

No jeśli wg Ciebie siła fizyczna u kobiety wyklucza umiejętność bycia kochającą i ciepłą, to wnioskuję, że poruszasz się po ograniczonej przestrzeni stereotypów :)

To chodzi Ci i siłe fizyczną, czy siłe psychiczną, bo nie kamam :)

Właściwie i jedno i drugie, bo w tej chwili wychodzi na to, że wg Ciebie kobieta, która jest ciepła i rodzinna, jest jednocześnie słaba psychicznie :)

Kobieta silna psychicznie , wcale nei musi byc rownoczesnie silna fizycznie i na odwrot. Zgadzam sie z Toba, osoba silna fizycznie moze byc cieplą i rodzinną osobą, natomiast osoba, ktora jest silna psychicznie juz nei akceptuje wiele zachowan, nei akceptuje slabosci, nie akceptuje nizszosci, ona wie najlepiej, ona jest gora, a takie zachowanie w zwiazkom nie sprzyja. Dziewczyna nie obchodzila walentynek, zadnych swiat, bo byly dla niej zabardzo komercyjne, nie pokazywala uczucia, bo sie ponizala w ten sposob przy facecie. Nie kazda osona jest jednakowa, ale pewien stereotyp zachowan osoby dominujące poprostu maja we krwi. Moze keidys uda mi sie zbudowac zwiazek z taka kobieta, ale warunkiem bedzie, ze nie moze byc dziewicą. Moja ex ma juz 27 lat i nadal dziewica, a laska szczupla, wysoka, ładna inteligentna i dziana.

Przy okazji pytanie. Jakiego zelu uzywacie do golenia wasow i brody? Bo ostatnio mam z tym problem.

Gość złotousty
tu nie chodzi o zaden strach przed silnymi kobietami. jestescie zbyt meskie a ja nie jestem pedalem, nie gustuje w babochlopach.