Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepodobamisięęęę

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość niepodobamisięęęę

Co myślicie o zadartym nosie? Dla mnie jest wprost obrzydliwy, wyglądam jak rasowa świnia, bleeeeeeee... wolałabym mieć garb i przynajmniej tak się nie wyróżniać z tłumu :( Bez tego nosa nie byłabym nawet taka zła.. Dlaczego nie mam takiego normalnego, prościutkiego nosa? :( NIESPRAWIEDLIWOŚĆĆĆĆ

Gość niepodobamisięęęę
No dawajcie, zdołujcie mnie jeszcze bardziej :(

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Zadarte nosy są fuuuuuuuuuj..... O TY ŚWINIOOOOOOOOOOOOOOO :):)

Gość karolakarollllatrolla
Gość jestem na NIE
jestem modelką, mogę udzielic porad w temacie jw :)

Gość no coz................
w dzisiejszych czasach, to juz nic nadzwyczajnego. Nie lubisz swojego nosa? To go zoperuj, w czym problem?

Gość niepodobamisięęęę
przerwa - Ty sobie chyba żartujesz oO przecież jej nos jest ohydny, ja pierdole.. takiego to ja nawet nie mam..

Gość niepodobamisięęęę
Tak, oczywiście mam pieniądze na zoperowanie nosa..

:D:D kurcze mi sie chyba po prsotu ta dziewyczny a podoba :classic_cool: czułąm do niej miete, pól roku temu , rozpowrzechniam ja na tym forum i teraz :classic_cool: jak dla mnie słodka , niewinan i urocza i jej nos mi sie naprawde podoba, a jesli mówicie że kartofel to ja mam chyba jakeigos buraka i to zmodyfikowanego genetycznie 😭 nie no serio małę zadarte noski dobrze sie kojarzą tak jak i dołki w policzkach xD

Gość niepodobamisięęęę
naprawdę? :) ja myślałam, że Ty sobie robisz ze mnie jaja.. nie no każdy ma inny gust.. a dołki w policzkach dla mnie są słodkie. :) ale nigdy nie kojarzyły mi się z takim nosem jak mam ja :( ale Tobie to nie przeszkadza? Przecież jej widać całą zawartość nosa, jak pomyślę, że mój wygląda podobnie to ryczeć mi się chce... :(:(

ale ja nei mam zadartego , 😭 serio serio, lepiej mieć taki niż jak np, kayah czy steczkowska ? chociaz itutaj znowu moga odezwac sie głowsy ze takie sa charakterne dobrze jest :) te włąsnie ww cechy plus duże usta, kojarza sie włąsnie z dzieciństwem i niewinnoscią ja bym sie zamieniła bez wahania :classic_cool: tym bardziej zajrzyj an strony chirurgi plasytcznie "po" sa zawsze bardziej zadarte niż "przed"

Gość niepodobamisięęęę
A tak w ogóle to jesteś bi? :) Wiem, że Ty nie masz. :) Chodziło mi o to, czy nie przeszkadzało Ci to w jej twarzy.. bo mi się to od razu rzuca w oczy i tak odpycha..

:D:D ale czemu ? xD a co Ty też ? :classic_cool: nieee, ja nawet nie wiem zresztą, po prostu jak mi sie coś podoba, to lubie patrzeć na piekno czy to damskie czy meskie chyba raczej by mi nie przeszkadzało , ale wiem w czym problem bo pewnie jak zerkasz na seibei w lustro to pod katem tego nosa, a nie całosci i sie doszukujesz w nim najgorszego ? chyba tak ejst(?) bo ja też tak , mam skupiam sie na rzeczach któe mi sie nie podobaja az do tego stopnia ze czasami ,mi sie wychodzic nigdzie nie chce :O:O:O a najlepiej faktycznie ? moze nam sie pokąż ? :> :classic_cool:

Gość głupiajestemgłupiajestemm
Nie, ja nie :) Kobieta dla mnie może być najwięcej przyjaciółką :) Jak spojrzę w lustro to nie zwracam uwagi na nic innego, tylko na nos.. rzuca mi się on strasznie w oczy, nienawidzę go.. to jest najgorsza rzecz w całym moim ciele, wiele bym oddała żeby był normalny.. wstydzę się wysłać zdjęcie :(

Gość niepodobamisięęęę
sorki, nie ten nick :)

kurcze zgubniłamz oczu watek , duży dzisija na kafeteri przebieg :classic_cool: nie wiem co Ci wiecej doradzic bo specjalsita w przełamywaniu kompleksów niestety nie jestem 😭 jeśli nie słyszysz dziwnych, przykrych komentarzy na jego temat, to znaczy że jest dobrze i nie ma się co dołowac czy załamywać :) ok ? :classic_cool: tato mi zawsze mawia "ze jesli nie moge czegos zmienić, to nie ma co nad tym rozmyslać ani sie złąmaywac" czy jakos tak.. :O:O starszy jest to moze lepiej od nas wie ? ..:O:O aj dont zdjecie tutaj no jak chcesz.. chociaż znjac uzytkownikó to ryzykowne dośc :o:O:O :) 🖐️))

Gość niepodobamisięęęę
kiedyś w podstawówce słyszałam.. teraz jest dobrze :) ale wiesz, przykro mi jak sobie przypomnę tamte czasy.. właśnie, dlatego wolę nie..