Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oby tak nie było

Nergal ma białaczkę?

Polecane posty

Gość ma bardzo ostrą białaczkę
o tak o weź się tak nie spinaj jak jesteś taka/taki politycznie poprawna/y to po co na topik wlazłaś/eś? nie po ploty?

Gość Memol
Rzygać mi się chcę jak widzę wpisy ludzi którzy uważają że szerzy kult szatana (a post z życzeniem mu śmierci to już po prostu chore). Ludzie nie wypowiadajcie się na temat o którym nie macie pojęcia. Wiecie o nim tylko tyle co mówi pan Nowak lub to co piszą na plotku. Nergal nie będzie się modlił do nikogo ponieważ jest ateistą. Nie wierzy ani w boga ani w szatana. Jedyne co przekazuje to swoją niechęć do kościoła której powodem jest jego bardzo nieciekawa miejscami historia, a i dzisiaj kościół ma swoje przewinienia na sumieniu. Jednocześnie Nergal jest tolerancyjny i nie ma dla niego znaczenia kto w co wierzy. Także zastanówcie się zanim napiszecie głupoty.

Gość Memol
Dodam jeszcze że większość z jego tekstów nie ma nic wspólnego z szatanem (choć i takie sie zdarzają) a zazwyczaj opowiadają po prostu o bożkach i demonach różnych mitologi.

Gość chsfvht
tak, to kara boska za kult szatana. jakos wcale mi gocia nie żal.

Gość dskdsahd
w Wydarzeniach mówili o Nergalu??

Gość nawiedzone katole
przestancie pierd**** o tym, ze to jakas kara od waszego boga bo sie slabo robi jak sie czyta, jak ku*wa malenkie dzieci umieraja, ktorym niedane jest przezyc chocby kilkunastu lat, to tez waszym zdaniem kara??? :o kazda choroba, KAZDA ma czysto naukowe i logiczne wytlumaczenie, to ze nie do konca znamy przyczyny, nie znaczy ze ich nie ma; teraz jest tyle czynnikow rakotworczych, z ktorymi czlowiek styka sie na codzien, ze kazdy z nas ma calkiem niezla szanse zachorowac na raka przynajmniej raz w zyciu od tego czy wygramy walke z rakiem zalezy wiele: ogony stan zdrowia, sprawnosc ukladu immunoligicznego, wczesna diagnoza, dieta, nastawienie psychiczne przestancie mieszac w to jakichs bogow - mamy XXI w a nie k**wa sredniowiecze! :o

Gość jest chory a jakieś jełopy pytaja sie czy bedzie darł biblię.Jest chory tak jak napewno nikt z nas nie chcialby byc..A czy my jestesmy idealni? Nie wiem czy cos tam podarl-nie widzialam ,ale jesli to zrobil to pewnie zeby zrobic jaki tam szum w okol swojej osoby... Jego sprawa w co wierzy a w co nie...Moze wierzy ale glosno o tym nie mowi..Ja na przyklad mam wylane na kosciol i ksiezy;) A jestem bardzo wierzaca...Dla mnie religia to gleboka wiara a nie bieganie co niedziele do kosciola i wchodzenie ksiezom pedofilom w tylek.kijj z nimi.

Gość polska slicznotka
a kto to jest? i czym sie rózni od chorych na białaczkę dzieci? a chuj z nim

P.S taaak a my pewnie jak na cos zachorujemy to tez bedzie kara za cos? Co niektorzy na tym forum sa chorzy i nawet o tym nie wiedza;)

Niczym nie rozni sie od chorych na bialaczke dzieci,czy innych ludzi jest takim samym czlowiekiem jak my.Tyle tylko,że znanym medialnie-wykonuje swoja prace wiec jest znany jak nigdy nie slyszalam jak spiewa itd mam to gdzies.Ale ludzie jak macie go w dupie jako osobe to chociaz nie obrazajcie bo nikt z nas nie chcialby byc tak chory.

czy was wszystkich popierdoliło? Mówicie o boskiej karze..nie wiem w jakiego zatem Boga wierzycie, czy w waszym piśmie świętym jest mowa o śmiertelnej chorobie w zamian za jego podarcie bądź inne zachowania?? Zapewne nie macie zielonego pojęcia co tam jest bo tacy z was "katolicy". Prawda jest taka, że większość ateistów zna o wiele lepiej ową księgę biblie niż jej wielcy obrońcy.. Naprawdę zastanówcie się czy co mówicie, a co gorsza myślicie-życzycie komuś śmierci i zarazem uważacie za poprawnych katolików? O większą obłudę ciężko..zgodnie z waszym "myśleniem" sami sobie za kare śmierci życzycie..gratuluje.

Gość odpalam malucha
na pewno w czym innym podpadł bogu bo w biblii nie ma o tym mowy jest za to o dodawaniu i przekręcaniu słów w biblii jedynie jak kogoś skrzywdził bo co zasiejesz to zbierzesz nawoływanie do nienawiści to prędzej by kara dosiegła by go na przykład napisy na Titanicu "Nawet sam Bóg nie zdoła go zatopić"- Titanic, Na spodniej części statku był napis: „Ani Boga, ani Pana Na jednej z burt Titanica był następny napis :„Ani sam Chrystus nie zatopi tego okrętu Skąd wzięła się śmiałość kolejnego napisu na burcie który brzmiał: „Nie ma Boga któryby zdołał ten okręt w odmętach morskich pogrążyć wiec bóg ukarał konstruktora za pychę i tych ludzi albo za aborcje Na katolickim cmentarzu Św. Krzyża, tuż przy Grobie Nienarodzonego Dziecka, rozbił się samolot właściciela największej sieci aborcyjnej w USA. Zginęły jego dzieci i wnuki. Siedmioro dzieci i tyle samo dorosłych zginęło podczas niedawnej katastrofy prywatnego samolotu, który rozbił się w stanie Montana to pierwsza informacja, jaką podały amerykańskie media. Po dwóch dniach zaczęły wychodzić na jaw kolejne fakty. Układają się one w szokującą całość. Oto szczegóły, których nie podała mainstreamowa prasa w USA. Właściciel samolotu Pieniędzy na samolot dorobił się na zabijaniu. Będąc właścicielem największej sieci klinik aborcyjnych w USA Irving Moore Bud Feldkamp III zarobił miliony. Firmę Family Planning Associates kupił cztery lata temu. W należących do niego siedemnastu klinikach w Kalifornii zgładzono więcej nienarodzonych dzieci, niż we wszystkich pozostałych klinikach w tym stanie, łącznie z zakładami Planned Parenthood. Aborcja pełen „serwis do piątego miesiąca włącznie. Dla niego była to kolejna inwestycję na drodze do budowy małego medycznego imperium. Posiadał już przecież dwie sieci klinik dentystycznych i udziały w kilku innych. Prywatnie to kochający ojciec dla swoich dwóch córek i dziadek dla piątki ich dzieci. Okoliczności wypadku Córki Feldkampa leciały tego dnia na wakacje. Dwie rodziny z dziećmi i znajomi. Narty, basen, golf w kurorcie dla milionerów z Yellowstone Club tak miały spędzać wolny czas. Samolot jednak nie doleciał. Przyczyny nieznane. Oblodzenie skrzydeł mówi początkowo jedna z hipotez. Eksperci jednak zaprzeczają. Doświadczony pilot, dobra pogoda, żadnych problemów wynikało z ostatniej rozmowy z wieżą kontroli lotów. Świadkowie nie widzieli nic nadzwyczajnego. Tylko nagły krach. Samolot wbił się dziobem w ziemię i stanął w płomieniach. Runął trzysta metrów od lotniska. Gdzie znaleziono spalony wrak? Na cmentarzu Św. Krzyża Parafianie przychodzą tu często. Ktoś dawno temu zainicjował odmawianie w tym miejscu różańca za ofiary biznesu aborcyjnego: nienarodzone dzieci, ich nieszczęsne matki i wszystkich lekarzy, którzy mają krew na rękach. Obok cmentarnego kościoła postawili symboliczny nagrobek Grób Nienarodzonego. Może ktoś przechodząc zmówi „Wieczny odpoczynek. Ludzie modlili się tutaj także o nawrócenie Buda Feldkampa. Podobno w dzień po tragedii awionetki przyjechał na cmentarz. Stał tam wpatrzony w zmiażdżone śmigło. Czy widział też Grób Nienarodzonego?

Gość odpalam malucha
NOWY ORLEAN- 2 DNI PO POWODZI MIAL SIE ODBYC NAJWIEKSZY. MARSZ GEJOW TO SWIATOWA STOLICA HOMOSEKSUALISTOW. ... TO KARA BOZA ALE KTO MADRY POJMIE W LOT GLUPIEMU CZASEM NIEWYSTARCZY MLOT. ...zniszczonych zostało między innymi pięć klinik, gdzie przeprowadzano aborcje, oraz domy publiczne". orlean był też słynny z voodoo Haiti religia voodoo 2.SRI LANKA TSUNAMI - MALO KTO WIE CZYM TAK NAPRAWDE JEST TO MIEJSCE TO SWIATOWA STOLICA NIERZADU WSZYSCY Z CALEGO SWIATA TAM JEZDZA TYLKO W JEDNYM CELU TO DUZO BARDZIEJ POPULARNE MIEJSCE NIZ IBIZA ITP. i tak

Gość no to teraz weź leki i dź spać
bo cię zabiorą do Tworek w kaftanie bezpiecze nstwa.

Gość odpalam malucha
bez pacierza nie pujde spać bo jam katolik jest

Gość Żałośni są niektórzy ludzie
do życzę mu śmierci - jesteś kretynem. On nie szerzył kultu szatana tylko głosił jedną z filozofii jakim jest satanizm ideologiczny. Niedouczony z ciebie wół i tyle. Pewnie jesteś katolikiem, bo tylko katolocy potrafią zyczyć komuś śmierci. Żałosne.

Gość pseudonim1234567
Jezeli Nergal trafil na ten oddzial to wspolczuję mu. Moj mąz lezał tam przez 3 miesiące, fatalne warunki, umierał bez parawanu, pozostali wspólleżący musieli widziec jego agonie, a w perspektywie i swoją - bo stamtąd się nie wychodzi. Oby w przypadku Nergala bylo inaczej, zycze zdrowia.

Gość z madrosci przysłów polskich
albo jest sie za bogiem albo przeciw bogu innego wyboru się nie ma i ot cała filozofia wolnej woli

Gość Memol
Niech do ciebie dotrze młotku że on nie jest przeciw bogu ani z bogiem bo on w niego nie wierzy (ani w szatana).

Gość koloseum
Ten szpital dla zwykłego człowieka chorego na białaczkę jeśli chodzi o warunki nie jest przyjazny. Ma dobrych specjalistów to fakt. Jednak wątpię że trafił tam we wczesnym stadium jeśli jechał karetką na sygnale ...... Zmarł mi brat w tym szpitalu ,walczył 4 miesiące niestety nie wygrał. Życzę zdrowia :)

Gość z madrosci przysłów polskich
a co ma z tym wspulnego wiara a czy zastanawiałes sie dlaczego atom w srodku jest pusty a dla czego albert mówił ze nie da sie oddzielić nauki od Religi dlaczego mówił ze wszystko jest wibracja

Gość koloseum
Nikomu nie wolno życzyć śmierci.Walka z białaczką jest ciężka ,bardzo ciężka i takie małe światło nadzieji na wygraną. Niestety choroba nikogo nie oszczędza nie wybiera ........Dziś on jutro ty:(

Gość koloseum
Zajrzyj na Pudelka lub wirtualną polskę są tam zdjęcia i oficjalna informacja.

Gość koloseum
W moim otoczeniu juz sześć osób zachorowało na białaczkę ,wszyscy młodzi !!!!!!!!! To jakis koszmar ,koszmar !!!

Gość buzibuzibuzi
trza bylo drzec biblie? :) nie jest mi go wogle szkoda.

Gość do : odpalam malucha
odpalam malucha , ale mnie zwaliłeś z nóg...nie wiedziałam, musi coś w tym być...ja wierzę w Boga, więc wg mnie to kara boska, a dla tych, którzy nie wierzą...pomyślcie, może to karma...to nie może być przypadek, zwłaszcza ten samolot+cmentarz...

i dobrze ze darł biblie😠 a w ogóle popaprancy fajni ludzie choruja i nieraz umieraja młodo,a skurwielom jak wy zyje sie długo i dobrze...ale do czasu,moze nie w tym zyciu ale kazdego dosiegnie to na co zasłuzył